KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

auberginecat

adatok

6865 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 16.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

6865 pontRegisztráció dátuma: 2015. május 16.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Vízhiány
Korcsoport: 25-34

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 47 eladás
  (32 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 39 vétel
  (34 vélemény)
Megnézem

295 VÉLEMÉNY

Creed Virgin Island Water

Creed Virgin Island Water
2019. június 6.

Tavaly csaptam le egy jóáras maradék üvegre, az illatjegyek alapján sejtettem, hogy tetszeni fog, és bár a citrusos jegyek távol állnak tőlem, de megszavaztam neki a bizalmat, milyen jól tettem. Merem állítani, hogy életem legszerencsésebb kimenetelű vakvásárlását követtem el a Virgin Island Water személyében. A Tökéletes Nyári Illat számomra. Már kifogyóban az üveg, de habozás nélkül fogom hamarosan újravenni. Most, hogy végre itt a kánikula, csak ezt használom, pedig van még pár meleg időre optimalizált illatom, de egyik sem éri el nálam azt a tökéletességérzést, amit a Virgin Island. Egyszerűen olyan pazar harmóniában működik együtt a kókusz puhasága és a lime szikrázó frissessége, olyan mesterien korrelálnak, hogy az már nem is evilági együttállás, hanem egyenesen az isteni létezés olfaktorikus kinyilatkoztatása. Fennkölt szavak ezek, de korántsem túlzóak, sőt még így is elhitványulnak és kiüresednek a Virgin Island Water illatélménye mellett. :D Ja és rajtam szerencsére nagyon tartós, másnap is érzem, bár az is igaz, hogy nem spórolok vele, és a hajamra is fújok. Természetesen 5 csillag, de megérné az összeset, ami csak az égen ragyog. :3

Nina Ricci Les Sorbets De Nina EDT

Nina Ricci Les Sorbets De Nina EDT
2019. május 21.

Ritkán találok drogériákban olyan parfümöt, ami számomra érdekes, megkapó, vagy egyszerűen csak felkelti a figyelmem. Ez viszont olyan, hiába nem mondanám egy egetverően különleges vagy újszerű kompozíciónak. Megállja a helyét szerintem, nagyon kellemes, puha, édes, de friss illat, nyárra remek választás. Még az is lehet, hogy megveszem üvegében.

L'Artisan Fou D'absinthe

L'Artisan Fou D'absinthe
2019. május 9.

Számomra ez a tökéletes férfi illata. :) Emellett rajtam is működik, bár igencsak maszkulin. Megdöbbentően gyönyörűen és egyszerűen hozza el az északi fenyvesek éles tisztaságát. Egyszerűen imádom! A névválasztás viszont számomra kérdőjel, szerintem kósza gondolatnyi köze sincs az abszinthoz - és ez így van jól.

Csak hogy egy kicsit árnyaljam a véleményem erről az illatról; egy kedves és általam nagyra becsült ismerősöm kérdezte, hogyan írnám le ezt az élményt. Íme:
Nagyon ambivalens érzéseket és testérzeteket keltő illat. Egyfelől hűvös, szinte átjárja az ember bensőjét az északi fenyvesek sötét sűrűjében zúgolódó zimankós szél, a szikrázó, kristálytiszta tél. Másfelől benne van az erdei fák édes aromája, a gyanta aranyló kipárolgása, a tűlevelek surrogása a puha földön, mindez megmelegíti az átfagyott szíveket. :3

1 MÁRKA

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.