ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

KrémMánia kedvenc összetevők

Ascorbyl Glucoside a|v EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A C-vitamin egy formája glükózzal kombinálva. Az összetevő gyártója, a Hayashibara cég szerint miután az ascorbyl glucoside beszívódik a bőrbe, az összetevő C-vitaminná és glükózzá bomlik le, így hatása a tiszta C-vitaminnal szinte egyező. Az összetevő előnye, hogy az ascorbyl glucoside fény és levegő jelenlétében stabilabb, mint a tiszta C-vitamin.

Ascorbyl Tetraisopalmitate a|eo|v EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

A C-vitamin egy viszonylag stabil, olajban oldódó formája. Az összetevő gyártója szerint a származék előnye, hogy jóval stabilabb, mint a tiszta C vitamin, és hatásában hasonló: mérsékli az UV-sugárzás okozta károkat,stimulálja a kollagéntermelést és csökkenti a melanintermelést. Az előnyös hatásokat azonban eddig csak in-vitro, azaz kémcsőben végzett tesztek, illetve a gyártóhoz kötődő... tovább >>


További kedvenc összetevők
hirdetés

összetevők a-z

a B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z *

Összetevő reflektorfényben

Ichthammol EWG Kockázat: EWG Adat: korlátozott

Azolajpalalepárlási terméke.A CosIng besorolása szerint antimikrobiálisanyag, vagyis segít a bőrön található mikroorganizmusok egyensúlyban tartásában.A Wikipedia információi alapján kénben gazdag összetevő, melyet gyulladásgátló, baktérium- és gombaölő tulajdonsága miatt10-20%-os koncentrácóbanolyanbőrbetegségekkezelésére is gyakorta használnak, mintazekcémaés apikkelysömör.

Összetevők funkció szerint

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.