Legújabb vélemények

left3ye
Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.

Nagyon finom illatú, lágy krémszappan. Enyhe fűszeres-virágos, kellemes vele kezet mosni.

SaltyDog
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. november 28.

Nem egy filléres, drogériás holmi, az már biztos. Az illata kellemes, átlagos napokon elvégzi a dolgát, de nem is maratonok lefutásához tervezték. Egyedüli negatívuma az alkoholtartalma, de engem nem zavar. Cserébe nem aeroszolos, a kenősökkel valamiért visszás a viszonyom, úgyhogy nekem ez egy jó alternatíva. Drága, persze, viszont hosszú ideig- hónapokig- kitart, a mérete miatt kényelmesen utaztatható is. Évek óta újravásárolom, alapdarab.

pulina
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.

Egyáltalán nem vált be, se arcra, se testre. A testemen az ekcémámat bedurrantotta, az arcomat pedig eleinte csípte, majd pedig kihozott több kis fehér patit, különösen a szám körül. Próbáltam utána a lábfejemre elhasználni, ott problémát nem okozott, de hatását se láttam. Az ára se jó. Ok, nekem érzékeny bőrre nem vált be, de ettől függetlenül sem látom, hogy mivel tud többet, mint mondjuk egy Neutrogena norvég formulás vagy egy Mixa testápoló, amelyek fele ennyibe kerülnek (és nekem működnek, ellentétben ezzel, bár ez azért egyéni). Az se tetszik, hogy a nagy kiszerelés tégelyes, szerintem ez nem higiénikus egy olyan terméknél, amelyet hónapokig használ az ember. Az állagával, zsírosságával, beszívódásával egyébként nem volt bajom, az illatmentesség plusz pont és az összetevők papíron rendben vannak, de ezt hozza a másik két említett krém is feleennyi áron, így összességében két csillagot tudok rá adni.

Honeyhair
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Túlérzékenység  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. november 28.

Ez egy félbehagyott parfümnek tűnik nekem. Mintha sürgették volna a parfümőrt, hogy már régen kész kellene lennie, ő meg azt mondta volna, hogy akkor hagyjuk, jól van ez így, dobjuk piacra.

Még ha finom, meleg vanília volna, mint a DKNY Pure-ja, de nem az. Faék egyszerűségű illat, nem olyan finoman kidolgozott, nőies, hanem sokkal karcosabb, sőt, az eleje pár másodpercig kifejezetten maszkulin. Nem tetszik. Azokkal értek egyet, akik szerint ezt így kár volt.

Barack00
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.

Kevés kell belőle, jól habzik, nekem nem zsírosodik tőle a hajam és könnyen ki tudom fésülni pedig elég vékony szálú. A dúsítás is rendben van.

Barack00

Nagyon tetszik az illata, kiadós, olcsó és dús lesz tőle a hajam. Ettől nekem nem kell több.

barcsik_erzsebet
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 25-34  |  2023. november 28.

Kellemes illatú, átlagos hidratáló hatású könnyed állagú balzsam.

barcsik_erzsebet

Isteni illata van, a hatása szerintem átlagos, csodát nem művelt a hajammal de nem is roncsol. Nekem nem zsírosodott tőle hamarabb.

barcsik_erzsebet

Nagyon jó téli/őszi illat, a ruháimon tovább éreztem mint a bőrömön, lágy és púderes.

radioaktiva
Krémek Krémje  |  Bőrtípus:  Normál  |  Bőrprobléma: Vízhiány  |  Korcsoport: 45-54  |  2023. november 28.

Egyelőre csak a kis kiszerelést rendeltem, kíváncsiságból. Múlt héten Madridban töltöttem pár napot és ez az illat jött velem. A frissessége illett a szikrázó napsütéshez és a 15 fokhoz, a fűszeressége pedig a közelgő Karácsony hangulatához, az ünnepi diszbe öltözött városhoz. Kisfújáskor picit zavaró, de hamar szelidül és egy nagyon kellemes, elegáns nőies illattá válik rajtam. Tartóssága is rendben. Meg fogom rendelni a nagy kiszerelést.