Bausch+Lomb Biotrue Mdo Szemcsepp
Ár: | 2800 Ft | Kategória: | Egyéb | |||
Kiszerelés: | 10 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | optikák | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: szeliger, Módosítva: 2016. december 16.
Kiszerelés: | 10 ml | |
Lelőhely: | optikák | |
Kategória: | Egyéb | |
Gyors és természetes hidratálás. Környezeti tényezők által okozott szemszárazság kezelésére.
0,24% hialuronsavval, nátrium hialuronát formájában. Lágy és kemény kontaktlencse nedvesítésére.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
powderwomanÚjravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Használtam, de nekem nem igazán vált be, sok éves kontaktlencse használat után elkezdett a szemem kimondottan száradni és a szemhéjam is bevörösödött belülről, de ezt nem sikerült enyhíteni a szemcseppel és nem is éreztem csepegtetés után sokkal hidratáltabbnak a szemem, bár lehet rendszeresebben kellett volna használni, nem csak akkor, amikor már nagyon ki van száradva a szemem és muszáj volt tenni ellene valamit.

Optikusom ajánlotta ezt a szemcseppet, mert nagyon száraz a szemem és szerinte ez a jelenleg elérhető legjobb termék a piacon.
Használtam más szemcseppeket is, nem érzem ezt feltétlen jobbnak vagy rosszabnak.
Előny: 6 hónapig eláll felbontás után.
Hátrány: ahogy az előző hozzászóló is írta, ez a borzasztó adagoló. Macerásabb ezzel az órmotlan fejjel csepegtetni. Emiatt 4 csillagot adtam én is.
Megveszem-e újra?: igen.

Előny: 6 hónapig eláll felbontás után.
Megveszem-e újra?: igen.

5 csillag, mert a legjobb, mivel magas a hialuronsav tartalma, ami a szemnek elengedhetetlen és tartósítószer mentes, ami a kontaktlencséseknek feltétel, de az adagolója miatt csak 4 csillagot adnék szívem szerint. Meg az is hátránya, hogy nem átlátszó a flakon, nem tudom, mikor kell újat venni. De az adagolója az botrány, vagy csak Én vagyok hozzá béna. Fele a szemem mellé sikerül. Ti mikor pumpáltok? Amikor a szemetek felé tartjátok? Amúgy a pumpa része megváltozott, nem ilyen már, mint a fotón. Hanem "bunkó" nagy, ormótlan pumpa.
Egy csillagot muszáj levonnom,mert minden második csepp félre megy a pumpára miatt. Amúgy is maga a pumpa rész nagyobb, mint a tartalma...ez oltári nagy hülyeség. A ló másik oldalára estek ezzel.

Kontaktlencse viselés elengedhetetlen kelléke. 11 év alatt már rengeteg műkönnyet próbáltam, de ez a legjobb. Megfelelően hidratál és még este is jól látok, nem úgy, mint néhány másik fajtával. A hátránya az ára, mert emiatt nagyon sok gyógyszertár és optika nem tartja, így beszerezni is nehezebb.

Amióta a rövidlátó szemeimet elérte az öregszeműség is, sokkal gyakrabban hordok kontaktlencsét. A multifokalis lencsét a technika nagy vívmányának tartom, hogy távolra is és közelre is teljes térben jól látok, az egy szuper dolog. A gond csak az, hogy multifokalis lencséből amúgy is kevesebb fajta elérhető, ráadásul a könny termelődése is csökken az évek előrehaladtával. Mondják, sulykolják az optikákban, hogy nincs mese, szemcseppezni kell, és ezt bizony én a tapasztalataim is megerősítik. Szemcsepp nélkül pár óra múlva már szúr a lencsém és ezen azok a szemcseppek sem segítenek sokat, amik nem tartalmaznak hialuronsavat. A közelmúltban ajánlották ezt a szemcseppet és úgy tűnik, hogy én is bátran ajánlhatom másoknak.
Az egyetlen kisebb nehézségem vele, hogy a védőkupakját nehezen tudom leszedni, sokszor lecsúszik róla a kezem. Enyhén csavaró mozdulattal könnyebb a levétele még akkor is, ha nincs rajta menet, tehát simán is le lehetne húzni. A szemcsepp adagolása nagyon kényelmes, jól kézreáll a flakon, az ujjtámasszal könnyű a cseppentés. A szemcsepp jól hidratál, úgy ajánlották, hogy már a lencsék betételénél mindjárt cseppentsek is és tényleg jobb azóta a helyzet. Ha napközben még rácseppentek, akkor most már akár tizenkét órát is kibírok lencsében.

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)