Legújabb vélemények

Beauty of Joseon Light On Serum Centella + Vita C
Nem is tudom olyan semmilyen.
Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Érzékeny Bőrre
Meglepően jó! Nem hittem volna hogy beválik mivel a csomagolása alapján nem tűnik nagy számnak, ehhez képest elégedett vagyok. Tök jó hogy nincs tele illatanyaggal, a csomagolása nagyon szép rózsaszín, és jól hidratálta az arcbőrömet. Nem nehéz, nem zsíros és nem okozott irritációt. Ajánlom mindennapi használatra, szerintem segíteni fog!
Beauty of Joseon Relief Sun: Rice+Probiotics SPF50+ / PA ++++
Nagyon sok jót hallottam róla, és tényleg szépen beszívódik, a textúrája kellemes, de mégis van egy kis csalódottság bennem. A szemem környékén enyhe csípő érzést tapasztaltam egy idő után - nem éget, nem irritál látványosan, de érezhető, és ez sajnos elvett az élményből. Többféle rutinnal próbáltam - tonikkal, szérum nélkül, különböző sorrendben -, és volt, hogy nem volt gond, máskor meg újra jelentkezett ez az érzés. Ezért nem tudok teljes szívvel rajongani érte, még ha egyébként sok mindenben jól is teljesít. Még adok neki pár esélyt, hátha csak az adott napokon volt érzékenyebb a bőröm. Ha neked nem okoz hasonló problémát, akkor lehet, hogy imádni fogod.
Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic Szérum
Engem borzasztóan irritált, csípett, kipirosodtam, és még a hatását sem látom sajnos. Nem ez az első glikolsavas hámlasztóm, de úgy érzem, ez csak kárt tett a bőrömben. Kár, pedig a márkának több termékét is nagyon szeretem.