For Your Beauty

Ár:   499 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:     Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: xszemyx, Módosítva: 2015. május 30.

Kiszerelés:
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Ecsetek

A pirosító ecset az ecsetfej ferdére vágott vége miatt különösen alkalmas a pirosító finom lépésekben történő felvitelére.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

Borostyan
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Cosette

2020. szeptember 24.

Életem talán második ecsete volt, ekkor ismerkedtem a pirosítással. Azért szerettem mert szép nagy a feje, amivel könnyű volt dolgozni és aránylag szépen is terítette a pirosítót. Azóta már vettem több és jobb pirosító ecsetet, ezt pedig anyukámra hagyományoztam, ő még használgatja. Sajnos úgy mint a többi For your beauty ecset, ha egyszer kimosod, büdös marad (pedig ugyan úgy mostam, mint a többi ecsetem), szerencsére nekem nem folyt belőle gyanús színű folyadék. Száradás után elég bökős (szintén, mint a márka többi ecsete), de az arcecsettel ellentétben nem igazán hullott. Most már tuti nem nyúlok érte, azért is mert már nagyon csúnyán szétállnak a szálai, de ezt elnézem neki 5+ éves, és ha nem is volt mindig szolgálatba, elég sokat használtuk.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 24.

Taymas

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2020. március 6.

Ez volt életem első ecsete, még pár éve vettem. Egész jól működött, amíg ki nem mostam... Ugyanis azután büdös lett, illetve ilyen kékes cucc folyott ki belőle... Illetve nagyon szúrosak lettek a szálai. Érdekes, több For Your Beauty-s ecsetem is van, de sosem volt egyiknek sem ilyen baja, mint ennek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2020. március 6.

Linuxo

Bőrtípus: Zsíros
2018. július 11.

A legszörnyűségesebb ecset, amivel valaha is találkoztam, és én hülye a társát, a púder ecsetet is megvettem. Szörnyen szúrós szálakból áll, amik idővel el is kezdtek hullani. Kimosás után következik az igazi fekete leves, mert ez bizony büdösre szárad, minden egyes tisztítás után. Még az ebayből rendelt ecset szettem is ezerszer jobban is teljesít. Kidobtam mérgemben ezt is, és persze a márka púder ecsetét.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2018. július 11.

amja

2017. december 1.

Elég rég óta használom, napi szinten. Az egyetlen pozitívuma, hogy (nekem) nem hullik a szőre, és nagyon tömött, pedig mostam többször. Egyébként nagyon kemények, szúrósak a szálai, nem kellemes érzés. Halványabb pirosítóknál jó, ahhoz elhasználom, de mondjuk egy élénk pirost nem lehet igazán szépen eldolgozni vele. Elhasználgatom, de biztos, hogy nem vennék megint ilyet.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. december 1.

Leonie

2017. július 18.

Hát nem valami szívmelengetőek a vélemények erről a termékről.Nekem személy szerint semmi bajom vele.Bár ez volt az első pirosító ecsetem,de még mindig bírja.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. július 18.

nsaranna

2017. március 20.

Fogalmam sincs milyen ecsetet vettek a többiek, de én teljesen meg vagyok vele elégedve. Az enyém fekete nyelű, puha sörtéjű, és egyáltalán nem hullik. Ezzel viszem fel a pirosítómat, bronzosítómat, de ha olyan kedvem van a szemem alá a púdert is ezzel kenem fel.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2017. március 20.

Bettina13

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. március 19.

A szálai szörnyen szúrósak, viszont szépen viszi fel a termékeket. Két hét után elkezdtek hullani a szálai, így nem tartott sokáig.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 19.

Candy21

2017. március 5.

Hát ez valami borzasztó hullanak a szálai és nagyon büdös amikor kimostam még büdösebb lett azonnal ment a kukába.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 5.

Kleypas

2017. március 1.

Számomra tökéletes ez az ecset. Többször mostam, bár sose éreztem rajta kellemetlen illatot, illetve szőrhullás sem jelentkezett. Minden nap használom, szépen viszi fel a pirositót. Tapintása is kellemes, puha. Ennyi pénzért ez egy kitűnő minőségű ecset. Mindenkinek ajánlom. :)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 1.

doraorsolya

Bőrtípus: Zsíros
2016. november 8.

Az itt szereplő negatív kommentekkel ellentétben én egy pozitívot szeretnék megosztani.
Nap mint nap használom ezt az ecsetet először mindig pirosító, majd bronzosító, utána pedig a kettő összemosása céljából. Egyetlen rossz szót nem tudok rá mondani, 500 forintért nem egy ilyen színvonalú ecsetre számítottam, mégis kiállja a próbát nap mint nap. Igen, ki is mostam, nem éreztem lószőr szagot.
Ajánlani tudom mindenkinek, de azért csodára nyilván ne számítsunk.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 8.

Ajánlani tudom mindenkinek, de azért csodára nyilván ne számítsunk.