ancsibancsi
Korcsoport: | 25-34 |
Krémmániás adás-vétel
281 VÉLEMÉNY
The Body Shop Banános Hajmaszk
2019. április 9.Nem rossz hajpakolás, szépen ápolja a hajvégeket, hatalmas adag. Vegyészként viszont annyira nem bírom elviselni a szagát, bűzlik a szintetikus észtertől. A banános csokiktól is borsódzik a hátam. A legvégét a tégelynek csak fellapátoltam a hajamra, csak hogy megszabaduljak már tőle, de ezért nem vonok le csillagot, az illat egyéni preferencia.
Rituals Cherry Blossom and Rice Milk Body Scrub
2019. április 8.Nagyon jól radíroz és felpuhítja a bőrt, az ára sem olyan vészes, bár gyanítom, hogy gyorsan el fog fogyni. Az illatát is szeretem.
29 KRÉM
4 MÁRKA
Aromax Egzotikus Illóolaj Keverék
Szintén tesztelésre kaptam ezt a terméket. Diffúzorban használom, kellemesen tartós és erőteljes illata, akár órákig is érződik. Az egzotikus cím citrusosságot takar, engem nem emlékeztet egzotikus gyümölcsök illatára, de attól még nagyon kellemes! Nagyon tetszik a koncepció az illatsorozatról. Örülök, hogy az aromax mer kísérletezni különböző komponensű keverékekkel, nem csak a megszokott egysíkú dolgonál maradva. Szeretném beszerezni az összes kistestvérét ennek az illatnak, így hangulathoz igazíthatóan váltogathatom majd őket.