Anett0721
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
7 ELADÓ KRÉM
254 VÉLEMÉNY
Vele először egy nyáron találkoztam,vacilláltam, melyik a hozzám jobban illő verzió, ő vagy a Hypnotic variánsa. Az "édesebb jobb" elv alapján utóbbit szereztem meg akkor üvegesben, na meg az elérhetőbb áron volt akkor, kisebb verzióban.
Azóta sem hagyott nyugodni (7 éve!), és a napokban egy hatalmas meglepetésként férjem fogta és vitte a kasszához a D-ban.
Kövezzenek meg, de nekem mindkettő nyári illat - a Hypnotic olyan szinten frissítő nekem, mint egy nyári zápor, az anya Poison pedig naptejes elegancia, dögös, szexi dáma a vízparton. Fűszeres, sötét, édes, izgalmas, elegáns, dögös, egyedi, fantasztikus kreálmány! Egy nyáresti séta a Várban, a belvárosban, egy nyaralós nap széles karimájú kalapban, egy nyári buli ütős zenével és felszabadult tánccal - ezen pillanatok bármelyikéhez telitalálat számomra. Hypnotic testvérkéje könnyedebb (hah, igen, az én bőrömön ezek az illatok konkrétan könnyednek hatnak, egyszerűen "beszívja" őket, ahogy az összes nagyvadat - Angel, Black orchid, Jungle, Coco noir, stb.), ő pedig mély és felpezsdítő - feelgood illat mélységgel és tartalommal. Nem a locsolnivaló limonádé, hiszen a Chanel és Dior illatoknak lelke van, őket már-már "szeánszosan" fújja fel az ember.
Egyetlen gyenge pont: tartósság. Pontosabban annak hiánya... De nem fogok levonni, mert az illat fantasztikus.
Bvlgari Splendida Patchouli Tentation EDP
2023. május 20.
Iszonyúan különleges illat!! Imádom az édeskés - pacsulis illatokat, mínuszban sem rossz, de rajtam a hőségben nagyon dögös, nagyon határozott, bulis, sötét, vidám, huh, minden egyszerre, változatos, különleges, izgalmas! Ide egy kis plusz információ: a leszáradása rajtam nagyon hasonlít Coco noir és Coco Mademoiselle leszáradására. Nyilván nem véletlen, hiszen a pacsuli bennük is ott van, és pont emiatt tudtam, hogy ő is tetszeni fog. Ami édes, pacsulis és titokzatos, az rajtam jól muzsikál!
A leszáradása előtt közvetlenül kicsit szappanos lesz, azt tudnám nélkülözni, de nem zavaró. A leszáradása édes, puha, a kezdeti tombolás és a középső tisztulás után. Nagyon szép dallamot ír le a bőrön, odavagyok érte. Annyira telitalálat!!!
Giorgio Armani Terra Di Gioia EDP
Érdekes tapasztalás, hogy bár a legtöbb vélemény szerint nyárias, mediterrán illat, rajtam/nekem tömény mandulás cukorka, nagyon emlékeztet Paco R. Pure XS illatára és Elie Saab Girl of Now - jára is. Tömény édesség, épp ezért furcsa hogy míg más hasonló illatok a véleményezők 99% számára téli/őszi parfümként vannak aposztrofálva, őt mégis a nyárhoz kötik. Persze, mert nyárias az üveg és a név sugallata, ez nem kérdés, de maga az illat nagyon tömény cukorka. Ettől függetlenül nekem megfelel nyáron is, én az összes erős cukros jószágot használom melegben, a bőrömön jól mutat ilyenkor is - jókedv, napsütés, koktél, fagyi, bármi jöhet :)
Hamar bőrközeli lesz, leszáradása elegánsabb, a cukor és mandula csendesednek.