Legújabb vélemények - Szépítő elektronikai eszközök

Mosolyrend
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. november 26.
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. november 26.

A kék, limitált változatát vettem meg.
Tényleg egy csoda!
Dúsító hatása van és magához szívja a hajat amit hajformázáskor imádok!
Tehát nem a körkefét kell forgatnom hanem a szárító forgatja a hajtincset.
Imádom!

KlaudiaZs
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 13.

Majdnem 2 éve használom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, tavaly ősszel kezdtem el használni az arcomon kívül máshova is úgy igazán, nyáron nem akartam belekezdeni. Idén nyáron már szinte alig kellett borotválkozni, az alkaromon alig nő szőr, a lábszáramon látványosan pár kezelés után kevesebb lett, comb/bikinivonalon is nagyon hatásos, pedig ott nem volt olyan erős a szőr mint a lábszáramon vagy az alkaromon. Volt egy időszak viszont most a nyár végén, amikor nagyon sok lett a benőtt szőr, csak arra tudom fogni, hogy pár hónapig nem kezeltem le a területeket, nem radíroztam és borotváltam le rendesen, és a szőrök próbáltak visszanőni. Jobb tippem nincs, azóta odafigyelek rá, hogy szinten tartás végett levillantsam 2-3 hetente, és nincs ilyen gond, minimális a benőtt szőr.

Én ezt kifejezetten az arcszőrzet miatt vettem meg, az államon már eléggé eldurvult a helyzet, és "sajnos" itt ideális is volt a szőr/bőr színarány, valószínűleg a tinikoromban szedett hormontartalmú gyógyszer fokozta a (genetikailag amúgy is sötétebb, sűrűbb) szőrnövekedést tovább, mert szervi gond nincs, kivizsgáltattam. Először ritkábban használtam, majd mikor láttam, hogy mintha ritkulna az államon a szőr, felbátorodtam, és heti 2-szer is használtam, ami fokozatosan, kicsit lassan (jó pár hónap kellett), de meghozta az eredményt. Majdnem az összes sötét, erős szőrszálat eltüntette, egyszerűen nem nőtt olyan, vagy csak kis pihék, amik nem is voltak már sötétek se. Azt a pár makacs szálat, ami pedig nem akart eltűnni, azt kihúztam, és furcsa módon ezzel azok is megszűntek. Jelenleg ott tartok, hogy szinten tartás végett heti 1-szer végigvillantom, de körülbelül havonta egyszer jön ki egy olyan szál, ami kicsit erősebb. Engem már csak ezzel is meggyőzött, bár sajnos a bajusz résszel, ahol nem volt ennyire erős a szőr, ott nem boldogul ilyen jól. A hónaljamat is elkezdtem, ott is látványos a hatás, heti 1-2szer használom ott (eddig talán összesen 5-ször), de már a harmada nem nő. Szerintem megéri beruházni rá, de az biztos, hogy időt kell szánni a kezelésekre, és inkább a téli hónapokra időzíteni.

Barbara2021
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. október 29.
Krémmániás  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. október 29.

Nagyon egyszerű és gyors vele hullámot készíteni. Az én hajamban meg is marad. Sokkal egyszerűbben megy, mint a hajsimitoval gondoriteni, ugyanakkor szerintem a simítóval készített hullámok szebbek.

AlizPeter
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 18-24  |  2023. október 27.

Nem bántam meg hogy befektettem rá. Nagyon idegesítenek a szőreim már tini korom óta. Nem úgy használtam ahogy az a nagykonyvbe meg van írva sajna mert lusta vagyok sokáig tart. Volt hogy az egész testem egyszerre kezeltem hát azt többet nem csinálom mert halálra untam magam meg ki is faradtam ugyh csak apránként. De már pár kezelés után ritkult meg gyengült a szőrzetem ugyh ennek nagyon örültem. Nyáron elhagytam a használatát mert ugye a világosabb bőrön jobban működik de majd most télen megint elokapom.

AlizPeter

Nemtudom jó is meg nem is annyira, ha véletlen kifingik nem biztos hogy megint ezt venném. Nekem elég nehéz tartani. Amúgy jó hogy vannak rajta ilyen funkciók, de nem must have. Semmi extra.

cattitude
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. október 26.

nemrég vettem és egyelőre nagyon meg vagyok vele elégedve. most már elég hosszú a hajam ahhoz, hogy muszáj legyen megszárítani, mert levegőn nem szárad meg. van ugyan most hajszárítóm, egy pici, olcsó philips, na azon van kétféle erősség, de ennyi, mást nem lehet rajta állítani és a teljesítménye is kicsi. sokféle hajszárítót nézegettem, aztán végül ár-érték arányban ez győzött. a mostanihoz képest batár nagy hajszárító, de nem érzem nagyon nehéznek (pedig nem vagyok kifejezetten kitesizve). hangosnak elég hangos, az okosórám sipákol is, hogy meg fogok süketülni, ha sokat használom. szerencsére nem kell sokáig szenvedni vele, a vastag, dús, hátközép alá érő hajamat általában 10 perc meg tudom vele szárítani. nem szoktam mondjuk formára szárítani kefével vagy ilyesmi, mert az én hajam meglehetősen egyenes és kirúgja magát úgyis, a sima szárítás is elég neki. a hőfokozatok szerintem elég hűvösek, a cold shot gomb nekem emiatt nem is ad hozzá semmit, mert kb ugyanaz, mintha a legkisebb hőfokon használnám. a teljesítménye meglehetősen erős, a legnagyobb sebesség nekem kócolja a hajat, annyira fúj, de én inkább ezt a nagyobbat használom, mert nem zavar kifejezetten. a hajam sokkal fényesebb, simább és egyenesebb, mintha csak levegőn száradna, szóval ebben a tekintetben nagyon elégedett vagyok. tényleg fodrásztól jövős a végeredmény nekem még kefével beszárítás nélkül is, hajolajat is alig kell használnom a végeimre. mosás közben is hidratáltabbnak érzem a hajam, pedig semmilyen új hajápolási terméket nem vezettem be most. egy szó mint száz, én ajánlom, de aki ilyet szeretne, vegye figyelembe, hogy nagy és erős gép, ami hangos, nem praktikus hurcolászni és hajlamos kócolni.

