AlizPeter
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 18-24 |
25 VÉLEMÉNY
La Roche-Posay Effaclar Duo [+]
2020. június 14.Nagy csalodas! Pattanas utani foltok ugyanugy megmaradnak. Pattanasok ugyanugy kiujulnak nekem nem csinalt semmit. Mattito hatasa van egy ideig eleg gyorsan kifenyesedik a borom a hasznalatakor. Konnyen kenheto hamar beszivodik eleinte hidratal de ugy a nap vegere erzem h nem jo a boromnek kicsit szarit. Azert elhasznaltam de nem veszem ujra.
Weleda Bio körömvirágos natúr baba tusfürdő és sampon
2020. június 4.Nekem nem valt be, igaz h csak egyszer hasznaltam samponkent de nagyon szaritott, nem tetszett a vegeredmeny. Elhasznaltam tusfurdo kent de ugy sem jott be mintha nem tisztitott volna elegge. Intenziv gyogynovenyes illata van. Hozzateszem h a baba cuccok nekem amugy sem szuperalnak nemtudom miert, kiveve a johnsons babyt azzal nem volt semmi problemam.
Johnson's Baby Babasampon
Volt egy idoszakom mikor rakattantam h csak baba termekeket fogok hasznalni. Sajnos kiderult h nem valok nekem. De mind kozul amiket probaltam a johnson's baby marka volt a legjobb. Ez a sampon is jo volt, nem szaritott es nem tisztitott olyan csikorgosra mint a tobbi kellemes volt hasznalni. 😊