KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

adrica

adatok

13540 pontRegisztráció dátuma: 2013. augusztus 21.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

13540 pontRegisztráció dátuma: 2013. augusztus 21.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 35-44

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 17 eladás
  (13 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 22 vétel
  (16 vélemény)
Megnézem

471 VÉLEMÉNY

Cacharel Gloria

Cacharel Gloria
2020. február 12.

Csak miattatok írok, akik szerették: bar ugye sosem tudják teljesen reprodukálni az eredetit, de akinek ez hiányzik az megtslálja a Yodeyma 53. nevű parfümben a replikáját. Remélem tudtam segíteni! Maga az eredeti nem az én ízlésem, de mint alkotást elismerem.

Yodeyma Aroma

Yodeyma Aroma
2020. február 12.

Csak is jót tudok erről mondani. Én, aki messziről is utálta az Euphoriát, a kolléganőmön keresztül kipróbálhattam, végül megvettem tőle, mert ez egyszerűen kell nekem darab volt. Ő és én decemberben egyek voltunk. Annyira kiegészített, hogy csak na! Nőiességem hangsúlyozta, titokzatosságot, bájt, bűverőt vont körém. Kicsit füstös édeskés gyümis-lekváros volt. Imádom! Soha ne mond hogy soha elv nálam itt működött. Lehet, hogy összeértünk, vagy ez egy kicsit sötétebb illat, lilásabb, nem tudom, de én ebben olyan voltsm.mint a Lila ruhás nő Színyei képén. Minden és semmi. Akárhova tudtam viselni és még bárhova is! Nagyon jól éreztem magam benne, pedig elég magam alatt voltam lelkileg akkoriban. De nekem támaszt, vígaszt adott ez a kis aranyos.

Yves Saint Laurent Opium

Yves Saint Laurent Opium
2019. december 7.

2017. február 3.: Ez a csoda is 1977.-ben született, akár csak én. Ez nem lehet véletlen! Ráadásul karácsonyi, téli születésű lévén, minden ami: fahéjas, édes, fűszeres, vaníliás, szantálos az nekem szinte a vérembe van ivódva. Ez és sok más megtalálható benne, és elsősorban a fahéj miatt, de nekem ez egy szerelem. Nem rendelkezem ezzel az ikonnal, de szeretem. Tudom, hogy létezik, és olyan nekem mint a legjobb barátnőm. Néha meglátogatom, de nem viszem haza, vagy csak pár napra, amikor ott alszik és bandázunk. De aztán egy idő után elég lesz belőle. Szóval ő is olyan. Meg van, hogy mikor, hova. Őt egy alkalmi, téli bálos, színházba járós, templomi, adventi időszakban tudnám elképzelni. Amikor az ember beburkolózik mindenféle prémbe, melegbe, akkor a lelkét is betakarná ilyennel. Nekem ő olyan misztikus, mint az angyalok hangja. Majd még találkozunk, tudom, de még nem jött el az ideje.

2019. január: Innentől ez a parfüm az első ilyen fájó illat lesz. Dédi elment. Őt csak szupernagyinak hívtuk, mert kora ellenére mindig nőies, magára adó, felvilágosult nő volt. Bevezette a reformkonyhát, míg más nagymama zsírtól csöpögő kajákat csinálta, addig ő a legfinomabb, legegészségesebb salátákat és legfogyókurásabb sütiket. Ma azt mondanánk Szuper Woman! Aztán amikor a hagyatéka közt megláttam ezt a parfümöt, összeszorult a szívem. Csak otthon a kupakból szagoltam meg, és rögtön rájöttem, hogy ezt használta a párom tiszthelyettes avatásán, a szallagavatón, az esküvőnkön, kislányom születés napjain, és az utolsó, amin résztvett az ovis ballagásán is. Ez Dédi! Itt van velünk újra és újra amikor kinyitom az üveget. Már majdnem egy év telt el, de nem vitt rá a lélek, hogy magamrafújjak belőle. Most már tudom, hogy hova fogom először használni. Mintha fentebb megéreztem volna, szinte tudtam: karácsonykor a templomban. Ezt most máshova nem tudnám. Ennél szentebb, tisztább, felemelőbb helyre nem tudnám. És akkor és ott újra velem lesz Ő megint. Aztán ki tudja? Talán egy ballagás, egy szalagavató, majd egy esküvő. Bár ez nem az én illatom, megmarad ez Neki. Szerintem ez egy Vele való kapocs lesz, és ha hiányzik, csak egy szippantás és megint beszélgetek Vele. Háromnegyed évembe került, hogy ezt elmeséljem nektek, mert nagyon nehéz volt. Most már megy.

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.