Gabriel Vörösödés Elleni Szemcsepp

4.7
Hozzáadva 2014.06.05.by

HBrigi

A Gabriel Vörösödés Elleni szemcsepp egy körömvirágot, kamillát és édesköményt tartalmazó növényi desztillátum, mely irritált, vörös szemre javasolt. Segít megszüntetni a szél, UV-sugárzás, klór, valamint smink okozta vörösödést, irritációt, és visszaállítja a szem eredeti ragyogását, tisztaságát. pH-értéke, izotoniás hatása és ozmolaritása tökéletesen összhangban van a szemszövettel és a könnyfolyadékkal.

2000 Ft-tól

2020.10.09. 08:04

Nagyon jó szemcsepp. Nem azonnal segített, viszont pár hét után kifehéredett a szemem. A szemvörösség mellett az egyik szememben évek óta látszott egy vastagabb ér is, még az is eltűnt. 1-2 hónap használat után hónapokig nem is kellett cseppentenem. Ez eddig a legjobb szemcsepp, amit próbáltam.

2018.01.26. 09:58

Kontaktlencsét hordok, és számítógép előtt dolgozom. Két év után jelentkeztek nálam a szemszárazság jelei ezért keservesen próbálgattam a szemcseppeket sikertelenül. Aztán rátaláltam erre a szemcseppre, nagyon szkeptikusan álltam hozzá, na mondom megint kidobott pénz lesz ez is. Kellemesen csalódtam, sőt, nagyon örülök hogy megrendeltem. Nem csak lenyugtatja a szemem de pár percen belül tényleg fehérít a szemeimen és délutánra sem olyan vészes a helyzet! Napi többször kell használom, kb 2 óránként egy csepp, de ez érhető ebben a munkakörben, hogy szükséges.

2017.11.20. 14:27

65 and above korcsoport

Nagyon jó szemcsepp, én már sokat kipróbáltam, ez jött be a legjobban!

2016.07.17. 10:03

Az itteni vélemények miatt vettem meg, de nekem sajnos nem mulasztja el a szemvörösséget :( Visszatérek a visine-hez.

2013.10.03. 05:11

Eredetileg a frissítő szemcseppjét akartam megvenni, de azt nem kaptam.Ezért vettem ezt.Nagyon sokat javított reggel a szemeim állapotán, nem irritál egyáltalán. Szuper kis csepp.

2013.08.28. 06:23

én is használom, jó kis cucc :)