allthemakeup
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
Korcsoport: | 18-24 |
92 VÉLEMÉNY
Manhattan Hippie Yeah Soft Rouge Lipstick
2018. március 4.1-es festival hunter (élénk rózsaszínes-korallos) és 3-as purple rocker (lila) van meg. A rúzsok nagyon krémesek, ezáltal nem is túl tartósak. A fedésük közepes, viszont nem teljesítenek elég jól ahhoz, hogy megtartsam őket.
2018. március 4.
Szépek a színek, jó a rúzs minősége is, viszont azt vettem észre, hogy inkább másért nyúlok, ha rúzsozni támad kedvem. Az én számat eléggé szárítja is. 03-as nude-rózsaszínes szín van a tulajdonomban.
5 KRÉM
Catrice Demi Matt Ajakrúzs
Két árnyalatban van meg nekem, 040 - Exotic Nude: ez a tipikus my lips but better nude-nál sötétebb, kicsit talán téglás szín, de hétköznapra nagyon szeretem hordani. A másik a 060 - Rouge Lálá: hideg tónusú, mindenkinek jól áll vörös rúzs. Mindkét árnyalat kicsit szárít (sokkal kevésbé, mint egy folyékony rúzs), alá kell hidratálni. Szinte el is felejtem, hogy a számon van napközben, kényelmes és megfelelően tartós is. Sima rúzs formátumból ez a legtartósabb, amit próbáltam. Az ára is nagyon-nagyon baráti, mindenkinek csak ajánlom, az egyik legnagyobb kedvencem.