KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

adelmus

adatok

2725 pontRegisztráció dátuma: 2015. április 28.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

2725 pontRegisztráció dátuma: 2015. április 28.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 45-54

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 1 eladás
  (1 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 7 vétel
  (6 vélemény)
Megnézem

48 VÉLEMÉNY

Nautica Voyage

Nautica Voyage
2021. november 1.

Nemrég vettem.. csak úgy.. gondoltam nyárra jó lesz, meg munkába, ahol annyira nem lényeges a drága parfüm.. merhogy csak azé' mégse legyen büdös az emberfia, mert hát mit szólnak a nem parfümszakértő népek, akiknek mindegymilyen csak valami illat legyen.. Nos csalódtam.. mégpedig nagyon.. kellemesen...
Ez egy igazi nyári finomság, egy vízparti csoda, amit utoljára Davidoff tudott megalkotni annak idején, mikor a reformulálás előtti Cool Water illatát szerényen piacra vágta, indulva az esélytelenek nyugalmával, gazdagon alulárazva kékszínű, rendhagyó üvegét.. Hát valami ilyesmit éreztem, mikor az első kifújt cseppecskék tömege elérték parfümökön erősen túlszocializált bőröm. Bakker.. ez nagyon jó.. ez az első meglepetés.. a második, mikor pár óra múlva, mikor én már semmit nem éreztem, megjegyezték hogy milyen finom éteri aura lengi körül lényem, és hogy esetleg nem-e lehetne-e megtudni, hogy ez milyen parfüm "merakkóvennékaférjemnekis".. Nyilván a szokásos terelés, hogy nem tudom.. páromtól kaptam.. valami ócsó áksz a háztartásibótból.. szóval büszke voltam félelmetesen drága, hatezerpárszáz forintos "niche" illatomra.. Egy szó mint száz: ez egy remek, finom, igazi nyári illat hat.. max. nyolc órás élettartammal.. ami ennyi pénzért még sok is kicsit, hiszen munka után, este már új illatkihívásoknak kell megfelelni a nagy magyar nyári éjszakában..
Vettem még plusz két üveggel, mert a jóltájékozott kűfődi parfümös oldalak hírei szerint már csak újabb, valami számmal plusszolt verzióját gyártják..

L'Occitane L'Occitan EDT

L'Occitane L'Occitan EDT
2020. június 1.

