Szerintem ez egy egész jól sikerült illat! Klasszikus beütésű, nem egy zselés hajú partisrác illat, hanem kicsit komolyabb. A leginkább a bőrös jegyeket és valamilyen fűszert, talán a kardamont érzem ki belőle, talán kávét is, bár az nincs a jegyek közt.
Nem bánnám, ha a párom ilyent használna :)
De nem túl tartós.
Kár volt az ikonikus "Dior Homme" megnevezést ez esetben tovább használni.. sokan csalódtak így, írisz hiányában.. ellenben mint önálló illat, azért még mindig hozza a Dior ízlésességét.. továbbra is egy minőségi, kifinomult és baromi kellemes kompozíció.. csak tök más mint amit a név alapján megszoktak és vártak az emberek. Egy flanker elnevezéssel szerintem sokkal pozitívabb lett volna a fogadtatás, de soha ne történjen nagyobb gaztett parfümök terén mint ez esetben. Szép, modern, könnyen hordható 4 évszakos finomság.
A levendula dominál szinte végig. Inkább fiatalabbaknak való illat. Nem az az illat, amire nőként felkapom a fejem.
Sillage: 1-2 órát nagyon intenzív, utána lassan bőrközelivé válik.
Tartóssága: 6-8 óra
Az egyik kedvenc illatom bár én télen használom, mert akkor ismertem meg és fejben a karácsonnyal kötöttem össze. Az eredeti parfüm a HUGO BOSS Bottled Unlimited de nekem ez az utánzat jobban teszik, még ha nem is annyira tartós. Friss citrusos, nagyon egyedi.
Oriflame Eternal Man EDT
Nem bánnám, ha a párom ilyent használna :)
De nem túl tartós.
Dior Homme EDT
Jean Paul Gaultier Le Male Elixir
Sillage: 1-2 órát nagyon intenzív, utána lassan bőrközelivé válik.
Tartóssága: 6-8 óra
Old Spice Oasis Tusfürdő
Párom hasznélta igazi nyárias tusfürdő. Számomra nagyon tömény vaniliás, de neki tetszett.
Old Spice Red Knight Dezodor Stift
Párom kedvence, sokáig kitart, hatása is remek és az illata is férfiasan csodálatos.
Emporio Armani Stronger With You EDT
Meglepően tetszik (nőként :) szerintem ajándékozásra is alkalmas, ha egy pasi szereti az édes-fűszeres illatokat.
Cote d'Azur Boston White Man EDT
Nike #Turquoise Vibes Man EDT
Imádom, egy régi parfümre emlékeztet, sokáig kerestem hasonló illatot mire végre megtaláltam. Tartós és különleges illat. Az ára is remek.
La Rive Heroic Man EDT
Egyik kedvenc parfümöm lett, olyan mint az eredeti. Tartós és az ára is remek.
Old Spice Original After Shave
Sajnos a párom ritkán borotválkozik, pedig imádom az illatát.