2023 november: Azóta is csak dicsérni tudom, mert nagyon bevált számomra! Plusz hajsorokat is produkált, és kevésbé tört a hajam vége. Most a black fridaykor nagyon megéri rendelni, hiszen dupla termék jár ugyanannyi pénzért. Imádom! <3
2022 június: Régóta kerestem már valami vitamint. Egy krémmánia cikk alapján kerestem rá és rendeltem meg végül ezt a hajvitamint. Igaz még csak 3 hete szedem, de mintha....
- puhább lenne a hajam
- sok lett a babahajam
- hosszabb és dúsabb a szempillám
- szebb a bőröm (!!!)
Nem tudom, hogy ezeket mind behaluzom-e vagy sem, nem igazán nézem magam napközben, mert a munkám miatt csak arcmosásnál nézek tükörbe, akkor is 10mp-re napi 2x felkeléskor és lefekvéskor :D... Szóval eddig igencsak biztató a fincsa kis gumicukrok, szóval mindenképpen újra rendelem! Hogy gyorsabban nő-e a hajam? Fogalmam sincs! Igazából, amikor neki álltam nyammogni, akkor annyira bevadultam, hogy 12 centitől meg is szabadítottam magam, mivel elegem van a töredezett hajvégekből, amit anno (5éve!!!) egy "jól" sikerült ombre adott mellékes ajándékba. Tehát töredezett hajvég téren jelentem jól állok, tartja magát a veszteségek után is :D
Upgradelni jövök 1 hónap múlva ;)
Upgrade:
Egen! Megmaradt a hajam puhasága, kevésbé törik és szép fényes! A szempilláim hosszabbak és dúsabbak, a bőröm összképe szebb!
Szóval ez számomra nagyon bejött! Azóta rendeltem még! :)
Ezelőtt 7 évvel szedtem ezt a hajvitamint, akkoriban csodát művelt a hajammal. Nagyon sokat nőtt, valamint rengeteg babahajam is lett tőle. Mivel pozitív emlékeim voltak róla, így bátran meg is rendeltem 3 havi adagot. Sajnos a 3. szem után feladtam a szedését, mivel sokakhoz hasonlóan a gyomrom nekem is teljesen tönkre tette, és elkezdtek nekem is gyulladt pattanások kijönni az államon, nyakamon és vállamon is.
Nem tudom mi változott 7 év alatt az összetevőkben, de ez valami borzalmas! Így én nem ajánlanám senkinek.
2021. november 22.
Nekem nem segített a pattanásokon. Ránckisimulást sem vettem észre. Hajhullásomon csak a vas segít. Eddig még egy hajvitamin sem hozott áttörést. Drágák sem. A körmöm sem lett jobb állapotú. Nekem a körömlakk a megoldás. Akkor kevésbé törik le. A térdeim viszont nem fájnak. Végülis ezért szedem a kollagént és hyaluronsavat tartalmazó tablettákat. Jobban félek a protézistól mint a ráncoktól és a rövid körmöktől.
2023. október 28.
Egy újabb doboz elfogyott. Véleményem nem változott.
Már kivégeztem két 140 darabos csomagolást és egyszerűen imádom. Most rendeltem ismét egy év kihagyással, mivel csak külföldi oldalról lehet rendelni, de muszáj volt megint beszereznem. Az íze finom és ahogy én észrevettem, szuper a hatása is. Csak ajánlani tudom.
Eddigi legjobb hajvitamin amit kipróbáltam. Napi 1-et kell szedni, tehát 1 doboz 2 hónapra elegendô. 5000 - 6000 Ft körül van az ára patikától függôen, ár-érték arányban kiváló. 1 doboz után már érzékelhetô a hatása. A hajhullásom megállt és rengeteg babahajam nôtt, amik szépen be is erôsödtek. A körömhöz nem tudok hozzászólni, mert gél lakkom van, így azt nem veszem annyira észre. Talán kicsit gyorsabban nôtt a körmöm tôle. Hajra viszont egy csoda. Már többször újravettem. Hátránya, hogy általában a patikákban nincsen készleten, így 1 napot várni kell a rendelésre. Szerintem a jelenleg piacon levô hajvitaminok közül ennek a legmagasabb a biotin tartalma (5 mg, azaz 5000 mikrogramm). Ez mellé ki van még egészítve cinkkel és L-metioninnal.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Tág pórusok | Korcsoport:18-24 | 2023. október 19.
Krémkedvelő | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Tág pórusok | Korcsoport:18-24 | 2023. október 19.
Sziasztok, én kúra szerűen szoktam használni, brutál sok babahajam lett tőle és erősebb egészségesebb lett tőle a hajam és a körmöm is, én nem vettem észre a változást növésben, de a körülöttem levő emberek sokan megdicsérték a hajam, és hozzá tették, hogy mennyit nőtt.
Egész nyáron szedtem. A körmeim erősebbek lettek, de ez nem volt cél. A hajam miatt kezdtem el, de még jobban hullott, teljesen kiszáradt. A bőrömön nem tapasztaltam változást. 2 pont mert éhséget és hízást nem okozott ahogyan nálam általában a szépségvitaminok szoktak.
A doboz végén járok…de nálam a hajhullás terén sajnos semmi változás. Ugyan úgy hullik a hajam mint előtte, talán pár szál babahajam lett ezért 2csillag, de nem venném újra.
Bloom Hair Hajvitamin (Gumicukor)
- puhább lenne a hajam
- sok lett a babahajam
- hosszabb és dúsabb a szempillám
- szebb a bőröm (!!!)
Upgradelni jövök 1 hónap múlva ;)
Upgrade:
Szóval ez számomra nagyon bejött! Azóta rendeltem még! :)
Magic Hair Kapszula
Helia-D Beauty Complex Kollagén & Hyaluronsav Filmtabletta
2021. november 22.
2023. október 28.
Egy újabb doboz elfogyott. Véleményem nem változott.
Natures Bounty Optimal Solutions Hair, Skin And Nails Gummies
Vitabalans Oy Biotin Strong Hair & Nail Tabletta
Mivolis Haar Vital Komplex Étrend-kiegészítő Kapszula, Vitaminokkal és Ásványi Anyagokkal
Helia-D Beauty Complex Kollagén & Hyaluronsav Filmtabletta
Acneminum Tabletta
Legalább 2 dobozzal beszedtem 2x1 de sztem nem az hogy nem használt de csak rosszabb lett tőle a borom.
Herbária Lady Ciklus Tea
Az előírás szerint ittam, viszont nekem nem használt sajnos, 2 kúrát végig csináltam de ugyanúgy rendszertelen maradt a ciklusom