Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Natics C20 C-Vitamin Szérum Peptidekkel

4.1
Hozzáadva 2020.06.08.by

scin

"20% C-vitamint és Argirelox peptidet tartalmazó, koncentrált hatóanyag-tartalmú, újgenerációs hialuron szérum. Könnyű textúrája szupergyors beszívódást tesz lehetővé. 100% olajmentes formula. Ultrakönnyű textúrájának köszönhetően eddig nem látott gyorsasággal szívódik be és fejti ki hatását, a 20% L-aszkorbinsav, azaz klinikai tisztaságú C-vitamin pedig szinte borítékolja a hatékonyságát. Az újgenerációs Argirelox peptid tovább növeli a szérum erejét. Receptúrájának köszönhetően a gyors arcápolási rutinokba is beilleszthető. A szérum fejlesztésénél figyelembe vettük az érzékenyebb arcbőrt is."

12 790 Ft-tól

2023.05.08. 21:59

Korábban tele volt az arcom pattanással. Ez a termék teljesen letisztította. Egy ideig nem használtam, de most megint visszatértem hozzá, mert az orromon folyamatosan piros foltok és pattanások voltak. De ez a csodaszer ismét segített. A bőröm is sokkal feszesebb tőle. Egyszerűen imádom.

2023.02.08. 11:22

Valóban csodaszer! Nedves arcbőrre felvinni és várni még beszívódik.. azonnal simább bőr. Kicsit macerás viszont rá kenni hidratálót és még sminket, de megoldható és szépen viselkedik. Negatívum: Nagy kiszerelés és még hűtőben tárolva is ki kellett dobnom egy idő után mert nem sikerült elhasználnom.

Utoljára szerkesztve: 2023.05.17. 12:53 - 2022.11.29. 23:55

2023.05.17.UPDATE: Megadom neki az 5 csillagot a 4 helyett. Egy ideig félre volt rakva a sufniban, a napokban viszont, amikor menopauzás dögrováson volt a bőröm, és semmi, de konkrétan semmi nem segített rajta (vagy rajtam, hogy ne egy science fiction űrzombiként járjak az emberek között), ezt a szérumot rákenve hirtelen magára talált a bőröm, csodásan kifeszült, élettel telivé lett. A Reti C szérummal együtt tettem fel, és imádom a hatását!---------------------2022.nov.30.Jó, jó, de egy picit irritál, pedig jól tolerálja a bőröm a kihívásokat, illetve nem láttam akkora eredményeket, mint a boosteres formulájával (NATICS YOUTH SHINE VITA C VITAMIN BOOSTER). Én inkább azt javaslom, ha valaki ezzel a termékkel elégedetlen.ui: Az Argirelox tök felesleges bele, csak húzódik tőle a bőr, mintha száraz lenne, hosszú távú hatása pedig alapvetően nincs annak.

Utoljára szerkesztve: 2022.05.17. 12:47 - 2022.04.23. 16:18

05.17.Adtam neki még egy esélyt, használtam továbbra is. Jól tettem. Megadom a 4 csillagot, mert a kezdeti mitteszerek eltűntek, kellemes a használata. A homlokomon lévő foltok ugyan semmivel nem halványabbak, de felfrissíti a bőrt.04.23.Több terméket próbáltam már tőlük, ezt jó ideig nem vállaltam be, nagyrészt a hűtőben tárolás miatt. Aztán annyi jót olvastam róla, hogy gondoltam ez legyen a legnagyobb probléma, ha egyszer jó.Ami azt illeti sajnos nagyon nem jött be, társaihoz képest ez az egyetlen amit nem fogok elhasználni. Három hete esténként viszem fel nedves arcra. Picit csíp, de a baj nem ezzel van, hanem tele lettem fekete mitesszerekkel, amik egyáltalán nem voltak a használata előtt.Sajnálom nagyon, mert a termékpaletta több résztvevőjét próbáltam minden probléma nélkül, sok pozitívummal.

Utoljára szerkesztve: 2022.04.11. 08:29 - 2022.04.11. 08:27

Sok C-vitamin szérumot próbáltam már,de számomra ez az igazi. Ragyogó és üde lesz az arcbőr reggelente tőle. Nálam alapdarab a fényvédő alá.

2021.10.28. 14:40

Imádtam! Csodát tett a bőrömmel. Az apró hibákat és a bőröm pirosságát nagyon jól enyhítette. Ragacsos utána a bőr, ezért én este használtam, de reggelre nagyon jó puha volt utána a bőröm. Ami miatt le kell vonnom egy csillagot az az, hogy hamar megromlik. Ráadásul mivel én két hely között ingázok, ezt meg hűtőben kell tartani még kevésbé tudtam kihasználni, mivel nem tudtam magammal vinni. A felét ki kellett dobnom sajnos. És hát egy ilyen drága terméknek a felét kidobni….fájt a szívem, főleg, hogy szuper termék.