Allergan Refresh Szemcsepp
Ár: | 1999 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: sephora, az összetevőket feltöltötte: Virág-os, Módosítva: 2018. január 4.
Ár: | 1999 Ft | |
Kiszerelés: | 15 ml | |
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | |
Kategória: | Egyéb | |
A Refresh műkönny azonnal megnyugtat és hosszantartó komfortot biztosít minden kontaktlencse viselőnek. Az egyedülálló összetétel enyhíti a por, a vakító fény, pollen, légszennyezés, vagy a túlterheltség következtében fellépő szemszárazságot, irritációt és kellemesebbé teszi a lencseviselést egész napra.
Lézeres szemműtét után is alkalmazható.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
A hatását szeretem, kontaktlencsével is használható, nyugtatta az irritált szememet. Viszont mivel én nem használom folyamatosan, nagy pazarlás, hogy 3 havonta cserélni kell. Emiatt nem szívesen veszem, inkább az egy adagos kis fiolákat preferálom. Ár-érték arányban nem megérős.

Gyógyszertárban ajánlották...sokáig míg kontaktlencsét viseltem nem tudtam mitől viszket a szemem, hát ez a kis csepp volt a bűnös, emelett semmit nem használt.

Szemműtét után használtam, mert ezt ajánlották, a műtét után fél évvel már éreztem, hogy sokkal jobban szárít, mint hidratál. Illetve kicsit besárgítja a szemem fehér részét. Ha más szemcseppet használok nem érzem azt, (fél órával a cseppentés után ismét száraz). Többször újravettem, mert ezt írták fel, de sokal olcsóbb és jobb termékek vannak a piacon.

2015.05.20: Már sok mindent kipróbáltam, az itteni vélemények hatására választottam most ezt. Egyenlőre kiemelkedően jól teljesít, nem száradt ki a szemem, és ez az első, ami egyáltalán nem csíp cseppentéskor!
Szóval, csoda!
UPDATE: Sajnos begyulladt a szemem, így kontaktlencsa-mentes napokat tartok, amihez vásároltam egy szemcseppet. Ami ennél olcsóbb volt( én barom), és 6 hónapig felhasználható, gondoltam milyen jópofa.. Nos, minden cseppentésnél szétmarta a szemem, így szó szerint visszasírom a refresht :)
Többé nem leszek hűtlen hozzá!

Szóval, csoda!
Többé nem leszek hűtlen hozzá!

Kontaktlencse mellé kerestem szemcseppet, általában ezt ajánlják a patikákban. Pár éve már próbáltam, úgy rémlett, hogy nem tetszett, de gondoltam teszek vele még egy próbát. Csepegtetés után 1-2 percig "hat", de utána még a korábbinál is jobban száraznak érzem a szemeimet. Egyelőre maradok a Visinnél, ami elvileg nem használható kontaktlencséhez, de semmi problémát nem tapasztaltam még vele.

Hát tulajdonképpen meg vagyok elégedve vele, nem egy csodaszer, de jó.

Hát tulajdonképpen meg vagyok elégedve vele, nem egy csodaszer, de jó.

Nekem sajnos nem vált be. :( Egy pár percig érzem a hatását, aztán ugyanolyan, mint volt. Kontaktlencse és anélkül is teszteltem, sajnos sehogyan sem jó nekem, úgy látszik extra érzékenyek a szemeim.

Kontaktlencsés lettem és már előtte is éreztem, hogy brutálisan száraz a szemem (ezt a szemdoktor is megerősítette) patikában ezt ajánlották amit lencsével együtt lehet használni "és hatásos is". Számomra nem igazán megfelelő, miután cseppentek 3 perc múlva megint érzem a szárazságot. :/ Kénytelen vagyok többször cseppenteni a szemembe 1 nap, mert brutálisan sokat kell pislognom.. Szeritem még kifogok próbálni 2-3 fajta szemcseppet.

Elhasználtam,és ez sem jobb a többi szemcseppnél.Valahogy ugyanolyan száraz a szemem a használatot követően 5 percen belül. Az ára nem rossz viszont.

Mivel ahogy bejött a napsütéses idő, elkezdett száradni a szeme, fájt és a kontaklencse használata is kellemetlenséggel járt. Ezt ajánlották a patikába. Meglepő módon jól nedvesíti a szemet és nekem a lágy kontaklencsém mellé remek kiegészítő. Nem irritálja a szemet. Egész napos lencse használat és a számítógépes munka után felüdülés a szemnek 🙂

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Az INCI a szabványosított kozmetikai összetevő lista rövidítése (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients). Ezzel az "álösszetevővel" jelezhető, ha egy terméknek nincsen INCI listája, például mert nem hagyományos kozmetikum, patikai termék, étrendkiegészítő, nem egyértelműen beazonosíthatóak nála a szabványos összetevőnevek vagy pedig egyáltalán nincsenek is összetevői.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)