Legújabb vélemények - Sminkek arcra

roxitynosebleed
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.

nagyon szuper korrektor, a 02 light árnyalat tökéletesen illik a bőröm színéhez, a catrice hd-t cseréltem le erre, 4 ml-rel több van benne, és a finishe miatt is jobban szeretem

Dorcikahh
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 18-24  |  2023. november 28.

Gyönyörű szín, krémes,nem foltos, szépségesen, és gyorsan eldolgozható. Egész nap tart, az alapozómmal tökéletesen egybeolvad. Szerelem.

KLaurica
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.
Újonc  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.

Ha csak egyetlen sminkterméket használhatnék, ez lenne az. Úgy is szoktam használni, hogy semmit nem rakok fel, csak hidratáló krémet és ezt. Olyan, mintha selyemmel lenne behintve az arcom. A Termékleírásban olvasható "természetes hatású arcpírt hoz létre" szerintem nem igaz, ennek a terméknek nem az a funkciója, hogy arcpírt hozzon létre. Hanem egységesít.

manobeka
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. november 27.
Krémmániás  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. november 27.

Egészen külonleges termék,azoknak ajánlom,akik szeretik Charlotte Tilbury Hollywood Fawless filterét.Ez az alapozó félutón van eközött és Giorgio Armani Liminous Silk alapozója közt,extra finom gyöngyház pigmenteket tartalmaz.Egy kis púderrel lefixálva elképesztően gyönyörü ragyogást ad.Ezt a terméket vagy valaki nagyon fogja szeretni,vagy nem, köztes megoldás nincs.A kevesebb több elv érvényes ennél a terméknél is.Én nagyon szeretem, abszolút megéri az árát.Én blenderrel viszem fel,nekem úgy ad természetesebb hatást.Sajnos a színskála igen rejtélyesre sikerült,amit a honlapon ajánlanak árnyalatot nem lesz jó,nagyon sokat kell kutakodni a jó szín után és ahhoz meg drága.

gerhatregina
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 18-24  |  2023. november 27.

Nekem "Hush Hush" árnyalatban van meg, ami azt hiszem a legvilágosabb. Ez egy elég visszafogott szín, nagyon természetes hatást lehet elérni vele, könnyen eldolgozható, szépen beleolvad a bőrbe, építhető is. Mivel ez az első folyékony pirosítóm ezért nem mertem sötétebb árnyalatot rendelni, de ha ez kifogy akkor biztosan kipróbálok egy erősebb színűt. Egyébként szerintem pont elég termék van az üvegben, nekem már majdnem egy éve megvan és még mindig nem fogyott ki.

gerhatregina

Nekem nagyon bevált, már a második üveggel használom. Ez az első olyan alapozóm, amiből megtaláltam a tökéletes árnyalatot, szép a fedése, építhető, nem csillog, nem csúszkál a bőrömön és ár-érték arányban is verhetetlen. Tényleg szép, viszonylag matt finishe van, vagyis inkább lenne, ha nem kennék alá fényvédőt minden nap :D Így azért átfénylik, szóval muszáj lepúderezni, plusz a nap végére is diszkógömb az arcom, de ez sajnos ezzel jár. Egyébként sokféle fényvédővel próbáltam és egyikkel sem "veszett össze", nem csomósodott/kukacosodott miattuk.

norisz
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. november 27.

Egy ideje áttértem erre a púderre mert sosem volt készeleten a másik púderem és imádom. Lehet maradok is ennél. Valóban kicsit dühítő h nem tesznek hozzá pamacsot, ezt be lehet egyébként külön szerezni a pupában. Viszont rendkívül tartós, nekem mondjuk normál / száraz bőröm van, nem zsíros, így arról nem tudok nyilatkozni h mennyire üt át, de erre a típusra tökéletes. Nem lesz szemcsés hatású és tényleg még a legmelegebb időjárásban is nap végén szedem le a púdert, pedig napközben nem is rakom fel újra. Nagyon meg vagyok vele elégedve és bátran javaslom mindenkinek, ár-érték arányban a legjobb a piacon.

kalmaniki
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 27.

A sötétebbiket választottam, nagyon szép árnyalat, nem narancsos a bőrön. Kicsit félve vettem meg, mert még nem volt krém bronzosítóm, de teljesen alaptalan volt a félelmem, mert könnyű eldolgozni. Tartós, építhető, kedvező az ára is. Nem tudok negatívumot írni róla.

manobeka
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. november 27.

Nagyon jó kis alapozó, csodás színekben. Közepes fedésű, ultrakönnyű formulájú.Gyönyörű olyan belülről ragyogó hatása van, finom krémes.Javaslati tanács, hogy felrázandó, mert először csak úgy kinyomtam a kezemre, de úgy száraz hatású volt, mikor jól felráztam, akkor keveredtek szépen az összetevők, így már szuper lett.Nem hiába isteni Ali Andrea is.

vfejes    beauty blogger
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. november 26.

Nagyon kellemes csalódás volt ez a bb. Olyan érzés, mintha nem lenne fent kb semmi, csak hibátlan a bőröm. Ehhez tudni kell, hogy nagyon száraz és érzékeny bőröm van, általában kevés dolog dewy rajtam. Annál inkább szárítanak és / vagy irritálnak - nem ez! 21 van meg, általában a bőröm a második a skálán, 02, porcelian vagy ivory. A 21 nekem pont tökéletes. Világosabb már van más. Ritka kozmetikai minőség. Nagyon szeretem.