Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
krisztinareka
2024.06.03. 21:29
Könnyed, vizes állagú, gyorsan beszívódó enyhén gyümölcs illatú "semmiség". Meg sem érzem, hogy felkentem, olyan gyorsan "hűlt" helye marad. Enyhén hidratál. Nekem hiányzik belőle egy cseppnyi olaj a tökéletes hidratáltsághoz, így kell mellé estére egy másik, olajtartalmú kiegészítő. Száraz bőrűeknek kevés lesz ez a kombó, inkább zsírosabb bőrű fiataloknak ajánlom.
2024.05.08. 07:07
Szeretek kísérletezni a szérumokkal, így mikor megláttam, hogy parfüm mentes, le is csaptam rá.Nekem nagyon jó a formula, tetszik a vizes állag, reggelente nem kell sokat várni vele, nagyon gyorsan beszívódik.Szerintem picit gyengébb, mint amiket eddig használtam, de szépen teszi a dolgát 😊Nem irritál, könnyen elérhető, nekem bejött
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.