Agnes91P

adatok

4710 pont

Regisztráció dátuma: 2020. február 14.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

4710 pont

Regisztráció dátuma: 2020. február 14.
Bőrtípus: Száraz
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

323 VÉLEMÉNY

The Body Shop White Musk Smoky Rose Testpermet

The Body Shop White Musk Smoky Rose Testpermet
2023. december 5.

A Vinteden jutottam egy csomaghoz, amiben kis, utazó kiszerelésű testpermet és testápoló volt. Egyszerűen a neve miatt voltam annyira kíváncsi rá, hogy muszáj volt megszereznem. És jól is döntöttem, pedig először még barátkoznom kellett vele, nem volt első szaglásra szerelem. Tudni kell hozzá, hogy én azért a visszafogottabb, elegánsabb illatokat szeretem (pl Rituals Fleurs de l'Himalaya, Christina Aguilera, ilyesmik). Ez viszont nekem elég durván indított, bár nem mondanám, hogy ne lenne kifinomult a maga módján.
Ez egy fülledt, dögös illat. Az eleje sem a klasszikus rózsa, hanem "nehezebb", sötétebb, kis narancsvirággal és ribizlivel keveredve, leszáradás után pedig érezni, ami a pikantériáját adja, a füstös-pézsmás hátteret a virágok mögött. Rajtam elég tartós is, egész nap érzem. A férjemnek is tetszik rajtam :)
Szóval egy nagyon jól eltalált illat, kár, hogy már nem gyártják.

Palmolive Thermal Spa Smooth Butter Tusfürdő

Palmolive Thermal Spa Smooth Butter Tusfürdő
2023. december 5.

Jó illata van, bár nem az a meleg vanília, amit én úgy szeretek. Géles állagú tusfürdő, nem mondanám szárító hatásúnak, de azért kell utána a testápoló. Kiadós kiszerelés, sokáih elég.

BioBalance Szuper Hidratáló Szemkörnyékápoló Krém Tengeri Kollagénnel, Hialuronsavval, C-Vitaminnal

2023. november 18.

A hidratáló krém és a kollagénes szérum után tettem ezzel is egy próbát. Először is, ami egy kellemes meglepetést okozott: amikor kibontottam a papírdobozt, volt benne egy éjszakai szérum termékminta :) Lehet, hogy ez csak engem dob fel ennyire, de hol láttunk még olyat, hogy meglepit csomagolnak egy termék mellé? Legalább ki lehet próbálni, mielőtt az ember megvesz egy teljes kiszerelést :) Szóval pirospont :))
Maga a szemkörnyékápoló is tetszik, egy sűrűbb, puhább állagú krém, a száraz bőrömnek jót tesz. Nem irritálja a szememet,illatmentes. Esténként és reggel is használható,gyorsan beszívódik. Szerintem nincs olyan erős ránctalanító hatása, de a fáradtság jeleit elsimítja.