KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

Online Piactér Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, ha a Krémmániát, mint online piacteret használni szeretné, akkor figyelmesen olvassa el az Online Piactér Általános Szerződési Feltételeit és kizárólag akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A Krémmánia a 3 hónapnál régebben regisztrált tagjainak lehetőséget ad arra, hogy az oldalon szereplő termékeket eladásra meghirdessék a közösség többi tagja számára. A lehetőség a saját tulajdonú, be nem vált vagy feleslegessé vált kozmetikai termékek eladására vonatkozik, professzionális árusításra nem.

A piactérre feltöltött eladó termékek 1 év után automatikusan törlődnek.Felhasználói kötelezettségek


 • A Krémmánia által működtetett online piactéren eladó termék feltöltésére a Felhasználó kizárólag akkor jogosult, ha 3 hónapnál régebbi, regisztrált tagja a Krémmániának.
 • A terméklapon meg kell jeleníteni a feltöltött termék pontos, a valósággal megegyező paramétereit és tulajdonságait.
 • A Felhasználó, mint eladó a termék feltöltésével kötelezettséget vállal arra, hogy vételi ajánlat esetén a terméket a terméklapon megjelölt állapotban és kondíciókkal adja át a tranzakció vevőjének.
 • A Felhasználónak a Krémmánia által működtetett online piactéren tett ajánlatai szerződéskötési nyilatkozatnak minősülnek.
 • Nem megengedett olyan tranzakció indítása amelynél a meghirdetett mennyiség nem a valós értékesítésre vonatkozik (pl. a vételár egy adott mennyiségre vonatkozik, de valójában csak nagyobb mennyiségben vásárolható meg) vagy amelyben a vételárat terhelő, egyéb költség kerül feltüntetésre, illetve annak feltüntetés nélküli felszámítása sem engedett (pl. nem valós szállítási költség, a fizetendő jutalék, csomagolási költség). Az eladó a valós szállítási költségen kívül nem számolhat fel semmilyen egyéb költséget.
 • A Krémmánián kizárólag konkrét, valós termék adható el. Nem hirdethető meg olyan termék, amely arra szolgál, hogy a felhasználó egyéb futó tranzakcióit hirdesse.
 • A Krémmánián ugyanazt a terméket újra és újra feltölteni és eladásra hirdetni maximum heti gyakorisággal engedélyezett. A más termékadatlaphoz feltöltött eladó termékeket az adminisztrátoraink leszedhetik.
 • Nem kötelező képet feltenni a hirdetéshez, viszont nem mellékelhető a terméklaphoz olyan fénykép, amely nem a meghirdetett terméket ábrázolja (emellett azonban nem szabályellenes, ha az eladó terméken kívül esetlegesen ábrázol más termékeket is). Amennyiben a mellékelt képet a termék gyártója készítette vagy katalógusból származik, a leírásban fel kell tüntetni, hogy a kép illusztráció. Szintén nem mellékelhető olyan kép, amelyen más weboldal megnevezése, címe, logója, illetve más felhasználó vízjele található.


