Nagyon kellemes kakukkfüves illata van. A 9 hónapos kisfiam bőrének teljesen jó, de érzékeny bőrű felnőtteknek is szuper lehet. Már a második tubussal használjuk 😊
Nagyon szeretem ezt a fürdősót, jól feloldódik a vízben, kellemes illatú, nagyon puha lesz tőle a bőröm. Egy tasakot több részletben használok fel, ha komoly fájdalmaim lennének, biztosan beleborítanám az egészet a kádba. :))
Furcsa módon engem nem emlékeztet Bükfürdőre, a gyógyvíznél finomabb az illata. :)
Télen-nyáron jól esik a használata.
Régóta kerestem már,de őszintén szólva észre nem vettem volna a dobozt a polcon,ha itt nem látom korábban.. Kb 900 Ft volt, Dm-ben vettem, jó a hatása, az illata minket nem zavar, ismerősnek orvos ajánlotta valamilyen boka/lábproblémára- áztatásra,én családtagnak vettem Achilles-ín húzódásra,a hatása sokat segített,hatása jó,a dobozán azonban más a felirat. Jó nehéz a doboz,mintha nem is fél kg lenne benne :)
Azért jó,hogy otthonra is lehet ilyesmit kapni. Én "sima" lábáztatásra is fogom használni.
Valóban kellemes levendula illata van, beleszórva a vízbe kis átlátszó a kristály, ez a fajta a vizet sem festi meg. Én kb.két evőkanálnyit szórtam a vízbe, nagyon jó érzés volt így fürdeni.
Györgytea Kakukkfüves Babafürdető
Organic Shop Organikus Bambusz és Tengeri Só Testradír
Pár naponta leradírozom vele magam, puha lesz tőle a bőröm, friss illatú. A szemcsék megfelelőek számomra. Kiszerelése is gazdaságis.
Avon Pomegranate Beach Water Bubble Bath
Tusfürdőnek használtuk, átlagos, csak kevés van benne, kis kiszerelés.
Bükfürdői Termál Kristály Fürdősó
Télen-nyáron jól esik a használata.
Avon Flamingo Sunset Habfürdő
Nagyon jó illatú és kiadós. Ár érték arányban ideális
Bükfürdői Termál Kristály Fürdősó
Natural Product Fürdőkristály Levendula Illattal
Cien Thermal Spa Habfürdő
Most találtam rá a Lidl-ben. Habfürdőnek soha ennyire nem tetszett még így az illata, ezért tusfürdőként is használom.
Kurland Tengeri Sós-olajos Fürdő Levendulavirágokkal
Jót tesz az izületeknek, azt vettem észre.
Greenland Fruit Emotions Lime&Vanília Fürdőolaj
jó illatú, kellemes a fürdés általa.