Nem rossz krém, de az én száraz lábamra kevés volt. Akkora extra hatása számomra nem volt. Kellemes az illata és az állaga. Viszonylag gyorsan beszívódik. Irritációt nem okozott.
Patikus ajánlására választottam, mert az ureás lábápoló hiánycikk volt. Először ódzkodtam a használatától, mert nekem túl zsírosnak tűnt ez a krém, de a sarkam jó puha tapintású lett tőle. Az ára is baráti, ha marad ez a hatás, akkor legközelebb is ezt fogom megvenni.
A márkától már a 3.-ik fajta lábápolót használom. Mindegyik nagyon jó volt, de ez a gazdagabb textúrájú lábápoló krém vált be a legjobban. A sarkamnál a bőr nagyon száraz szokott lenni. Nagyon jól ápolja és puhítja a bőrt rendszeres használata mellett. Kellemes a használata, és elég gazdaságos is a nagy tégelyes kiszerelése miatt.
A lábfrissítő sprayt a lábápolás és a lábizzadás megelőzése céljából vásároltam meg. Nagyon finom, kellemes illata van. Pumpás adagolója van, így gazdaságosabb a használata. Valóban megelőzi a lábizzadás kialakulását, külön kiemelném, hogy antibakteriális hatású is. Nagyon elégedett vagyok vele hatásilag.
Bőrtípus:
Krémmániás | Bőrtípus:
| Bőrprobléma:Pirosság (rozacea) | Korcsoport:35-44 | 2023. november 8.
Nagyon jók ezek a Sana termékek, sokat javult a sarkam állapota, e mellett ugye lábáztatás, sarokreszelés, lábradírozás heti egyszer minimum, Sanaval pedig kenem minden reggel és este.
Bőrtípus:
Krémmániás | Bőrtípus:
Fusswohl Lábmaszk Sheavaj & Makadámdió
Nem maszkként használtam hanem lábkrémként este lefekvés előtt. Így sok alkalomra elég volt. Én szerettem. De nem tett csodát.
Fedua Frissítő Lábbalzsam Menta és Szőlő
A legjobb sarok ápolókrém. Csodát tett a lábammal.
Fusswohl Mousse to Oil Lábápoló Hab
Pedikűr mellé szinten tartásra tökéletes. Kinyomva hab állaga van, elkenve olajossá válik, de nem zavaró, hamar beszívódik. Az illata is szuper:)
Oriflame Feet Up Comfort Bőrpuhító Lábkrém
Balea Láb- és Körömápoló Balzsam
Hamar beszívódik de sok hidratáló hatást én nem tapasztaltam. Sajnos nekem ez nem elég. Az ureás sokkal jobban bevált.
Herbária Bano Doktor Sarokbalzsam Herbária
Burgit Footcare Fußbutter Intensiv Pflegend