KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

alycethetyger

adatok

4445 pontRegisztráció dátuma: 2014. január 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

4445 pontRegisztráció dátuma: 2014. január 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 1 eladás Megnézem
Krémmániás vevő: 1 vétel
  (1 vélemény)
Megnézem

150 VÉLEMÉNY

Calvin Klein Ck In 2 U For Her

Calvin Klein Ck In 2 U For Her
2019. március 25.

Mindenki csinált már olyat szerintem, hogy bement egy drogériába, befújta magát valamivel és kisétált mintha mi sem történt volna.

Nekem ez a parfüm így indult - koncertre mentem Bécsbe és Sopron körül esett le, hogy nemhogy nincs rajtam parfüm, de a szokásos tartalékaim sincsenek nálam.

Én nem nagyon létezek parfüm nélkül.
Azaz, nagyon ritkán létezek nélküle.
Azaz, aznap nem akartam létezni nélküle.

Ez az illat elkerülte a figyelmem, de egy bécsi Bipában ő kezdett el kacsingatni felém, ment a blatterre a fújás, majd magamra is. És ez pont így volt tökéletes, ciki-nem ciki, csintalan tizenéves voltam, ahogy kisomfordáltam az üzletből, és ez az illat esszenciája. Kis vaníliás, citrusos frissesség, leszáradásában rajtam ámbrás, igazán fiatalos, energikus és egy hip-hop koncerte abszolút tökéletes volt.

Azóta egyébként beszereztem egy üveggel, mert annyira szarul éreztem magam a bécsi eset nyomán (nem általános dolog nálam ez a befújom magam mindennel aztán csá-dolog), meg amúgy is, a héten újra annak az előadónak a koncertjére megyek, akinél ez az eset történt.

Ez alkalommal már ezzel a bőrömön, indulás előtt.

Physicians Formula Mineral Wear ABC Cushion Bőrtökéletesítő Alapozó

Physicians Formula Mineral Wear ABC Cushion Bőrtökéletesítő Alapozó
2019. március 19.

Tavaly novemberben sikerült bevásárolnom ebből a tömény borzalomból, azóta minden fellelhető módon próbáltam megtéríteni azt a 4790 forintot amit kivágtam rá, gondolván hogy majd jó lesz nekem kevés és nem matt hatású alapozóval az élet.

Nem sikerült.

Háromféle primerrel, különböző felépítésekkel, különböző hidratálókkal, setting spray-vel, setting powder-el, imával, véráldozattal, sehogy.

Kombinált bőröm van, szépen karban van tartva amúgy, de nem tökéletes, vannak felszíni egyenetlenségek, hegek és tág pórusok - akinek nincs, és ténylegesen rendelkezik egy nagyon szép, egységes (és alapozást tulajdonképpen teljesen hanyagolható) bőrfelülettel, azoknak nagyon szuperül beválhat.

Engem az orcákon és a homlokomon zsírosított, az orromnál és a szám körül szárított, átfényesedtem, pergett, és a pár óra után, amíg sikerült nagyjából az arcomon tartani, foltokban el is tűnt.

Hatalmas szerencse, hogy az életben nem léptem ki vele az utcára.

Ma, miután csak úgy állt a sminkjeim között, úgy döntöttem, hogy hasznosítom az egyetlen dolgot, amit ez a botrány nyújthat és kimostam az alapozót tartalmazó műanyagot, illetve a szivacsot, és voilá, lett 4790-ért egy nagyon szép tükrös tartóm.

Zseniális.

Amouage Sunshine

Amouage Sunshine
2019. március 19.

2017 április

"József Attila - Hajnali vers kedvesemnek

A csöndes hajnali égről szelíden száll szét a Holdsugára; mintha valami eltévedt, kósza lélek küldené sóhaját ismeretlen útja felé.
A rózsásujjú Hajnal istenasszony előbbre lépeget, amerre csak feltűnik csudálatos nagyszerűsége, daloló kedvvel a madarak köszöntik.
Ám Holdsugára a színek e fönséges fakadásában is némán, halványan ballag, mint éjjeli munkás, ki az átvirrasztott éjszaka után otthona felé ügyekezik, szerettei körébe.
Az istenes Napfény viruló orcája boldog mosollyal üdvözli Holdsugára szőke fürteit; éppen most lépett ki hajnali fürdőjéből, mert aranyos alakját még fátyol födi. - Ime, fátylát ledobja és pajkos örömmel futkároz a mennyei pázsiton meg Földanyánk életre-ébredt virágos kertjében.
Most összeölelkeznek: Napfény meg Holdsugára. Szerelmük boldogsága itt motoz nyugtalan szívem körül - mily furcsa, hogy e két égi vándor az élet ébredésén így egymásra talált!
De nézd csak - Holdsugára ajka még vértelenebb lett, Napfény meg felölti kápráztató öltözékét, még egyszer megcsókolják egymást és búcsút intenek, mert útaik elválnak:
Sorsuk akarta így.
Napfény az aranyló nyárfák dús lombján keresztül a diadalmas élet hozsannáját szűri, Holdsugára pedig sápadt homlokkal keresi útját, mely néki rendeltetett.
Friss hajnali csók után istenhozzádot mondanak, mert ösvényük elágazik.
De ugye kedvesem, mi soha el nem hagyjuk egymást."

Hát igen.. csak egyszer kell közel menned hozzá, utána nem enged el.

2019 március

Két éve találkoztam vele először és azóta mindig van itthon belőle 5-10 ml, mikor hogy - a fegyvertár oszlopos része lett.

Két éve találkoztam vele, és olyan mintha mindig ismertük volna egymást - vaníliás, mandulás, fás, virágos, nekem már otthonos illat, rengeteg jelentésréteggel és élménnyel, ahogy egy jó házasságban illik. Nehéz hozzá hűtlennek lenni, de jó magasfenntartású ez a bizonyos házastársam, spórolnom kell vele. Szerencse, hogy két fújás elég cirka 48 órára, gyönyörű hatósugárral, és hatással a körülöttem levőkre - ebből nem lesz válás, ez tiszta szerelem.

Azt hiszem, hogy a legélesebb emlékeim ezzel az illattal az irodalommal és a művészettel, a jókedvvel és nevetéssel kapcsolódnak, de leginkább arra az egyetemi crushomra, akire akárhányszor gondolok, elmosolyodom, mert valahol az irodalom gerincén rohadtul szerelmesek voltunk egymásba, azzal az igazán könnyed, játékos szerelemmel, amiben nincs veszélyérzet, nincs dráma, nem nehéz és nem fájdalmas - ezt csak vele tudtam, soha előtte és utána se mással,

de én akkor sem tudtam eldönteni, hogy tulajdonképpen a humorát szeretem, vagy a tudását, vagy azt, hogy milyen volt és mennyire akartam őt és ő mennyire akart engem...

ez a parfüm is ilyen.

Hosszú házasság, és csak egyre szerelmesebb leszel.

1 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.