Hasonlóan a másik termékeikhez, nem voltam megelégedve a termékkel, ápolta a hajam, jobb, minha nem tettem rá volna balzsamot, de nem éreztem, hogy nagyot könnyített volna a fésülhetőséget és nem is lett tőle kifejezetten puha a hajam. Az illata az elején tetszett, majd klésőbb a sokadik használat után már nagyon erősnek éreztem. A következő mosásig benne marad az erős paarfümös illat, ami minden mást elnyom, nagyon "olcsónak" érzem.
Nem voltam teljesen megelégedve a termékkel, ápolta a hajam, jobb, minha nem tettem rá volna balzsamot, de nem éreztem, hogy nagyot könnyített volna a fésülhetőséget és nem is lett tőle kifejezetten puha a hajam. Az illata az elején tetszett, majd a sokadik használat után már nagyon erősnek éreztem. A következő mosásig benne marad az erős paarfümös illat, ami minden mást elnyom.
Próbáltam kis adagot kenni a hajamra tényleg csak egy mint egy málna (lapocka alá erő hajam van) de így is hamarabb zsírosodót a hajam😐 pedig isteni illata mellet nagyon jól hidratál, könnyen fésülhetővé válik a haj és fényesé.
Vékony könnyen zsírosodó hajam nekem nem nehezíti el. Hajmosás után használom közvetlen a fejborombe masszirozva. Az illata meg utána 1-2 napig meg marad ami bónusz pont hiszen igazán kellemes. Hajhullás ellen nem igazán segít, viszont ápolja a hajat tényleg ad neki egy kis plusz fényt. Szerintem megéri azért az árat, csodát ne várjunk tőle de ha kis ápolásra van szükségünk akkor nyugodtan fordulhatunk hozzá
Ár-érték arányban egyáltalán nem éri meg, nem tud semmi különlegeset és ahogy az előttem szóló is írta, nehéz kiszenvedni a flakonból a krémet. Az illata nekem nagyon tetszik, kókuszos trópusi és tartós, napokkal később is lehet érezni.
Brutálisan pisztáciás az illata!😃 Nagyon-nagyon csúszik, vigyázzatok a kádban/zuhanyban! Hatásáról később beszámolok. UD: kellemes állagú, tényleg jó az illata, de nem csinált semmi extrát, pedig nem spóroltam vele, tettem a hajamra, amennyi kellett. Nem rossz termék, de amiatt, hogy ennyire csúszós tőle a kád, és extra takarítás van utána, pedig nem is őrületes a hatása...így nem újravevős.
UD: Újravettem végül. Nagyon megszerettem, ez meg a kókuszos elséve pakolásom tökéletesek a száraz, szőkére melírozott hajamra. Ezt a pisztáciásat nyugodtan kenhetem egész magasra a fejbőrömhöz közel is.
Alig vártam, hogy kipróbáljam ezt a terméket, mert nagyon jókat hallottam és olvastam róla.
Eddig egy Tresemme curl cream-et használtam, egészen bejött, de ez a Cantu konkrétan egy másik dimenziót nyitott meg előttem. Úgy veszem észre, hogy az én hajam sokkal jobban szereti a 100% CGM kompatibilis terméket, mert amióta igyekeztem minden nem megfelelő összetevőt kiiktatni, azóta csodálatos göndör fürtjeim vannak.
Visszatérve a termékre: isteni illata van, jó az állaga és nem nehezíti el a hajam. Én úgy használom, hogy részekre bontom a hajam és egyenként dolgozom bele a krémet. Nem kell belőle sok, egy elválasztott részre egy borsónyit teszek.
Sokkal jobban megtartja a göndörséget a hajam, amióta áttértem erre a krémre. Másnap még frissítenem sem kellett, konkrétan olyan volt, mint hajmosás után. A következő hajmosásig is teljesen vállalható a frizurám, de azokon a napokon már fújok rá a Cantu come back curl sprayből és belenyomkodok még egy kicsit a curl activator-ből is. Mostanában már tényleg csak az 5-6. napon szoktam felkontyolni, vagy még akkor sem. Számomra ez hatalmas eredmény, úgyhogy természetesen jár az 5 csillag a terméknek.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:25-34 | 2022. június 19.
Krémkedvelő | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:25-34 | 2022. június 19.
Egy éve használom a samponával együtt. Könnyen kifésülhetővé varázsolja a hajat. Van amikor a hajamon hagyom pár órára mint egy hajpakolást. Vigyázni kell vele, mert ha nem öblítem ki rendesen a hajamból, akkor nagyon zsíros hatást tud kelteni. Az illatát is nagyon szeretem.
Nagyon jól hidratálja a hajam kb.felét, mert csak arra kenek, finom illatú, hamar beszívja a hajam, nem zsírosít. Minden este kenek rá, és nincs kiszáradva a hajam vége.
Herbal Essences Pure Megújító Argánolaj Balzsam
Herbal Essences Bio:Renew Argánolajos Balzsam
Garnier Fructis Vitamin & Strength 10In1 Leave-In Cream
Garnier Fructis Vitamin & Strength Szérum
Maui Moisture Heal & Hydrate + Shea Butter Conditioner
Vegetable Beauty Hajbalzsam Pisztáciával
Cantu Curl Activator Cream
Nuxe Huile Prodigieuse Florale Többfunkciós Szárazolaj Arcra, Testre, Hajra
Mintát kaptam nagyon sok volt benne, én kimondottan hajra akartam kenni, szerintem bőrre is szuper lehet, az illata fantasztikus🤩.
Syoss Keratin Hajbalzsam
L'Oreal Paris Elseve Dream Long Hajápoló Krém