Legújabb vélemények - Arcápolók

carmenxo
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 22.

Szerintem nagyon gyenge. Eddig egy 12%-os geek&gorgeoust használtam heti 1x, ezzel még minden napos használattal sem érem el ugyan azt az eredményt. Sem érzetre sem látványra nem simább tőle a bőröm. Extrém érzékeny bőrüeknek viszont biztos nagyon jó.

Eszterlany
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. szeptember 22.

Ár/érték arányt tekintve tökéletes választás annak aki nem akar több tízezret költeni éjszakai krémre. Csodát nem tett az arcommal, azonban szépen hidratál és fantasztikus illata van. Bevallom, én az illata miatt vettem meg és alig várom, hogy éjszakára bekenhessem vele az arcom. Valószínűleg imádom a rózsaillatot, Lancome Miracle parfümje megunhatatlan számomra 🙂

Tig
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 22.

2020.10.23.: Nyárra vásároltam, amikor is könnyen zsírosodik az arcom. Nagyjából az Eucerin Dermopure krém kategóriájába eső termék (ezt próbáltam), illetve gondolom, a LRP Effaclar krémek kategóriájába (ezeket még nem próbáltam és persze ebben a Ziaja-ban viszont pl. nincs szalicilsav). Számomra sokkal jobban teljesített az Eucerin-nél, ráadásul parfümmentes, sőt, még jóval olcsóbb is. Jövő nyáron is ezt veszem. Enyhén hámlasztó hatású a gyümölcssavak miatt.

2023.09.22.: Ezen a nyáron nem vettem újra, mert kísérleteztem mással, de meg kell, hogy mondjam, nem volt érdemes kísérletezni. :) Most megbántam effajta bűneim és újravettem (amúgy sokadszorra), mert egyszerűen nagyon szereti a bőröm, a képén, érzetén és a textúráján, tapintásán is javít. Egyébként nekem egész éves krém lett végül, nyáron a pattanásosabb, zsírosabb periódusban is segít és az év többi részében is szuper, eléggé hidratál is.

Fragolina
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 22.

Sok pozitív visszajelzés és bejegyzés miatt vettem meg, de nekem sajnos nem vált be. Olajos textúrájával először nehezen barátkoztam meg. A legnagyobb nehézség abból adódott, hogy nagyon érzékeny szérum, egyes hatóanyagok semlegesíthetik, mások irritációt okozhatnak (ez velem is előfordult) ezért rutinba nehezen beilleszthető. Hidratáltabb volt talán a bőröm, de más előnyét nem láttam. Elhasználtam, de újravenni nem fogom.

marcsy2
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 21.

Amit ezek a párszáz forintos maszkok tudnak azt tudja ez is. Heti egyszer este mikor a gyerek már alszik feldobok valami ilyen maszkot egy kis énidő gyanánt. Nekem nem csípett, illata is minimális. Sok a plusz folyadék a tasakban, én ezzel mindig a nyakamat kenegetem be.

biroagi_
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 18-24  |  2023. szeptember 21.

Igazából se rossznak se jónak nem mondanám. Egy ideje már kísérletezem vele, de minden alkalommal égeti a bőrömet mikor felkenem. Eleinte azt hittem azért, mert esetleg túlhámlasztottam, vagy nagyon kifújta a szél és emiatt érzékenyebb lett, de sajnos nem. Nyáron is használtam, hámlasztás mellett és attól függetlenül is és továbbra sem kellemes érzés felkenni. Ha a kezdeti sokk elmúlik semmi bajom nincs vele, szépen hidratál és nem pattogok ki tőle, de nem veszem újra.

ljudith78    (!)
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. szeptember 21.

Tesztelésre kaptam a terméket, amit ezúton is köszönök 😊
Az arany részecskékkel szemben voltak fenntartásaim, de eldolgozva a bőrön már nem látszik. Anti-aging hatása nekem kevés, ellenben egy jó kis hidratáló alapszérum, reggel alapozó alá tökéletes 👌

CsigaC
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 18-24  |  2023. szeptember 21.

Nyáron vettem, kipróbláni egy szemkörnyékápolót, előtte nem néztem a véleményeket, de nem bántam meg. Nagyon jó érzés az applikátor, kellemes a használata, pont elég krém kerül a szemem alá. Sajnos a sötét karikákkal nem tud semmit sem kezdeni, viszont a puffadás kezelésére jó. Én szeretem, de inkább tovább keresem a számomra még inkább megfelelőt, ami a karikákkal is tud kezdeni valamit.

n.niki
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 21.

Ez volt az első retinolos termék, amit valaha használtam és kezdésként teljesen elégedett voltam vele. Csak az első 2 alkalom után vettem észre, hogy itt-ott kiszárította a bőrömet és picit hámlott, de még arra is fognám, hogy anno februárban kezdtem használni, amikor is a hideg idő miatt amúgy is érzékenyebb a bőröm. Azután többet nem tapasztaltam ezt, sőt nagyon kíméletes volt a bőrömmel. Én kezdőknek bátran ajánlanám :)

gittus0924
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 21.

elhasznaltam 2 dobozzal belole. a japán olajos lemosokhoz kepest, amiket korabban hasznaltam, kisse nehezebben oldotta fel a sminket, de nem okozott semmi irritaciot es nem szaritotta borom.