Nekem nem vált be, nem segített többet, mint egy házi ajakradír (só/cukor + méz). Számomra az adagolás macerás volt, így nem is nyúltam szívesen utána. Emellett néhány hónapig nem használtam, amitől teljesen összeállt és használhatatlanná vált. Számomra pénzkidobás volt, de maga a termék a funkcióját, ha valaki szívesen és gyakran használja, biztosan ellátja nagyjából.
A könnyen kiszáradó ajkaimra egy igazi csodaszer! Nagyon sokféle ajakápolót próbáltam már, a Carmex-től is többfélét (tubusos, cseresznyés, dinnyés stb.), de számomra ez vált be a legjobban. Szerintem szuper, hogy fényvédős is, így nyáron emiatt sem marad ki a rutinból. :-) Nekem 1-2 használat után már enyhít a szárazságon, bármennyire is rossz állapotban volt a szám, egy nagy aktív használat után pedig újra sima. Nekem pluszban tetszik a "bizsergős" érzés is, amit hagy.
A legjobb ajakápoló, amit valaha próbáltam. Néhány perc alatt hidratálja és teljesen kisimítja az extrémen kiszáradt, cserepes számat.
UPDATE: Azóta találtam sokkal jobbat, és ezzel már kevésbé vagyok elégedett... Új kedvenceim a Weleda Lippenpflege (barackszínű, nem a zöld, ami a Skin Food család tagja) és a Neutrogena egyik ajakbalzsamja. De a legjobb egyébként a gyógyszertári vazelin, ami direkt szájra való. Bármit lever!!!
Ez az egyik olyan termék, aminek itthon kell lennie, illetve a táskámban. Nagyon kellemes használni, selymes érzetet és szép, de nem tolakodó fényt hagy az ajkakon, a 07-es árnyalat minimális színt ad, inkább csak "my lips but better" érzésem van.
Tükör nélkül is bármikor felrakható.
A régi Isana ajakápolóm után ez igazi megváltás. Nagyon könnyed az állaga emiatt igazán kényelmes viselni. Szuperül hidratál, amióta használom nem száraz vagy cserepes a szám. Azért már csak plusz pont hogy az illata nekem nagyon bejön. Nem hagy maga után ragacsos érzetet, viszont kicsit lassacskán szívódik be. Én ezt annyira nem bánom, mivel addigis legalább érzem hogy ott van a számon (nem kopott még le) és teszi a dolgát.
Kíváncsi voltam, tud e annyit mint az Alverdés konkurense, hát, röviden, nem. Annak van "teste" ez inkább csak beolajozza az ajkakat. Emiatt mondjuk szép fénye van, de kevésbé ápol, cserepes szájra nem ezt kenném.
Növeli az ajkak volumenét?!.....hát, nem :-( Még ennyi év után is képes vagyok hinni a marketing szövegekben :-)
Hidratálni hidratál, picit csillog is, de ezen kívül ugyanazt tudja, mint egy sima szájfény, amiket 10x olcsóbban be lehet szerezni a drogériákban.
Lush Unicorn Ajakradír
Carmex Original Stift SPF15
Annemarie Börlind Sun Care Ajakbalzsam SPF20
Nagyon szeretjük párommal! Jól hidratál, és véd.
Még jobban tetszene, ha nem kémiai fényvédő lenne benne. :)
RIVAL loves me Ajakolaj Vitamin Lip Oil
Már a másodikat használom el belőle. Nagyon jól ápolja az ajkakat és önmagában nagyon szép fénye van ami sokáig tart.
Beesline Ajakbalzsam Méhviasz
Clarins Eclat Minute Instant Light Lip Perfector
Tükör nélkül is bármikor felrakható.
Szívből ajánlom!
Labello Hydro Care Ajakápoló SPF15
Himalaya Herbals Tápláló Ajakbalzsam
Ajándékba kaptam, egy teljesen jó, átlagos ajakbalzsam. Nem életem ajakbalzsama, de nincs vele baj.
Alterra Kamillás Ajakápoló
Image Skincare Ormedic Sheer Pink Lip Enhancement Complex