Tökéletes olajos lemosó, nagyon szeretem. Szépen emulgeálódik vízzel, szépen tisztítja a bőrt, tökéletes az ár-érték aránya, így magával az olajjal semmi kivetnivalóm nincs (mondjuk az illata nem túl jó, de illatmentes termékről beszélünk, így ez számomra nem probléma). Nekem nem csípi a szemem és nem is homályosítja el a látásom, viszont a pumpás adagolója valami förtelem, orrán-száján folyik az olaj már az első használat után. Emiatt áttöltöttem egy Elyn's Lab-es pumpás flakonba, amivel konkrétan jobban működik, mint az Elyn's Lab eredeti olajos lemosója -- utóbbi köpködött nagyon, de miután utántöltöttem ezzel a tisztítóval, tökéletesen működik és nem köpköd egyáltalán. Az Elyn's Labnél ez jóval sűrűbb, egy pumpányi szépen lehoz mindent, mostanában még arról is leszoktam, hogy a vízálló szempillaspirálom külön leszedjem egy erre való lemosóval. Tuti újraveszem!
Gondoltam kipróbálom klassz kis összetevői és kedvező ára miatt , nem bukhatok akkorát. És milyen jó, hogy kiprobáltam. Nagyon szuper kis tisztító, puha lesz tőle az arcom, nem pattogok ki és szépen lehoz mindent, amit kell.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:25-34 | 2023. december 8.
Krémmániás | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:25-34 | 2023. december 8.
Szintén KM boxban volt. Nem vagyok tőle elájulva a sminket (nem vízálló) alig hozza le, sőt inkább csak elkeni az arcomon. Elhasználom de megvenni biztosan nem fogom.
Egyértelműen nem egy rutinalap csodaszer, tekintve hogy ez "csak" egy toner, VISZONT ahhoz képest ez nagyon hatásos. Más hidratálókkal és barrier erősítőkkel együtt az én bőrömön látható a fejlődés. Télre vettem meg, egy kis extra törődés és ápolás végett, és ezt az elvárást nekem szépen is hozza. :)
Négy csillagot csak az ára matt kap.
Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. december 8.
Krémmániás | Bőrtípus:
Száraz
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. december 8.
Mindig szerettem volna egy tonikot es a sok probalgatas utan sosem kaptam meg amire vagytam, igy mar abba is hagytam is a tonikok hasznalatat. Nyilvan ennek elcsabultam, ki kellett probalnom. Nem tul hig, nem tul olajos vagy szilikonos, szepen beszivodik, jol lehet ra retegezni, nem pirosit ki, nyugtatja a bort es azonnal behidratalja. Eloszor odaig voltam erte… Egeszen masnapig. Amikor meglattam, hogy 1 azaz EGY (!!!) ejszaka alatt ugy tele lettek mitesszerekkel a porusaim, mint kb. leglustabb borapolasi idoszakaimban SEM. Konkretan ahogy vegigkentem az arcomon, mintha instant feltoltotte volna a porusaimat. Botrany!!! Biztos van, akinek nem igy reagal ra a bore, azert szeretik ennyien, de akinek mitesszerei vannak, annak ajanlom, hogy jarjon utana nem ez-e a ludas…
Rózsaszín verzióját használom évek óta, gondoltam kíváncsiságból kiprobálom, mert ez elvileg pont az én bőrtípusomra való. Sajnos a bőrömet nagyon szárítja, bár ebben az is közrejátszhat, hogy téli időszakban próbálkoztam vele, amikor amúgyis hajlamos a bőr a kiszáradásra.
Kombinált bőrre kerestem télre egy olyan lemosót, ami nem szárít. Sajnos ez valami szörnyű, sokat rontott a bőröm állapotán. Egy hónap alatt az arcbőröm zsírosabb, pattanásosabb lett. A sminket sem távolítja el maradéktalanul. Nekem nem vált be.
Nagyon megszerettem ezt a márkát, szerintem már az összes zsíros/kombinált bőrre való terméküket kipróbáltam. A tonikok közül nekem ez a befutó, mert ez tényleg nem szárít. Árban is abszolút megfizethető kategória.
Maru.Derm Olajos Arctisztító
Jimjams Serum Line Arclemosó Gél
Elyn’s Lab Centella Toner
nem vettem észre semmit,mintha vizet használnék, arra jó hogy nedves bőrt biztosítson a következő terméknek.
BioBalance Hello Clean 3In1 Pórusösszehúzó Arctisztító Balzsam
Elyn’s Lab Centella Toner
Négy csillagot csak az ára matt kap.
Pyunkang Yul Essence Toner
Bioderma Sébium H2O Solution Micellaire
Bioderma Sensibio H2O Micellás Lemosó
Tökéletes, eddig még nem találtam nála jobbat. Kombinált bőrömet nem szárítja, szépen leszedi a sminket, a szememet nem irritálja.
Neutrogena Hydro Boost Aqua Arctisztítógél
Bielenda Skin Clinic Professional Aktív Korrigáló Arctonik