Hosszú hónapokig használtam, mire rájöttem, hogy ez okozta a hajhullásomat.
Készlethiányos volt a megszokott hajlakkom és ezt vettem meg gyorsan. Szuper hajlakknak gondoltam, tudta azt, amit a 4x drágább is, ezért többször is ezt vettem újra.
Miután visszatértem a professzionális hajlakkhoz, egyből megszűnt a problémám. Nem ajánlom senkinek.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. december 6.
Újonc | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. december 6.
Izgatottan próbáltam ki (a 65. csodaszert, ami majd megemeli a lelapulásra termett vékonyszálú hajamat) és ez a cucc egy csoda! Nem csak a volumene jobb, de +1 napot nyertem a hajmosással is.
Könnyű felvinni, én egy ponton túlzásba is estem, véletlenül többet nyomtam a kelleténél, ott azért kicsit ragadós lett a hajam.
Kíváncsi vagyok hosszú távon is hatásos lesz-e, akkor lehet vissza nézek majd újra értékelni, addig 5 😍
A Shiny Hold (Ultra erős tartással) habot használom már évek óta. Azt imádom! Mostanában a Deluxe családból a Wonder Volume & Protection-nal felváltva, azt is szerettem. Elfogyott mindkettő, és a Rossmannban csak a Volume & Repair volt, amitől zsírosodik a hajam és nem tudom, hogy de a felére csökkenti a volumenét. :( Talán a makadámia olaj tartalmától lehet. Argán és jojoba olajat szoktam felváltva, de csak a hajvégekre. Lehet, hogy ezt a flakont el sem fogom használni..
Az értékelésem matematikai átlag miatt 3 csillag. A Shiny Holdnak 5-öst adnék, a Volume & Repairnek viszont csak 1-et.
Két éve használom mikor épp eszembe jut, simán kihúzom a teljes élettartamát vele. Megéri az árát. Hosszú festett hajra használom szöszösödés miatt, erre működik. Gyakran van vágva a hajvég, így töredezésre nem tudom mennyire látványos.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:35-44 | 2023. december 2.
Krémkedvelő | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:35-44 | 2023. december 2.
Alapvetően hullámos / göndör a hajam. Olyan habot kerestem, ami szárítás előtt tudok használni, és jobban kiemeli, göndöríti a tincseimet. Azért választottam ezt a terméket, mert azt gondoltam, hogy a drágább és nagy névvel rendelkező gyártmány jobb lesz...Hát nem...Ha többet rakok a hajamra, akkor kő keménnyé ragasztja össze, de úgy, hogy a diffúzort is utána le kell mosni, mert minden ragacsos lesz tőle. Ha kevesebbet, akkor semmit sem ér. Teljesen mindegy milyen formában használtam (kevés - sok, nedves/száraz hajra, higítva, ), egy katasztrófa volt a végeredmény. Negyed ennyi pénzért sokkal jobb terméket is lehet kapni.
Ez így ölég fura egy cucc, mert ha kimosom, halottnak a csók, semmit nem csinál. Márpedig ez kimosandó lenne. Ez már minimum egy csillag minusz. Na de ha nem mosom ki, hanem ilyen hajmosások közötti hajvégápolónak használom? Akkor szuper, kevés kell belőle, hidratál, felfrissíti a hullámaimat, nem nehéz, és szép fényt ad. A töredezést mondjuk nem előzi meg, pedig akkor tökéletes lenne. A másodig csillag minusz annak jár, hogy én ezt nem veszem újra, annyira nem jó. Tovább keresem az igazit.
Göndör hajam van, mostanság pár szál könnyen kiegyenesedett, de ez a termék,,imadooom. Sokkal szebb fényesebb a hajaam és kicsit a tincseket össze állítja ami sokkal szebbé varázsolja. Nagyon szép ,egészséges kinézetű tőle a hajam.
Kedvenc termékeim egyike, nagyon szeretem. 2 fújás a vizes hajra és úgy csúszik át a fésű a hajamon mint kés a vajon. Óriási meglepetés és kellemes csalódás. Az ára nem olcsó, viszont egy évig bőven elegendő a kiszerelés. Semmi pénzért nem váltanám le. imádom!
Syoss Ceramide-Komplex Hajlakk
Hosszú hónapokig használtam, mire rájöttem, hogy ez okozta a hajhullásomat.
Fekkai Clean Stylers Root Lift Hairspray
Wellaflex Long Lasting Flexible Hold Hajhab
Wella Deluxe Wonder Volume & Protection Hajhab
Valóban szépen dúsít, szép tartást ad, én nem tapasztaltam zsírosodást tőle.
Olaplex No. 6 Bond Smoother
Tigi Bed Head Foxy Curls Extreme Göndörítő Hab
Alfaparf Milano Semi di Lino Volumizing Mousse Conditioner
Tresemmé Botanique Air Dry Hajformázó Krém Göndör Hajra
Kérastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique Hővédő Szérum
Taft Keratin Ultra Strong Hairspray
Nem ragad, nagyon jól simítja a kiálló szálakat