Tesztelésre kaptam a krémet és nekem nagyon jól bevált. Vízhiányos a bőröm és nagyon jól feltöltötte. Finom illata van, egyáltalán nem nehezítí el a bőrt felkenés után.
Hatalmas mennyiség, masszív, igényes csomagolásban. Szépen el lehet dolgozni és nagyon csillog, de mégis szolid és tart egész nap. (Vanilla Frost árnyalatban szereztem be)
| Bőrprobléma:Pattanások (acne) | Korcsoport:25-34 | 2023. december 1.
A Discovery kit-et vettem meg. Őszintén nekem egyáltalán nem tetszik, alapjáraton az összes olaplex terméknek szerintem szörnyű szaga van :/, nagyon vizes állagú olaj, kicsit puhább a hajam tőle, de nem érzem, hogy többet tudna mint egy 2000-3000 Ft-os olaj, szerintem egyáltalán nem éri még ennyiért
| Bőrprobléma:Pattanások (acne) | Korcsoport:25-34 | 2023. december 1.
A Discovery kit-et vettem, abban volt benne, hàt őszintén ez egy szemét .. a legrosszabb az összes termék közül, a sima 4 sokkal jobb. Rengeteg kell belőle, nem habzik, ráadásul konkrétan zsíros marad a hajam, ha csak ezzel mosom ki
Én az Elixirt hamarabb próbáltam ki, mint a sima Angelt.
Az Elixir egy édes, meleg, fűszeres illat. Igazából tetszik, rosszat nem tudok róla írni. Viszont nincs meg benne az a kis plusz, ami miatt megvenném.
Sillage: közepes
Tartóssága: közepes
| Bőrprobléma:Pattanások (acne) | Korcsoport:25-34 | 2023. december 1.
A Discovery kit-et vettem, hogy ki tudjak próbálni több terméket is. Hosszú szőkített hajam van, eddig kb 3x próbáltam, és nem vagyok elájúlva tőle :/ úgy használom ahogy kell, de látványos változás nincs, ami van az is szerintem inkább a többinek köszönhető, föleg a 6, 9 amire azt mondanám ér valamit, de őszintén ennyi pénzért többet vártam kicsit
Őszintén félve rendeltem meg, de úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért nem bánom akkor sem ha rossz. Meglepően pigmentált, kevés is elég belőle és könnyű eloszlatni ecsettel. (A Love Cake árnyalatban szereztem be) Rólam nem tűnt el nap közben, elég volt púderrel fixálnom, szerintem több árnyalatot is beszerzek majd belőle.
2023. december
Beszereztem belőle egy fújóst. Igazi hideg évszakos illat. Édes, krémes. Egész nap körbeleng. Nem érződik több méterről, de nem is mondanám bőrközelinek.
2023. április
A Libre edp nem igazán jött be, nekem túl maszkulin.
Karácsony előtt a M-ben álltam sorban, amikor a polc végén, a központi helyen megpillantottam, gondoltam, fújok egyet a csuklómra, üsse kő. Elsőre Libre edp, már görbült lefelé a szám...kifizettem a kosaram tartalmát és libbentem is ki a drogéria ajtaján. Kint alig tettem pár lépést, amikor megcsapta az orrom egy isteni illat...a Libre sokkal krémesebb, nőiesebb változata...innentől az orrom rátapadt a csuklómra...ennyi...megvett kilóra.
Sillage: 10/6
Tartósság: 10/7
Dermedic Hydrain³ Ultra-Hidratáló Krémgél
Revuele Vitamin C 15% Szérum
Egy C vitaminos krémet használtam előtte, de ki akartam próbálni mást, el lehet használni, de borzalmas szaga van
Sheglam Glow Bloom Liquid Highlighter
Isana Professional Plex Balzsam
Megvan a hajkúra, és a hajamaszk is, és szerintem ár-érték arányban nagyon jó,
Olaplex No.7 Bonding Oil
Olaplex No. 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo
Mugler Angel Elixir EDP
Én az Elixirt hamarabb próbáltam ki, mint a sima Angelt.
Sillage: közepes
Tartóssága: közepes
Olaplex Hair Perfector No.3
Sheglam Color Bloom Liquid Blush
Yves Saint Laurent Libre le Parfum
2023. december
2023. április
A Libre edp nem igazán jött be, nekem túl maszkulin.
Sillage: 10/6
Tartósság: 10/7