adrikovi
Bőrtípus: | Kombinált |
Bőrprobléma: | Túlérzékenység |
Korcsoport: | 25-34 |
103 VÉLEMÉNY
Tesztelésre kaptam ezt a kis terméket a Hyaluron Boosterrel és nagyon elégedett vagyok vele. Egy kicsit a krém illata talán túl erős, de teszi a dolgát. Kisimultabb, szebb élettelteli a végeredmény. Szépen lehet sminkelni fölé. Könnyen beszívódik, nincs ragacsos érzet.
Isteni finom hideg banán smoothera emlékeztet az illata. Nagyon jó állaga van, könnyen kenhető, viszont nekem marad vmi zsíros ragacsos réteg a bőrömön. Nem szívódik fel hamar... (talán egy fél óra negyed óra kell), ha a karom a számhoz ér vagy az újjam akkor nagyon nagyon rossz íz marad utána a számban. Persze tudom nem megenni kell, de fontos szempont, hogy, ha a párom puszit ad a nyakamra vagy bárhova ne egy kesernyés rossz íz maradjon meg neki. Kézkrémnél szintén ezt tapasztaltam. Illetve eddig nincsenek jó tapasztalataim a tbs-al. Nem tudom próbálkozom e még a termékeikkel.
Vichy Minéral 89 Eyes Bőrerősítő Szemkörnyékápoló Booster
Nagyon szuper kis vizes, géles állagú krém. Gyorsan felszívódik, nem hagy ragacsos érzetet. Puha lesz tőle a bőröm. Én a Slow Age arckrémmel használ időnként éjjelre is. Reggelre csodát művel az arcommal. Nagyon megszerettem. Tesztelésre kaptam.