A Krémmánia, mint közvetítő szolgáltató felelőssége


 • A Krémmánia semmiféle felelősséget nem vállal az általa fenntartott online piactéren tett, nem tőle származó felhívásokkal, ajánlatokkal és az ezek alapján létrejött szerződésekkel vagy bármely szerződés létrejöttének elmaradásával kapcsolatban.Ezért a Krémmánia nem felel az általa működtetett online piactéren meghirdetett termékek minőségéért, biztonságáért és jogszabályi megfelelőségéért és nem vállal kötelezettséget ezen termékek ellenőrzéséért. (Ha szabálytalanságot tapasztaltok, ezért kérlek használjátok a "Szabálytalanság jelentése" gombot!) Nem felel továbbá az általa működtetett online piactéren szereplő termékek valódiságáért, vagy azért, hogy a vevők ténylegesen meg tudják venni, az eladók pedig ténylegesen el tudják adni a termékeket, nem tudja biztosítani, hogy a felhasználók az egymás közötti tranzakciót végérvényesen be is tudják fejezni. A Krémmánia kizár minden más egyéb, akár közvetlen, akár közvetett kártérítési igényt.
 • A Krémmánia nem avatkozik bele a felhasználók közötti jogvitákba, tranzakciókba, bármilyen vita kialakulásakor a Felhasználó mentesíti a Krémmániát mindennemű igénytől, követeléstől és kártérítéstől.
 • A Felhasználó által az online piactéren közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat a Krémmánia jogosult, de nem köteles ellenőrizni és a közzétett információk által hivatkozott oldalakon vagy helyeken a Krémmánia jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni. Az online piactéren elérhető tartalmat a Krémmánia akár indoklás nélkül is jogosult törölni.
 • A Felhasználó által közzé- vagy elérhetővé tett tartalomért, ideértve a tartalom által okozott vagy egyébként azzal összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kárért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel. A Krémmánia által működtetett online piactéren jogellenes tartalom (például harmadik személyek személyes vagy különleges adatai, hozzászólások, felhasználási engedély nélküli szerzői vagy jogi oltalom alá eső szellemi alkotások, különösen képek), harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat közvetlenül, vagy közvetett módon sértő (például bűncselekmény elkövetésére vonatkozó felhívás) felhívás nem helyezhető el.
 • Nem megengedett olyan tranzakció indítása amelynél a meghirdetett mennyiség nem a valós értékesítésre vonatkozik (pl. a vételár egy adott mennyiségre vonatkozik, de valójában csak nagyobb mennyiségben vásárolható meg) vagy amelyben a vételárat terhelő, egyéb költség kerül feltüntetésre, illetve annak feltüntetés nélküli felszámítása sem engedett (pl. nem valós szállítási költség, a fizetendő jutalék, csomagolási költség). Az eladó a valós szállítási költségen kívül nem számolhat fel semmilyen egyéb költséget.
  Amennyiben az online piactéren a Felhasználó által közzé- vagy elérhetővé tett tartalommal kapcsolatban harmadik személy, hatóság vagy bíróság igényt támaszt vagy eljárást indít, a Felhasználó az ilyen igényekkel vagy eljárásokkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kiadást, költséget és kár megtérítését magára vállalja, továbbá vállalja azt is, hogy minden a Krémmánia által megkövetelt intézkedést (például a visszaélésért vagy a jogsértésért felelősséget vállaló és a Krémmánia érintetlenségét egyértelműen tartalmazó nyilvános vagy egyéb nyilatkozat megtétele) megtesz a jogsértésekkel és a visszaélésekkel kapcsolatban a Krémmánia jó hírnevének megóvása érdekében (ideértve a jogsértés vagy a visszaélés a Krémmánia nevével történő összefüggésbe hozatalának elkerülését és a Krémmániánál az ilyen események következtében keletkező károk és kockázatok megelőzése és mérséklése érdekében tett intézkedéseket).
 • Amennyiben a Krémmánia online piacterén a Felhasználó által közzé- vagy elérhetővé tett tartalom jogsértő, úgy a Krémmánia az eladó terméket eltávolíthatja, ha a jogosulttól erre megfelelő értesítést kap. A Krémmánia a vonatkozó és mindenkor hatályos jogszabályi keretek között működik együtt a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében.
 • Az eladott termékek kiszállítása, átadása és a pénzügyi teljesítés a Krémmániától függetlenül, a felhasználók megállapodásának megfelelően zajlik le.


Tiltott termékek


A Krémmánián csak olyan termék értékesíthető, melynek van már jóváhagyott Krémmániás adatlapja. Az adatlap létezésétől függetlenül tilos az alábbi dolgok értékesítése:


 • veszélyes vegyi anyag
 • gyógyszer, kábítószer, tudatmódosító anyag, vagy bármely, hasonló hatású szer
 • lopott, vagy egyéb módon bűncselekményből származó, vagy jogellenesen forgalomba hozott termék;
 • hamis, vagy hamisított termék, amennyiben ez nincs nyilvánvalóan megjelölve a HAMIS szó feltüntetésével az eladó termék oldalán (pl. olyan márkajelzéssel ellátott termék, amely félrevezetheti a vevőket a termék vagy szolgáltatás eredetét, mennyiségét, minőségét, összetevőit, teljesítményét, használhatóságát, javítását, karbantartását, vagy más fontos jellemzőjét illetően, valamint tilos az ilyen adatokra vonatkozó információk visszatartása is);


Visszajelzések és korlátozások


 • A Krémmánia felhasználói a termék leütése után 3 nappal visszajelzést adhatnak egymásról. A Felhasználó véleményét köteles jól megfontoltan kialakítani, annak tudatában, hogy véleménye minden felhasználó számára elérhetővé válik és a későbbiekben nem változtatható. Amikor mások jó hírét megalapozatlanul sértő, becsmérlő visszajelzést ad, azért a Felhasználó polgári jogi, és akár büntetőjogi felelősséggel tartozik. A Krémmánia semminemű felelősséget nem vállal a visszajelzésben mások által a Felhasználóról hagyott vélemények tartalmáért.
 • A Krémmánia fenntartja a jogát bármely felhasználó kizárására, vagy bármely tranzakció vagy más tartalom, információ törlésére, amely a Krémmánia értelmezése szerint ellenkezik az oldal megfelelő használatával.
NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.