Armilla
Korcsoport: | 35-44 |
Krémmániás adás-vétel
29 VÉLEMÉNY
Yves Rocher Couleurs Nature Szemöldökceruza
2015. május 27.Eddig csak por alapú szemöldökformázókat használtam, de sajnos ott a legvilágosabb árnyalat is sötét volt nekem. Itt a 01 szín tökéletesen passzol, picit keményebb, mint az átlag, de szép eredményt lehet vele elérni. A keféje is jól használható, igaz nekem már az elején az extra biztos csomagolás lefejtése közben sikerült leszednem a ceruzáról, de aztán visszaillesztettem és a kupakja nélkül használom..
Maybelline Affinimat Alapozó SPF17
2015. május 27.Kb. másfél évvel ezelőtt vettem meg ezt az alapozót, amikor még nem néztem az összetevő listát. Már első használatnál éreztem az erős alkohol szagot, de akkor azt hittem, hogy a kombinált bőrömnek pont erre van szüksége. Utána félig elhasználtam, de általában könnyen átfényesedett a homlokomnál és egyáltalán nem volt tartós. Ma már nem kenném az arcomra és senkinek nem ajánlom ezt az alapozót, mert csak rosszat tesz a bőrének.
14 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Garnier Dark Spot Corrector Bőregységesítő Hidratáló Arcápoló
Két hónap használat után az én bőröm még mindig szereti, igaz már nem használom napi rendszerességgel. Gyorsan beszívódik, nem nehezíti el a bőröm, én sminkelni is tudok rá, de az erős illata miatt biztos nem fogom újravásárolni.