Leteszteltük: DOCTOR BABOR hialuronsavas szérum ampullák (x)
Leteszteltük a Babor legújabb, hétnapos ampullakúra sorozatának extra hidratálást adó tagját.

Kipróbáltuk az idén 65 éves Babor márka legnépszerűbb termékeit.

A Babor kétlépéses arctisztító programját teszteltem az elmúlt napokban, melyhez a Babor Hy-Öl arctiszító olajat és a bőrtípusomnak megfelelő Babor Phytoactive arclemosót kaptam meg, ezekről

Ne feledd, a szép bőr a tökéletes letisztítással kezdődik, ezért ez a lépés a napi szépségápolási rutin elengedhetetlen része! Nyáron az intenzív környezeti hatások fokozottan

A tavasz az újjászületés időszaka. Ilyenkor minden új életre kél, életteli teli lesz. Miért éppen a bőröddel lenne ez másképp? Pezsdítsd fel a DOCTOR BABOR

Keltsd életre arcbőrödet a hosszú, viszontagságos tél után a BABOR Húsvéti Ampulla Tojással.

A BABOR idén is gyönyörű ünnepi köntösbe öltöztette leginnovatívabb termékeit, a kozmetikai ampullákat, az Adventi Ampulla Naptár formájában.

Húsvét ünnepén mindenki a legszebb formájában szeretne tündökölni. A tökéletes megjelenés meghatározó része az ápolt és egészséges arcbőr.