Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:35-44 | 2023. szeptember 30.
Száraz
| Bőrprobléma:Vízhiány | Korcsoport:35-44 | 2023. szeptember 30.
Egy kellemes, púderes illatú krém. Jó az állaga, nem ragad kenés után sem. A hidratálása szuper, nekem nyáron nem igényelte a bőröm naponta. Öröm használni. Ha sikerül mindenképp veszek még belőle.
Nagyon jól és nagyon hamar beszívódik, valószínűleg a tetemes alkohol mennyiségnek köszönhetően ami benne van. Sajnos a hidratáló hatása már nem ennyire jó, egy dobozzal elhasználtam, de biztosan nem veszem újra ezek miatt.
2022.04.30.
Van a lábujjaimon egy száraz folt, ami már hónapok óta nem múlik el, erre ajánlotta ezt a patikus.
2022.05.01.
Ma reggelre rá sem lehet ismerni a lábujjaimra, a pirosságot a felére húzta le ez a krém, egyáltalán nem viszket, a hámlás is majdnem teljesen megszűnt, és elkezdtek bevarrasodni a sebek.
*****
2023.09.29.
A CO2 lézeres heg kezelés kapcsán vettem elő ezt a krémet újra, kissé csípi az arcom. (Második nap a lézer után.)
A formula ötlete nagyon jó, különösen olyan lustább típusoknak, mint én. Gyorsan felszívódik, fürdés után sem kell 10-20 percet várni. Ehhez képest nagyon jól hidratál, nyáron vagy ha érzi az ember, hogy kellene valami plusz, tökéletes. Egy hátránya van, a szaga. Teljesen meglepett, hogy ebben van parfüm, olyan streil, kórházi szaga van, szerencsére én nem érzem sokáig.
Amerikában szoktam beszerezni a Hempz testápolókat, mert ott minden patikában megtalálhatóak. Én személyszerint eddig mindegyiket imádtam, talán még sosem használtam ilyen hatékony terméket. Kicsit magasabb árkategória, de megéri.
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. szeptember 28.
Atyaeg… ez egy szuper testapolo!!! Tokeletes vanilia illat (untam az illatmentes, mindenmentes testapolomat), de megsem nehez, nem irrital, tokeletesen hidratal es meg tartos is az illata! Konnyu hasznalni, igazan minosegi testapolo. A Dove, Nivea stb. szokasos vonalon mar mindent meguntam/nem valt be, ezt a markat nem ismertem es mindig atsiklott felette a szemem, mert azt hittem gagyi, de milyen jol tettem, hogy megvettem! Igazi Jolly Joker, mint az illatmentes testapolok, minden mas illattal passzol (tusfurdo, dezodor, parfum). Az mar csak hab a tortan, hogy szerintem nagyon nehez jo vanilia illatot csinalni (csakugy, mint kokuszt). Millio es egy van beloluk a piacon, de az igazan jo, mint ez, ritka!!!
| Bőrprobléma:Túlérzékenység | Korcsoport:25-34 | 2023. szeptember 28.
Nagyon jo! Pont ilyen illatu testapolot kerestem, hihetetlen, hogy drogerias szinten alig van gyumolcsos testapolo. Kicsit tobb ideig kell kenni, mire a feher reteg eltunik, de alapvetoen jol hasznalhato. Jol hidratal. Az arganolaj viszont elegge jelen van, nekem nem szivodik be es a ruhaim is beisszak az olajat, igy felek, hogy tonkreteszi oket, plusz a flakonon is erzodik/latszik az olaj, igy a tarolasa is maceras :D Viszont nagyon jo az illata! A Baleas cuccok mindig annyira jonak tunnek, de igaz, hogy olcso husnak hig a leve, valami mindig hibadzik. Ez egy szuper testapolo lenne, ha nem ulne ki az olaj a boromon…
Jól hidratál, könnyen szívódik be főleg, ha nedves bőrre használom, DE undorító a szaga. Még a dobozában nem is lehet nagyon érezni, de valahogy a bőrön ilyen dohos szagot kreál, ami azután megmarad egy ideig.
Egy fos konkrétan. Kerestem testolajat, és hát ez jött velem szembe Rossmannban, a másik kettő változatát nézve azt hittem, hogy ez illatmentes, és este amikor testápoló felett használtam vettem észre, hogy nem. Nem sok a hidratáló képessége, max. arra jó, hogy valami testesebb olajat higíts, de csecsemőre ilyen parfümöset nem kennék.
Savoderm Med Ph5 Testápoló
Balea Krémes Olajos Testápoló Argánolaj-Cseresznye
Mixa Atopiance Testápoló Balzsam
Johnson's Baby Oil
Clinique Deep Comfort Body Butter
Kedvenc testápolóm lett, gyorsan beszívódik nincs nagyon illata, szuperül hidratál. A csomagolása egyébként megváltozott, de a formula nem