Így készíts fesztiválsminket, ami bírja a hőséget és jól is néz ki
Itt az idő szabadjára engedni fantáziánkat és extrém színekkel, formákkal és technikákkal turbózni nyári sminkjeinket.

Ha gyorsan kell összehozni egy laza, nyári bulisminket, a legegyszerűbb megoldás, ha egy színes szempillaspirállal turbózod fel tekintetedet.

Lement az első hétvége a Coachellán, ami azt jelenti, hivatalosan is kezdetét vette a fesztiválszezon. Bár még borzasztó távolinak tűnik, hogy mi magunk is összekészítsük

A megannyi jelzővel felaggatható sárga szín feljövőben van divatfronton, sőt, a trendelemzők szerint a Z-generációs ifjak körében már most kenterbe veri a millennium rózsaszínt. A

Kevesebb csillám, több szín.