Babooca
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. október 3.

Az arctisztító sikerén felbuzdulva tavaly december óta boldog tulajdonosa vagyok a Peach Perfect színű verziónak, egyedül ez volt akkoriban leárazva az egyik online webshopban és többféle kupont felhasználva meg is rendeltem. Game changer volt ez a tisztálkodási rituálémban, ahogyan anno a Foreo Luna is. Végre nem kell luffákkal, fürdőpamacsokkal szórakoznom, amik 1 hónap használat után rendszeresen szétestek, mosógépben próbáltam fertőtleníteni Sanytol mosószer adalékkal de nyílván soha nem lehetett elég higiénikus. Nem beszélve arról mennyi szemetet termeltem, mivel 3 havonta mindig kidobtam a meglévőt. Most már csak a vendégek miatt tartok itthon. Akkoriban rengeteg szőrbenövésem, pattanásom volt pedig CeraVe SA-t is használtam. Mióta ezzel zuhanyzom, ilyen nincs, nincs szőrbenövés, a keratosis pilarisom visszább szorult, a tusfürdőket nehezebben habosítja, de a masszázs, amit nyújt nagyon kellemes és ellazító. A bőröm mindig selymes lesz utána, ami nálam nagy szó, nekem sokszor radírozás után is csak 1-2 napig maradt sima a bőröm. Nagyon jól tisztít, de nem szabad radírozós, vagy szemcsés tusfürdővel használni, mert felsérti a szilikont. Nagyon higiénikus, nem kell neki 15 perc és még a bőr szíj is megszárad maradéktalanul. Utazáshoz is kiváló, nem foglal sok helyet. Mióta megvan még nem kellett töltenem, pedig minden nap használom. Az egyik legjobb befektetésem volt, remélem nem romlik el egyhamar, nem tudom már elképzelni nélküle az esti zuhanyzást.

Timi01
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. szeptember 27.

Nekem a 2-es van meg, fogalmam sincs, hogy mi a különbség a kettő között. Az Iris-szel is úgy jártam mint már sok termékkel, hogy értetlenül nézegettem és megfogadtam, hogy biztosan nem veszem meg. El sem tudtam képzelni, hogy mitől lehet olyan jó, hogy ennyibe kerüljön. Aztán atombiztos karikák költöztek a szemem alá és addig-addig hergeltem magam, hogy megvettem. Aztán eltettem a szekrénybe. Aztán nem tudtam hova tettem. Végül meglett és……nem működött. Csak úgy, hobbiból, nem kapcsolt be. Visszaküldtem és nagyon hamar, pár napon belül megérkezett a cserekészülék, egy szavam sem lehet a gyorsaságra. Az első használat egy álom volt. Olyan érzés mint amikor jeges borogatást teszel a szemedre és aludtál volna plusz pár órát. A karikák is szemmel láthatóan csökkennek (ez átmeneti hatás). Később is nagyon pihentető érzést nyújt, nagyon megszerettem.

55zsikemama
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. szeptember 22.
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. szeptember 22.

Mi az új készüléket vásároltuk meg a családdal, de azt nem láttam feltöltve, ezért gondoltam, hogy itt osztom meg a tapasztalataimat. Többen is használjuk a családból. Én a hasamat kezeltem. L-es méret voltam, 15 kezelés után vagyok. Még a csípőmnél van mit lefaragni, de már most is látható az eredmény. 30 percet tart egy kúra, hetente egyszer tudom használni, mivel csak szombaton érek rá a délelőtti órákban. Nekem tetszik és úgy hallottam a többieknek is.

klarifekete
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  2023. szeptember 22.

Régebben beruháztam egy ForeverSlim zsírbontó készülékbe, amellyel nagyon meg vagyok elégedve. Derekamat és a combjaimat kezelte vele. A bőröm kissé lógni kezdett, ezért felvettem a kapcsolatot az eladóval. Ő hívta fel a figyelmemet erre a készülékre. Mivel a zsírbontóval és a nyújtott szolgáltatásokkal meg voltam elégedve, ezért megvásároltam ezt a bőrfeszesítő gépet. Én a combjaimat feszesítettem vele, szeretném még a popsimat és a pocakomat. Mivel két kezelőfej is járt hozzá, ezért édesanyámnak is megmutattam a gépet, aki a ráncait kezelte vele. Mind a ketten elégedettek vagyunk. Csupán a fenntartó kezeléseket csináljuk 1-2 alkalommal havonta.