Legújabb vélemények - Törlőkendők

g0809
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 18-24  |  2023. december 5.

Barátomnak vettem estére, hogy áttörölje az arcát vele. Nagyon meg van vele elégedve, nyugtatja a bőrét, és leszedi az egész napi port is róla. Ára kedvező.

bolondorka
Újonc  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 35-44  |  2023. november 25.

Nekünk nagyon bevált. Szuper, hogy WC-be dobható. Használjuk a 15 lapos kiszerelést is, mindenkinek van egy a táskájában. A 66 lapos verziónak nagyon jó a záró része, nekem a legtöbb nedves törlőkendővel a visszazárhatóság volt a problémám. Hamar elromlott az a műanyag rész a tetején, nem zárt rendesen. Szép a csomagolása is nagyon.

Vendetta
Újonc  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 22.

Bőr alatti, nagy, kinyomhatatlan pattanásokat okozott. Nagy felületű kendők, sok nedvességgel, így a maradék részét elkentem a vállamra, de még ott is pattanások jöttek ki tőle.

kovacskk08
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 16.
Újonc  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 16.

Szeretem ezt a terméket. Nincs tolakodó illata, nem ragad, ezt használjuk cipő tisztításra és az autóban is.
Plusz pont, hogy WC-be dobhato és környezetbarát.

mlexa
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Zsíros  |  Bőrprobléma: Tág pórusok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 16.

Ennyi pénzért nagyon jó termék. Kellően nedvesek, és nagyok a lapok. Nem szakadnak. Könnyű adagolni a csomagolásból. Nem száradnak ki idő előtt, jól zár a csomagolás. Mindig ezt a márkát veszem újra, ezzel vagyok a leginkább elégedett ár-érték arányban.

mlexa

drgyk
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 5.

Szépek az összetevői, szívesen elhasználtuk, de nekem ez olyan semmi extra kategória volt, mert a körülötte lévő nagy hype és a magasra pozícionált ára miatt vártam volna valami különlegeset, vagy nem is tudom… Nem pontozom le nagyon, de nem hiszem, hogy újra fogom venni, ennél vannak ár-érték arányban sokkal jobbak a piacon, pl. a Hipp Natural Aqua törlőkendője.

drgyk

Ilyet kaptunk a kórházban is, és azóta itthon is ezt szeretem a legjobban használni. Kellően nedves, szép az összetevője, és nem bántja a kisfiam bőrét. Pozitívum még, hogy egy kézzel is könnyen kijönnek a kendők a csomagolásból.

drgyk

Többet vártam tőle, szinte alig van nedvessége, és tényleg büdi az illata is, ráadásul kicsit mintha ki is pirosodna tőle a kisfiam bőre. Sajnos több csomagnyi is van belőle, alig várom, hogy elfogyjon és biztosan nem veszem újra. Egyetlen pozitívuma, hogy egy kézzel is könnyű kihúzni a csomagolásból a kendőket.

drgyk

Nehéz kihúzni belőle a kendőket, emiatt nem szerettem. Nekünk a Hipp Natural Aqua törlőkendője jobban bevált, ott nem volt ezzel gond.