Bőrtípusok: bőrtípusok and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and egyenetlen bőrfelszín
Hidratáló krémek
CC krémek
Lelőhely: Dm

Alverde Naturkosmetik CC-Krém Perfekter Teint, FF6 UV-Védelemmel

3.3
Hozzáadva 2021.06.01.by

dusycska

• CC-krém FF6 UV-védelemmel
  • Hidratálja, védi és feszesíti a bőrt
  • Óvja a bőrt az idő előtti bőröregedéstől és a pigmentfoltok kialakulásától
  • Természetesen üde és egyenletes bőrszínről gondoskodik
  • Kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit és a kisebb ráncokat

2024.11.20. 07:28

Nagyon zavaró erős illata van ami bizony megmarad. A szín... hát pirosas de nagyon. Amint felviszed egyből nagyon fényes zsíros. Egyenletesen ,,fed" es egész jól hidratál. Igazából értelme nincs megvenni hiába olcsó.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.10. 22:16 - 2024.08.10. 18:44

Rettenet…. Eszméletlen erős, kellemetlen szaga van és kegyetlenül kukacosodik…A kukában landolt

2024.07.11. 11:17

Szeretem ezt a terméket. Kicsit egységesíti az arcbőr színét, emellett pedig hidratál, tudom másik hidratáló nélkül is használni.

2024.05.23. 07:38

Vízhiányos, mindemellett extrémen érzékeny arcbőrömre kerestem egyszerűbb, nem alapozó alternatívát, hogy lehessen mihez nyúlnom, ha az alapozót soknak érezném aznap és nincs kedvem pepecselni ennek a márkának az alapozó verziójával. Az elején megijedtem, hogy a krém hogyan fog az arcbőrömhöz igazodni, de kellemesen csalódtam, megfelelő eldolgozás után nem lesz sem csíkos, sem zavaró, nekem nem ül be ráncokba, pórusokba sem és mintha valóban kicsit enyhített volna a pirosságon (sőt, valahogyan nekem az egy-két ekcémás foltomat is jótékonyan fedte, nem irritálta, pirosságát ellensúlyozta). Napközben átzsírosodik tőle a bőröm, de ezt egy kevés púderrel lehet orvosolni. Aki nem szereti viszont a gyógynövényes illatokat, az nem fog tudni vele megbarátkozni, mert eléggé erőteljes, már-már tipikus alverde-illata van.

2024.02.05. 14:35

Sajnos számomra is egy nagy nem ez a termék. Fedése nulla, talán egy színezett hidratálóhoz tudnám hasonlítani. Ha valakinek tökéletes a bőre, annak bejöhet ez a nulla fedés/egységesítés, egyébként mintha fel se kentem volna semmit. Nehezen jön ki a tubusból, nehéz eldolgozni és ami számomra a használthatatlan kategóriába megy, az az "illata". Számomra borzasztóan erős és büdös. Mintha egy nagyi parfümöt locsoltak volna bele, és még 1 órával a felvitele után is érzem az arcomon, émelyítő, hányinger keltő. Szerettem volna kiváltani az alapozót egy jobban fedő cc krémmel, de úgy néz ki keresgélnem kell még mert ezt nem hogy nem veszem újra, valószínűleg el se fogom használni, megy a kukába.

2023.12.07. 08:51

Színe megfelelő az én tonalitásomhoz. Illata, ára, állaga is jó. Nekem a hidratáló képessége kevés. Használata után kicsit száraznak érzem a bőröm, de ezen nagyon könnyű segíteni. Nyárra elég lesz, de télre alá kell krémeznem. Mivel fedőképessége közepes, ezért arcom nem maszk-szerű, hanem természetes hatású. Nálam ez pozitívum.