Legújabb vélemények - Sminkek

Nika25
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

Én szeretem ezt az ajakàpolót. Szép fényt ad a számnak, elég jól hidratál és, ha víz éri, nem jön le.

Cintikeeee
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.
Újonc  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

Egyik kedvenc spirálom, ár-érték arányban a legjobb. Hosszít,dúsít. Nekem nem kenődik jobban mint a drága fajta spirálok. Többször újra vettem és még fogom is.

bambuszka
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

Évekkel ezelőtt nagyon szerettem, aztán mást használtam. Most a rossmann akció miatt vettem egyet újra. Kicsit ormótlan a keféje, de nem pereg.

nangien
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

2023.12.03.: A véleményem nem változott, azóta is nagy szeretettel használom, nálam főként a hideg időszakban kerül elő, amikor szárazabb a bőröm, tehát pl most is.:) Egyáltalán nem emeli ki, a fedése nekem ok még mindig, és olyan szépen láthatatlanul kopik, hogy még mindig nem tudok róla rosszat mondani.

2021.06.22.: Bevetettem a mai hőségben és most is elégedett voltam vele. Nagyon szépen terül, hihetetlenül nem hisztérikus, könnyű vele bánni és ami külön öröm, főleg ebben az időben, hogy nagyon vállalhatóan és szépen kopik. Még mindig szeretem, BB krémet használok csak rendszeresen, úgyhogy elsőre fura volt az állaga, de valahogy annyira nem nehéz és kényelmetlen a bőrön, hogy az csodás. Még mindig az a véleményem, hogy újravenném bármikor, monduk inkább a természetes, max közepes fedést szeretem, vszeg emiatt is jön be nagyon ez a cucc.

2020.10.13.: Ugyanaz a véleményem azóta is erről a termékről, ritkán sminkelek egy ideje, hétköznapokon akkor is inkább bb krémezek, mert lusta vagyok, ez pedig mégiscsak egy alapozó, tehát foglalkozni kell a felvitellel, nem ujjal pacsmagolni csak. Ettől függetlenül még mindig nagyon szeretem, ha elfogy újra fogom venni, drogériás viszonylatban még nem találkoztam ilyen jó alapozóval, és nekem a magasabb kategóriában is a legtöbb terméket veri.

2020.01.25.:Húha. Alapvetően is szeretem a Bourjois cuccait, "egész jó ez" kategóriánál rosszabbat még semmiből nem próbáltam tőlük, de erre azért nem számítottam. A bőröm érzékeny, kipirosodásra hajlamos, könnyen és gyorsan átfényesedik, de vízhiányra is hajlamos, az orcáimról pedig könnyen és csúnyán kpoik sokszor az alapozó, úgyhogy van itt minden. A legvilágosabb ivory árnyalatot használom, ez tök jó a hideg tónusú, fehér bőrömre, állagát tekintve masszívabb, nem folyós, elsőre féltem, hogy maszkos hatású lesz, de nagyon szépen el lehet oszlatni, könnyű vele dolgozni,. Érdemes azért kevesebb mennyiséggel kezdeni, mert lehet vele túlzásba esni. Felvitel után nem szárad tökéletesen mattra, tényleg ilyen félmatt, nagyon természetes eredmény, és tök jól visszafogja ésszerű határok között a zsírosodást (kipróbáltam több púderrel is, olyannal is, amivel nem voltam tökéletesen megelégedve, és nem volt különbség). Fedését tekintve közepes, pattanást nem tud elfedni, nekem a piros részekkel sem birkózik meg tökéletesen, csak tompítja és egységesebb lesz, de korrektorral jól javítható, és annyira természetes eredményt ad, hogy egyáltalán nem zavar, mert olyan mintha magától lenne jobb állapotban a bőröm, nem azért, mert rápingáltam. A száraz részeket nem emeli ki, de akinek erre hajlamos a bőre, azért persze a hidratálásra figyeljen. A legjobbat a végére hagytam, nagyon-nagyon tartós, egy munkanapot simán kibír, és ha későn érek haza, akkor is tökéletesen vállalható még este, mert valamennyire persze megkopik, de nem észrevehetően, nem áll össze. Összességében csúcs ez az alapozó, 2 hete használom, azóta nem is nyúltam máshoz, télre ez tökéletes. Megvettem most a korrektort is, remélem az is ilyen szépen muzsikál majd.

bambuszka

A Sugar Daddy árnyalatot vettem meg. Nekem egyáltalán nem működött, nem tudom mit ronthattam el. Felkenéd után már órákkal levegős (?) lesz és válik le a körmömről. Több hónapnyi géllakk után próbáltam ki, lehet ez volt a probléma? Egyébkent ennek a lakknak a fedésével sem voltam megelégedve, szerintem nagyon áttetsző még 2-3 rétegben is.

ylexe    beauty blogger
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. december 3.

Egyetlen húzással, pepecselés nélkül, pikk-pakk cicaszemeket varázsolok vele.

random
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. december 3.

