Pakolások, Hámlasztók

Natics Detox Masque

Hozzáadva 2023.03.20.by

edvinka

A DETOX gél-maszk könnyedén köti meg a bőrön lévő méreganyagokat a kókuszból nyert aktív szénnel és magnetittel, miközben hialuronsavval mélyen hidratálja. Az arcbőr fellélegzik, megtelik élettel.

A gél-maszk egy könnyed állagú hidratáló arcpakolás, amely a bőrt mély rétegeiben is hidratálja. Hatóanyagai a gél mátrixában vannak beágyazva, az arcbőrt nem nehezíti el és nem terheli meg nehéz vajas és olajos hatóanyagokkal. Egyszerűen le lehet öblíteni és az arc bőre kipattanóan hidratált lesz.

Méregtelenítő és ápoló hatóanyagai segítenek a bőr egyensúlyának fenntartásában:

• Aktívszén és magnetite por - kivételes módon megkötik a méreganyagokat, amelyek napközben lerakódtak a bőrön.
  • Természetes BHA / szalicilsav / feketefűz kivonat - tanninokban és szalicilsavban gazdag természetes kivonat. Hozzájárul a sejtek regenerációjához, halványíthatja a ráncokat és antibakteriális hatásáról ismert.
  • Hialuronsav - tökéletes nedvességmegkötő és anti-aging fegyver, amely az arcbőrt hidratálja.
  • Organikus gazdálkodásból származó, hidegen sajtolt fekteribizli-magolaj és hidrolátum - regenerálják, hidratálják, védik, erősítik és puhítják az arcbőrt.
  • Organikus római kamilla hidrolátum - gyulladáscsökkentő hatású, segít a gyulladások és irritációk okozta tünetek kezelésében, leküzdésében.
  • Panthenol (B5-ös vitamin) - segít ápolni a bőrt, hidratáló és gyulladáscsökkentő hatású, sejtosztódást ösztönző vitamin, növeli a bőr nedvességmegtartó képességét.
  • E-vitamin (tocopherol) - segít a bőr hidratálásának fenntartásában, leköti a szabad gyököket és hidratáló, nedvességmegkötő, regeneráló tulajdonságú.
  • Allantoin - gyulladáscsökkentő, bőrpuhító és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Organikus növényi glicerin - hidratálja az arcbőrt, segít megőrizni nedvességháztartását.

2022.07.21. 05:02

Szuper arcmaszk! Nagyon kulonleges allaga van, az angol "goo" szo fedi le a legjobban, trutymo vagy nem tudom. Geles, de nem suru, nehez kiszedni a flakonbol, gyakorlatilag kb. kiesik belole egy darab, kocsonyas goo. Szabalyozhatatlan a mennyiseg, elottem mar irtak: nehez adagolni.Tehat a flakonbol kiszedve egyben van, aztan ahogy az ember hozzaer, hogy felkenje, konnyed vizes-geles allagu lesz es szinte folyos, megsem csopog. Nagyon erdekes allag! Nekem tetszik.Az illata amolyan natur, nem eros es -ahogy mar irta mas is- kicsit szenes.Konnyu felkenni, de akarhogy igyekszem, a kezemen is mindig sok marad. Koromfekete es fenyes, igazi Venom megjelenest biztosit. Ahogy szarad mattul, es szerencsere nem huzodik es viszket tole a bor. A szaradasa kellemes, nincs felrepedezes es lepattogas, legalabbis a hatoidot betartva, ami 10-15 perc es irjak is, hogy nem szabad hagyni megszaradni, ami alatt gondolom azt ertik a gyartok, hogy kiszaradni.Lemosni se nem nehez, se nem konnyu, atlagos pakolas lemosasi procedura, tobb korben megy, de nem szenvedos.A hatasa: ude bor, selymes tapintas, es tisztabb porusok. En mintha kis feszesedest is tapasztalnek. Huzodo erzet nincs. Sokaig eleg, de ha elfogy valoszinuleg ujra veszem, mert szeretem hasznalni es nagyon bejon ez a goo allag. 😁

2020.08.27. 17:50

Fekete színű, szén "szagú", viszonylag folyós állagú maszk, számomra kicsit nehéz az adagolása ebből a pattintós flakonból.A hatása viszont nagyon tetszik. Nagyon szépen tisztítja az arcbőrt, nem okoz irritációt és nem szárít. Nekem tetszik, hogy szép, matt a bőröm a lemosása után. A lemosása viszonylag egyszerű, de azért ragaszkodik annyira, hogy ne egy csettintés legyen, mire megszabadulok tőle :) én kb. bárkinek ajánlani tudom a használatát, akinek nincs érzékenysége egyik összetevőre sem, mert általánosságban javítja a bőr állapotát.

2020.06.18. 19:52

A kedvenc fekete maszkom, ami tényleg hatásos! Csodálatosan kitisztít, anélkül, hogy szárítana, kényelmes viselet, könnyű lemosni, sokáig elég.

2019.09.07. 15:14

Puha és matt bőr, pirosságok csökkennek, sokáig elég, hidratált arcbőr pár perc után. Ez is újravásárlós a márkától.

2019.05.06. 19:32

Igen, igen és mégegyszer igen. Hidratál, tisztít, nyugtat és koromfekete. Mi kell több? :-D

2018.12.30. 21:41

Tuti tipp nem csak a pattanásos, hanem mindenféle bőrre. Selymes és hidratált az arcbőröm utána, így nem csak a szomszédokat lehet ijesztgetni vele, ha éppen kirohanok valami miatt a lépcsőházba :) Könnyen le lehet mosni, enyhe, kellemes illata van, nem a megszokott orrfacsaró mesterkélt illat. Egyértelműen javultak a pórusaim a használata óta; két hónapja vagyok rendszeres használója.