TOP színezett ajakápolók – amikor nem rúzst viselsz, de mégis mutat
Ezek az ajakápolók egyszerre táplálják, és gyönyörű árnyalattal emelik ki ajkaid szépségét.

Az UV-sugárzás ellen különösen fontos, hogy óvjuk az arc érzékeny részeit – ilyen a szemkörnyék és az ajkak területe.

ki kattant már rá valamilyen ajakbalzsam használatára, megtapasztalhatta már, hogy hosszabb idejű használat után mintha “függővé” tette volna a bőrt.

Ez aztán anti-aging az ajkaknak!

Aprócska, csóktermő bőrfelületünk igényli a törődést, érthető, hogy egy jó ajakápoló megtalálása kardinális kérdés. De mit tehetünk még túl azon, hogy minden táskánkba elrejtjük stiftes

Ki ne hallott volna már a Carmexről? Évekkel ezelőtt amikor a tévénél dolgoztam, a sminkesem ezt az ajakápolót használta nálam. Imádtam. Alig vártam, hogy beszerezhessem

Míg télen a megfelelő hidratálás és védelem a legfontosabb ismérve a jó ajakápolónak, úgy nyáron a fényvédelem veszi át az elsőséget e téren – bár

A téli hidegben nem árt, ha felszerelkezünk egy jó ajakápolóval, ha nem akarjunk, hogy szánkat rövid időn belül kicsípje a hideg.