Legújabb vélemények - Hajápolók

Loona
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 30.

Az illata elég erős, simán érződik még másnap is, ha valakinek nem tetszik, esélyes, hogy nehezen fogja elhasználni. Bár nekem szerencsére tetszett, és mivel viszonylag hamar elhasználtam, nem lett elegem belőle a végére sem, de még akkor sem szoktam szeretni az erős illatú termékeket, ha eleinte tetszik az illata, mert sokszor így is elegem lesz belőle, hogy mindig érződnek rajtam (ha illatot szeretnék magamon, parfümöt használok).

Szimpatikus ötlet, hogy ennyi Aloe vera van benne, és talán normál és nem igénybevétel miatt száraz hajon állapotfenntartásra még működhet is, de sajnos az én szőkítés miatt száraz, sérült hajvégeimnek nagyon-nagyon nem volt elég a hidratáló hatása. Konkrétan olyan érzés volt, mintha eltűnne a hajamon, ezért jóval többet használtam belőle, mint más balzsamból, és emiatt nagyon gyorsan el is fogyott. Sajnos így nem tesz jót, nem ad elég ápolást a hajamnak, ezért nem fogom újravenni.

Andus
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 30.

Fantasztikus hatása van !

ttrr94
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 29.
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 29.

Hát nem is tudom. Én elég sokat szárítom be a hajam otthon, viszont nem annyira látványos a különbség aközött amikor használom ezt a terméket illetve amikor nem. Nem rossz kis spray, de nem is life changing.

ttrr94
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 29.

Utálom a por állagú szárazsamponokat, mert akárhányszor hozzáérek a hajamhoz, egy száraz réteget képeznek a kezemen, ráadsául a fekete ruhákat is befogják. ELLENBEN ez a termék valami álom. Gyorsan megszárad, nem hagy matt réteget a hajon és az illata is isteni. Imádom.

IldikoArvai
Újonc  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Bőröregedés  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 28.

Vékonyszálú hajra teljesen használhatatlan, annyira undorító zsíros lett a hajam tőle szárítás után, hogy csak egy új hajmosással tudtam kiszedni belőle. :((

edeseper
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 28.

Új vagyok a lamellás bizniszben, úgyhogy nekem ez sokkoló élmény volt. :-) Kétszer használtam eddig, nem igazán érzem még a mennyiséget, úgyhogy kábé szétlocsolom a fejemet vele, de állítólag az nem baj. Furán felmelegedik a hajon, meg hát kissé büdös, de állítólag ez se baj. .-) Nekem jobban bejött, hogyha felvitel után 1-2 perccel rápakoltam a balzsamot és együtt öblítettem le. Pár hete tettem melírt a hajamba, azóta jó sprőd és száraz, de ettől végre idegrángás nélkül ki tudtam fésülni, szóval abszolút megy az 5 csillag. A szárítás is gyorsabban ment, amit jó jelnek veszek, hiszen nem kapaszkodik foggal-körömmel a hajam a vízhez. Fényt nem adott amúgy, de azt eddig is csak a festéktől kaptam.
Update-elek, mert valahogy néhány használat után minta elvesztette volna a varázsát. Nem rossz, biztosan csinál valamit, de semmi látványos eredmény nem lett, miután elhasználtam. Jó volt kipróbálni, de pénzt nem adnék ki rá.

izabella73
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. szeptember 27.

Most fog elfogyni az első tubussal, de biztos újra veszem, mert sokat javított a hajam állapotán.Hajszárítás előtt, csak a hajvégeimre használok belőle 2pumpányit, puha és selymes lesz tőle a hajam és kevésbé látszik töredezettnek. Plusz pont még hogy nem zsírosítja, és nehezíti el a hajamat.

kboglarka
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 27.

A volumennövelő hatását annyira nem vettem észre, viszont egyébként teszi a dolgát. Jó illata van, könnyen kifésülhetővé teszi a hajat és nem lapítja le, bár ezt sem teszem közvetlenül a hajtövekre. Összességében nem egy rossz termék, selymes lesz tőle a haj. Ettől függetlenül nem biztos, hogy újra veszem, akkora különbséget a többi, korábban használt balzsam és e között ugyanis nem vettem észre.

molnarp1024@gmail.com
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. szeptember 27.
Újonc  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. szeptember 27.

Nem nagyon hittem benne, de tettem egy próbát. Azóta nem hullik a hajam, gyorsabban nő, sőt lett egy csomó babahajam is. Jó érzés használni is.

Nairam
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. szeptember 26.

Akartam szeretni! Guszta a flakonban az illata, a csomagolása! Viszont mióta használom, a hajam vége, szárítás után kifésülhetetlen. Összetapadnak a tincsek, sír a fésű a hajamban, konkrètan mintha valami cucc lenne a hajszálakon, közben meg szárazak a hajszálak. Korábban ilyet soha nem tapasztaltam. Rengeteget tört azóta a hajam. Az illatát hajmosás után nagyon nagyon enyhén érezni csak,ha erősen szagolgatom a hajvégemet, inkább a többi termék amiket használok azok illata dominál. Számomra nem érte meg az árát, pénzkidobás volt, ettől még egy olcsóbb hajbalzsam is többet tud!