Legújabb vélemények - Ajakápolók

Misa
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 9.

Kemény állagú, nehezen kenhető, viszont az igazán kiszáradt, cserepes ajkakra tökéletes megoldás. Lefekvés előtt felkenve másnapra visszaállítja a normál állapotot. Erre szerintem szuper, mindennapi használatra viszont nem alkalmas.

Szana22
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 9.

Bevallom a kinézete, csomagolása fogott meg ebben a Labelloban... meg a hyaluron felirat dobott rajta egy pluszt.
Valamivel jobban hidratál a többi Labello-hoz képest, de mondjuk egy Uriage-hoz közelébe sem érhet :D
Kellemes viselni a szájon, nem ragad. Valóban mentolos érzés van az elején, aztán elmúlik.
Viszonylag gyorsan megszárad, "kiszárad" és onnantól már nem látja el a dolgát.
Nagyon nagyon enyhén színezett, az én hóka fehér ajkaimmmal sokat nem kezd, úgyhogy én tölem lehetne erősebb is :)
Illata se nagyon van

Erős közepesnek mondanám.
Újra nem hiszem hogy veszem

True_Summer
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 7.

Finom az illata, de kb. ennyit tud. Nem hozza azt az eredményt, amit más ajakápolóktól (Carmex, Neutrogena) megszoktam. Minőségre, állagra Labellohoz tudnám hasonlítani.

Delaney
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 7.
Újonc  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 7.

A legjobb, amit eddig használtam. 1 nap használat után már éreztem a különbséget. Szét volt repedve a szám, sebes volt, de azonnal helyre tette!

NovakneViki
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Bőröregedés  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 7.

Sajnos én is a csalódottak táborát erősítem, mert a kencével ugyan nem volt bajom, de a menet mentén a kis műanyag, amivel felaplikálom az ajakápolót leesett. Így használhatatlan. Októberben vettem, decemberben kuka, Vajon megérte?

B.Sempervivum
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 7.

Eddig az egyetlen ajakbalzsam, aminek a hatása azonnal látható volt az ajkaimon a változás rögtön érezhető volt. Iszonyatosan kicserepesedett a szám a hideg szeles időben és egy impulzusvásárlás során esett erre a termékre a választásom. Nem bántam meg! Kellemes, nem tolakodó illat, zsíros állag, kiváló hidratálás. Nem hagy ragacsos érzetet maga után. Magasan a legjobb ajakápoló azok közül, amiket eddig próbáltam. Biztosan újra fogom venni.

sigma
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 6.

Ezt (is) imádom! Nagyon erős illata van, ami nekem kifejezetten tetszik, és meglepődtem, hogy a hatása sem rossz! Azt nem tudom, hogy totál kicserepesedett ajkakkal tudna-e kezdeni valamit, mert én állandóan kenem, így szerencsére nincs ilyen gondom, de lehet, hogy ahhoz azért már kicsit kevés lenne. Könnyen kenhető, szép fényt ad, jó érzés viselni. 5*

rtunde
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: >54  |  2023. december 5.

Könnyen kenhető, kicsit fényes hatású , kellemes bársonyos érzet a szájon és nem utolsó sorban nagyon jól hidratál. A kedvenc kék Bebe ajakápolóm /mivel összetételét megváltoztatták/ méltó udódja lett. Aki szintén sajnálja a régi Bebe megszűnését, annak szívből ajánlom helyette a Balea sensitive ajakbalzsamját.

Mosolyrend
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. december 5.
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. december 5.

Sziasztok!
Ajándékba kaptam a magenta árnyalatot.
Természetes a színe,hajnali viselésre az én számon kicsit erős :) ezért beszerzek más árnyalatokat is belőle.
Szépen ápol, tehát 5 csillagot adok.

kalmaniki
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 5.

Nagyon szuper! A kamillásat és a simát is szeretem, gondoltam ezt is kipróbálom. Nagyon jól hidratálja az ajkakat, édeskés íze van. A csomagolása kicsit retro, de így szeretem.