A képen látható színt használtam. A szín csodás lett, mint a dobozon, és baromi tartós, nem kopott ki olyan gyorsan és csúnyán mint más rózsaszínes festékek. Viszont tönkrevágta a hajamat, a vége szanaszét töredezett tőle, így többé nem veszek syoss festéket az tuti.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:35-44 | 2023. november 21.
Krémkedvelő | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:35-44 | 2023. november 21.
Pink színben vettem meg. Azt kaptam, amit szerettem volna. Az én hajam balayage technikával lett szőkítve és halvány rózsaszínre színezve, ami szépen fokozatosan kiszőkül a hajmosások alkalmával, hogy ez a rózsaszín beütés megmaradjon a fodrászom javasolt valamilyen bemosó használatát kb 1 hónapban 1x, ezt választottam és tökéltesen bevált.
Nagyon pigmentált, könnyen használható, egész tartós, nekem az vele a gondom, hogy nagyon pinkes alaptónusú a piros szín és nekem narancsos kellett volna
Vörös haj frissítésére vettem meg a pirosat, ez narancsosan fakul, és egész jól tart a szín, 3-4 mosásig biztos, viszont fogja a világos torcsiket
Egyszerű a használata, viszont érdemes kesztyűt húzni hozzá
Jöttem felpontozni ezt a szuper kis hajfestéket. Szőkített hajra raktam rá, amiben még voltak zöld (ellentétes szín!!) maradványok és izgultam, mennyire fog rajta látszani a rózsaszín. Abszolút tökéletes lett és nagyon szép színe van. Akinek vállig érő haja van, azoknak is 2 tubust ajánlok, mert nekem alig volt elég 1 tubus úgy, hogy váll fölötti hajam van, ami csak felül hosszú, oldalt és hátul rövidebb hajam van. Nekem semmi nem lett foltos, 1,5 óráig volt fent a hajamon, majd lemosáskor még a kezem sem lett olyan, pedig kesztyű nélkül lemosáskor mindig olyan lett. Ami a bőrömet befogta (pár folt a homlokomon) azt vazelinnel simán el tudtam távolítani, csak egy enyhe kis folt maradt, de teljes arctisztítás rutin után az is eltűnt.
A képen látható színt próbáltam, gyönyörű meleg árnyalat. Dupla mélyápoló hajpakolás van a dobozban, amely jó pár alkalomra elég. Szép fényes lett a végeredmény, könnyű volt használni.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. november 18.
Krémmániás | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. november 18.
Jöttem hódolatomat kifejezni, egy ez fantasztikus termék! Régóta létezem már sötétkék hajjal, nemrég jött, hogy kipróbáljak pár világosabb kék tincset és elkezdtem nézelődni, mit használhatnék, míg végül kipróbáltam ezt. Korábban hasonló műveleteket szőkítőporral, majd hajradírokkal csináltam de sosem sikerültek első nekifutásra és a hajam is mindig látványosan kiszáradt, kellett pár pakolás, hogy újra szép legyen. Épp ezért hosszú évekig nem folyamodtam ilyesmihez, egészen mostanáig. Meglepetten tapasztaltam, hogy a 45 perc hatóidő alatt a kijelölt tincseket gyönyörűen leszőkítette, az eredeti hajszínemhez hasonlóra, amit még soha egy termékkel sem tudtam elérni. Már csak ezért is járna neki a max csillag de ami a ráadás, hogy abszolút semmi károsodást nem látok, semmi szárazság vagy törés, a hajam azokon a részeken is ugyanolyan csillogó és sima, mint a nem kezelt részen. Pedig még a hozzá adott balzsamot sem kentem fel, azt a rászínezés utánra tartogatom. A cucc kevesebb mint a felét használtam fel, a másik felét eltettem arra az esetre, ha újra neki kellene futni, de nem. Majd jó lesz, ha lenőnek a mostani tincsek. Ha még azt felraknám egy második fordulóra, tuti, hogy tényleg platina lenne de nekem most nincs szükségem ilyen világos színre.
Az 5_8 mogyoró barna árnyalatot próbálta. Nagyon könnyű használni a hajfestéket a felvivő flakonnak köszönhetően. Jó a festék állaga, nem folyik, nem csöpög. Az illata sem olyan szúrós, mint más hajfestékeknek. A használati utasításban minden le van írva, úgyhogy aki még sosem festett korábban hajat, minden kérdésére választ kaphat. A dobozban találunk védő kesztyűt és egy tasak hajbalzsamot is. A végeredmény szinte megegyezik a csomagoláson lévővel. Szép fényes lett a hajam és elfedte azt pár ősz hajszálat is, ami az utóbbi időben megjelent. Csak ajánlani tudom.
A régi csomagolásút évekig használtam, aztán jött az új, nagyobb doboz+ aplikátorral. Sajnos jól betároltam belőle amikor akciós volt. Kegyetlen rossz, legalábbis a barna szín. Alig fogja be a hajam,kb olyan mintha kiszívta volna a nap.Vöröses, fakó a hajam egy-két mosás után, holott az elődje tökéletesen tartotta a színét, volt hogy csak a haj tövét kellett festeni emiatt. Sajnálom, most kereshetek más hajfestéket, mert ez katasztrófa.
Syoss Permanent Coloration Tartós Hajfesték
Wella Professionals Color Fresh - Lilac Frost
Tresemmé Hajszínkiemelő Pakolás
Schwarzkopf Color Live Hajszínező Pakolás
Egyszerű a használata, viszont érdemes kesztyűt húzni hozzá
Schwarzkopf Live Ultra Brights Hajszínező
SYOSS Baseline Hajfesték
Szép szín, fényes és egészségrsnek tűnő haj, de csak közepes az ősztakarás, ezért 4 csillag.
Schwarzkopf Palette Deluxe Oil-Care Color Krémhajfesték
Syoss Blond Lighteners 13-5 Platinum Lightener