Az 05.5 az cakkra az én színem... lesz, amint lekopik rólam ez a minimál nyári barnaság. Ez ritka jó nekem, mert a legtöbb alapozó a megfelelően világos árnyalatokból rajtam pinkes vagy narancsos lesz. Tény, hogy nagyon természetes végeredményt ad (bőrfényű, vagy félszatén), és egyáltalán nem maszkos, plusz nem is kell sietni az eldolgozással. Emellett eleget fed ahhoz, hogy jobb napjaimon elég legyen, eléggé hidratáló érzetű hogy ne rohanjak leszáradás után azonnal pánikolva egy arcpermet felé, és elég dewy hatású ahhoz hogy ne kelljen mindenféle highlighterekkel bűvészkednem az életteli arcért. De ha megizzadok (márpedig ez mindennapos nálam), ajek felett és szemgödör alatt kvázi atomizálódik, szemcsés lesz. Összességében egyelőre nem rossz, de nem is kiváló, így 4 csillag.

Up: no 3 hétig volt alkalmam próbálgatni. Durva karikákat, erős bőrhibákat nem fed akárhány rétegben sem, bár én ezt nem is vártam. Az AG botanical fényvédőn vékony rétegben nagyon szép, de a fényvédő önmagában tartósabb. Mégis ezen a fényvédőn volt a leginkább strapabíró végeredmény. Primerrel is próbáltam, árnyalatmódosítókkal is, semmi extra probléma nem volt egyikkel sem, bár számottevően jobb se lett. A fölé felvitt porokat szépen tartja. Azokkal a hidratálókkal is kijön ami maradéktalanul beszívódik, bár a youth lab c vitaminosával pl egy óra sétával leizzadtam. A transzparens púderek viszont elveszik azt a szép fényét - nem lesz hulla matt így sem, de jobban tetszik valami olyan púderrel ami ugyanolyan fényes mint ez az alapozó. Összegezve, van olyan jó mint a Paese Lush Satin, csak máshogy - de ha arra 5 csillagot adtam, akkor erre is :)

manobeka
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. december 3.
Krémmániás  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. december 3.

Ezzel a megújult változattal semmi baj nincs, sőt.Gyönyörű matt és egyben valahogy olyan belső ragyogást is ad.A probléma szerintem az, hogy egyszerűen egy átlag nő nem tud rendesen felvinni egy alapozót, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.Félreértés ne essék, a nude változat nekem is egy borzalom, de ez a mostani nagyon jól sikerült szerintem.Extra finom pigmentek, egy nagyon finom illatos, könnyű alapba belegolgozva, Chanel sem jobb egy fokkal sem.Egyszerűen a nők többsége még mindig nem tud sminkelni.Alap szabály, hogy ha színpigmentet tartalmaz az adott termék, akkor csakis egy jó primerrel alatta fog úgy működni, ahogy kell.A jó primer nem az arcra használt krém, hanem egy kb.10 ezer forinttól induló , jó minőségű primer, egy Make up For ever, Nars, Charlotte tilbury, Mac, stb. ha szeretnénk egy kis extra plusszt, akkor jönnek alá a ragyogásfokozók, én pl.minden nap használom Charlotte Tilbury Hollywood fawless filterét is. Aztán majd ezután jöhet az alapozó, azt is a bőrtípusunknak megfelelő módon felvíve.Vízhiányosoknak lehet enyhén nedeves blenderrel, a normál bűrűeknek jó ecset is.Kézzel semmiképpe, ezt az alapozót nem, Lady Gagáét pedig csak kézzel eldolgozva. Az ecset sem egy Douglasben kapható Real Technics vacak ecset kell legyen, egy jó ecset, 20 ezer forinttól indul, lásd.BK beauty, It cosmetics ecsetei, Réphr. Aztán majd innen beszélhetünk jó alapozóról. Egy arckrémre felvitt alapozó, nem fog tudni együtt mozogni és lelegezni a bőrrel, falfestés előtt is alapozni kell.Szóval nem értem hogy lehet véleményt írni úgy, hogy még az alap smink szabályokat sem ismeri valaki.Azt hogy még púderrel fixálni is kell az alalpozót, ez alap kellene hogy legyen .Természetesen minden high -end márkának van jobb és rosszabb terméke, egyén függő, hogy kinek mi válik be.Nekem jó Giorgio Armani si, de Mak up by Mario is..Dior ebben az évben sokat fejlődött, eddig a sminkmárkák alján volt, de szépen halad felfelé, épp ideje volt átdolgozni az alapozóit.Az is az igazsághoz tartozik, hogy az igazán jó smink termékeket nem a Douglasben tudjuk megvenni, hanem online külföldről, egy egészen más univerzum található ott, egészen high end márkákkal, ami mellett Dior sajnos eltörpül, ezért fog as Douglas kb. 5 éven belül csődbe menni.Már rég tartania kellene ezeket a márkákat, Rare Beauty, Laura Mercier, Make up by Mario, Nars,Chanteciell stb, Charlotte Tilbury. Ha nem tesz valamit hamarosan csődbe megy a cég.Az idióta semmilyen akcióikról nem is beszélve...

inspiredina
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. december 3.

Nem sikerült megszeretnem, az én kombinált bőrömön eléggé hamar olajosodott. A felvitele szerintem könnyű, én felkentem a stifttel pár csíkot és azt dolgoztam el ecsettel vagy sminkszivaccsal. A hagyománoys alapozókat jobban kedvelem, utazáshoz lehet praktikus ez a forma,

inspiredina

Hm, hát eddig minden hasonló lapos kefével kudarcot vallottam, ezzel is. Valószínűleg nem áll a kezemre, hogyan kellene használni. Javára mondható. hogy nagyon tartós, nem kenődik el, szinte alig bírom lemosni, ehhez tényleg kell a Canmake hasonló spirál alakú lemosója.