andi91

adatok

2510 pont

Regisztráció dátuma: 2012. július 18.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Tág pórusok
Korcsoport: 25-34

2510 pont

Regisztráció dátuma: 2012. július 18.
Bőrtípus: Kombinált

Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Normál Bőrre

Helia-D Hydramax Mélyhidratáló Krémgél Normál Bőrre
2023. július 9.
(!)

Tesztelésre kaptam a krémet, most már több mint egy hete használom minden nap, így talán már releváns véleményt tudok róla írni. Nagyon könnyű és kellemes az állaga, szépen és gyorsan beszívódik, nem ragad, puha érzetet hagy maga után. Nekem alapvetően kombinált bőröm van, a T vonalban eléggé be tud zsírosodni a bőröm, de egyáltalán nem érzem, hogy ezen rontana, vagy nehéz maszkos érzetet hagyna maga után.
Szerintem tényleg jó kis cucc, ha valaki egy könnyű nyári hidratálót keres, akkor ez tökéletes választás.

Annabelle Minerals Mosható Sminklemosókorong

Annabelle Minerals Mosható Sminklemosókorong
2023. január 24.

Hihetetlenül tartósak, lassan 2 éve használom őket minden nap, egyszerűen elnyűhetetlenek! Bele sem merek gondolni, hogy ennyi idő alatt mennyi eldobható korongot elhasználtam volna...
Nagyon szeretem, igazán pihe-puha anyagból van, nagyon szépen tisztít, nekem sokkal jobban leszedi a sminket, mint a hagyományos vattakorong és a bőrömmel is kíméletes. Tény, hogy valamennyivel több lemosót kell rá tenni, de ezzel teljesen mértékben ki tudom békülni, annyira jó kis termék!

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
2022. augusztus 8.

Legjobb hidratáló, amit valaha használtam! Az állaga kicsit kásás, de arca kenve inkább már habnak érzem, nagyon könnyed! Jól beszívódik, nem ragacsos, nincs maszkos és nehéz érzete a bőrömnek, pedig nem kimondottan száraz az arcom, de még most a nyári melegben sem kellemetlen a viselete. A végére hagytam a kedvenc dolgot: azt vettem észre, hogy ragyog tőle az arcom, nincs rá jobb szó, egyszerűen jól néz ki tőle a bőröm! :D szép, egészséges fényű a bőr, jó érzés még tükörbe is nézni :D Egy szóval imádom! Örülök, hogy megvettem és 100%, hogy újra fogom venni, ha elfogyott.

3 ÖSSZETEVŐ