KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

alycethetyger

adatok

4785 pontRegisztráció dátuma: 2014. január 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

4785 pontRegisztráció dátuma: 2014. január 6.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 1 eladás Megnézem
Krémmániás vevő: 1 vétel
  (1 vélemény)
Megnézem

151 VÉLEMÉNY

Lush Karma

Lush Karma
2021. február 8.

Nem a Karma az első élményem a Lushtól, hanem a Sikkim Girls és egy mélyenszántó 2 perces öklendezés. Nem adtam neki időt, kimenekültem, évekig vissza se néztem a Lush parfümszekciójába.

Minek adtam volna időt neki, türelmetlen voltam, nekemmostkellminden, nem jó holnap.

Aztán voltam olyan "sznob", hogy inkább nichére vertem el a pénzem, mint hogy adjak egy esélyt az angol barátomnak, bár isten/istenek/akárki/akármi lássa a lelkem, majdnem minden parfümömmel a saját kis önálló világom igyekeztem keretbe zárni, a saját weirdségemnek próbáltam illatot adni - ami amúgy mindig sikerült, a mai napig van egy-két illatos öröklakás, ahova bemenekülhetek, ha úgy érzem.

Azonban túl sok minden változott az elmúlt egy évben.
Talán már nem érdekel annyira, hogy olyan parfümöt viseljek, aminek eleve van története, ilyen vagy olyan képzettársítások nyomán.
Talán most nekem van mondanivalóm.
Talán egyre kevésbé érdekel, ha megítélnek, elmegyek dolgok mellett.
Talán felnőttem, vagy valami.

Szóval egy nap beslattyogtam az üzletbe, mert beszagoltam és elkapott az otthon-érzet. Karma volt: azon a nyári napon egymásra néztünk, neki tulajdonképpen mindegy volt, hogy hazaviszem-e, az önbizalmának teljes tudatában üldögélt a fapolcon: ha nem én, akkor is valaki haza fogja vinni, de ha nem úgy is jó. Amíg körbejártam, többször visszatértem hozzá, ízlelgettem, próbáltam vele barátkozni, de csak annyit éreztem, hogy hozzám tartozik. Döntöttem.

Elvittem, a mai nappal a harmadik üvegnél vagyok.
Amióta ő van, nem jó már más - én, a kísérletező illatkalandor nem akar (legalábbis magán) más illatot érezni hosszú távon, csak őt.

Ő őrzi a pillanatok báját, a jelenben való létezés kiteljesedését. Mégis kortalan, nemtelen, arctalan és behatárolhatatlan. Nem is kitörően boldog és nem is érnyiszatolósan depressziós.

Karma, az egyensúly, a világ végtelen polaritása, az ok-okozati viszonyok alfája - a felnőtt énem zenitje.

Kesernyés narancs, fahéj, frissen vágott fű, kardamon, citrom és gyanta.

Nem vagyok már türelmetlen, Karma velem van és dolgozik.

Calvin Klein Ck In 2 U For Her

Calvin Klein Ck In 2 U For Her
2019. március 25.

Mindenki csinált már olyat szerintem, hogy bement egy drogériába, befújta magát valamivel és kisétált mintha mi sem történt volna.

Nekem ez a parfüm így indult - koncertre mentem Bécsbe és Sopron körül esett le, hogy nemhogy nincs rajtam parfüm, de a szokásos tartalékaim sincsenek nálam.

Én nem nagyon létezek parfüm nélkül.
Azaz, nagyon ritkán létezek nélküle.
Azaz, aznap nem akartam létezni nélküle.

Ez az illat elkerülte a figyelmem, de egy bécsi Bipában ő kezdett el kacsingatni felém, ment a blatterre a fújás, majd magamra is. És ez pont így volt tökéletes, ciki-nem ciki, csintalan tizenéves voltam, ahogy kisomfordáltam az üzletből, és ez az illat esszenciája. Kis vaníliás, citrusos frissesség, leszáradásában rajtam ámbrás, igazán fiatalos, energikus és egy hip-hop koncerte abszolút tökéletes volt.

Azóta egyébként beszereztem egy üveggel, mert annyira szarul éreztem magam a bécsi eset nyomán (nem általános dolog nálam ez a befújom magam mindennel aztán csá-dolog), meg amúgy is, a héten újra annak az előadónak a koncertjére megyek, akinél ez az eset történt.

Ez alkalommal már ezzel a bőrömön, indulás előtt.

Physicians Formula Mineral Wear ABC Cushion Bőrtökéletesítő Alapozó

Physicians Formula Mineral Wear ABC Cushion Bőrtökéletesítő Alapozó
2019. március 19.

Tavaly novemberben sikerült bevásárolnom ebből a tömény borzalomból, azóta minden fellelhető módon próbáltam megtéríteni azt a 4790 forintot amit kivágtam rá, gondolván hogy majd jó lesz nekem kevés és nem matt hatású alapozóval az élet.

Nem sikerült.

Háromféle primerrel, különböző felépítésekkel, különböző hidratálókkal, setting spray-vel, setting powder-el, imával, véráldozattal, sehogy.

Kombinált bőröm van, szépen karban van tartva amúgy, de nem tökéletes, vannak felszíni egyenetlenségek, hegek és tág pórusok - akinek nincs, és ténylegesen rendelkezik egy nagyon szép, egységes (és alapozást tulajdonképpen teljesen hanyagolható) bőrfelülettel, azoknak nagyon szuperül beválhat.

Engem az orcákon és a homlokomon zsírosított, az orromnál és a szám körül szárított, átfényesedtem, pergett, és a pár óra után, amíg sikerült nagyjából az arcomon tartani, foltokban el is tűnt.

Hatalmas szerencse, hogy az életben nem léptem ki vele az utcára.

Ma, miután csak úgy állt a sminkjeim között, úgy döntöttem, hogy hasznosítom az egyetlen dolgot, amit ez a botrány nyújthat és kimostam az alapozót tartalmazó műanyagot, illetve a szivacsot, és voilá, lett 4790-ért egy nagyon szép tükrös tartóm.

Zseniális.

1 ÖSSZETEVŐ

Az összetevőnek még nincsen leírása.

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.