Éppen az előbb akartam rendelni két darabot e termékből a L'Occitane vebáruházából..
Azért írom múlt időben, mert szomorúan látom, hogy ők is beálltak a "hogyan verjük át hűséges vásárlóinkat"' elvet használó kereskedők egyre népesebb táborába. Miről beszélek?
Reggel fújtam ki az utolsó cseppeket a 100ml.-es üvegből így, ugye, a természetes reakció: irány a loccitane. com.. Éppen nyomtam volna a "vásárlás" gombot.. utolsó pillanatban vettem észre, hogy ami eddig 100ml volt az most már csak 75ml.. Puff.. arosseb egye meg.. és egyéb finoman cizellált, káromkodások.. tudjátok: család, gyerekek.. nomeg intelligencia is egy kevés.. szóval..
Csak ültem értetlenül..MIÉRT..??
Egy ilyen magas minőséget kínáló, a természetesség és a természetvédelem fontosságát képviselő cég.. és
ők is beállnak a "profitmindenekelőtt" környezetpusztító vállalkozások közé..?!!!! Csalódás.. maximális csalódás..!!
Az a baj, ha megkérdeznénk fizetésért, elhivatottság nélkül dolgozó marketingeseiket, bizonyára igen frappánsan megindokolnák, mondandójukat saját maguk is hevesen bólogatva elhinnék, hogy "árérzékenyek a vásárlók", meg hogy mi kértük, hogy többfélét ki tudjunk próbálni.. stb. Pont olyan ez, mint pár éve, mikor a piros csakajéghideg kóla agyoniskolázott és természetesen igenjól megfizetett főmanagere megindokolta a tévében, hogy miért is jó nekünk, hogy ugyanazért a pénzért mostantól két liter helyett csak 1.75 liter-t kapunk.. Örvendezzünk hát Testvéreim az Úrban..
.
Nos, kedves L'Occitane.. ezúton üzenem: ezentúl nem fogok vásárolni sem a netről sem pedig üzleteikből !!
.
Gondolom, előző mondatomtól még rettentő jót fogtok aludni éjszakánként, a koronavírus sem fog több áldozatot szedni a világban és a NATO szövetsége sem fog felbomlani, attól, hogy az az én évi nagyjából 100eFt-om, amit eddig nálatok elköltöttem, ezentúl nem a ti éves célszámaitokat fogja fényezni.. De jó hír:
Van egy egyre bővülő baráti társaság, mai, trendi nevén nevezve: Csoport, akik már néhány éve nem vásárolunk azoktól a gyártóktól, akik a fentebb nevezett, burkolt áremelést a töltősúly csökkentésével, azaz az egységnyi termékre kerülő csomagolóanyagmennyiség növelésével, ezáltal a környezeti terhelés fokozásával kívánják elérni..
Teljesség igénye nélkül: nem vásárolunk D betűs francia joghurtokat, lila és zöld macskakaját.. de narancssárga kutyakaját sem.. ezen cég, naprendszerünk negyedik bolygójáról elnevezett csokijait sem (60g volt, már csak 50gr).. Jódlizó hegyicukorka is ment a lecsóba: 50gr helyett nálunk már csak 40gr (németeknél még maradt az 50).. és még sorolhatnám. Jelenleg 117 termék az ami már nem kerül a kosarunkba..
Biztos megéri ez a gyártóknak.. meg a birka, reklámokonszocializált vevőknek, akik az egyre gyengülő fizetésükből egyre kevesebbet vásárolhatnak..
(megint csak örvendezzünk testvéreim és ugye tisztelet, akinek nem inge..mert az, ugye, nem veszi magára..)
.
Mivel ez egy parfümökről szóló fórum, ezért le kell írnom: ez egy nagyon finom, diszkrét, egyszerű jól ápoltság illat..
öröm (volt) használni..
A parfümre nyomom az 5 csillagot.. a cég, sajnos, fenti húzása okán, egyet sem érdemel..

Al Haramain Sheikh EDP

Al Haramain Sheikh EDP
2019. október 2.

Gyönyörű "Insect killer" üvegben egy kikezdhetetlen, ledomináló mosópor, tisztaság illat.. hatalmas vetítéssel és irgalmatlan hosszú élettartammal..
Nagyon jó de számomra hordhatatlan kategória.. viszont külső-belső kocsitakarítás után néhány fújás az utastérbe majd ..ajtók záródnak, tessék vigyázni.. szóval ezután egész hétre egy remek "Vunderbaum New Car" helyettesítő lesz minden hvcs*-feelinget szerető autótulajdonos birtokában..
Mivel jószokásom szerint kettőt vettem cseh parfümforgalmazó országbótja multibarátunktól 6960 pöngőmagyar forintért, így ők éles szemmel rögtön ki is szúrták az irdatlan fogyást, azonnal fel is tolták az árát 7820 Ft-ra.. Szóval ha véletlenül felkeltettük az érdeklődést eme csoda iránt és nem siettek és ennélfogva sokan megveszik előttetek.. hát..higgyétek el , rövidesen 10eft felett lesz az ára.. szóval hajrá..irány a N..no.. és egy életre elég illat lesz társatok egyetlen üveg beszerzése után..

üdv.a


.

* lásd még "helyi vagány csávó" a "fekete BMW-s" címszó alatt...


.................................................................................

Update 2019.10.02.: futás gyerekek.. már 8850 HUF-ért mérik üvegjét fentebbemlített, N-betűs, 1retöbb hagyományosbóttal is rendelkező internetes parfümériáéknál.... (én szóóótam..)

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.