Babuus
3 ELADÓ KRÉM
16 VÉLEMÉNY
Wella Professionals Invigo Recharge Cool Blonde Sampon
2020. december 22.
Nekem sajnos nem vált be.
Mindig professional termékeket vásárolok a hajamra. Alapvetően jó véleménnyel vagyok a Wellarol, mint márkáról. Ez szimplán nem az én hajamnak megfelelő készítmény.
Illatát tekintve finom, könnyen habzik. Talán picit túl fényes is lett tőle a hajam így már másnapra zsíros hatása volt a frissen mosott hajnak.
Ár- érték arányban nem er annyit ez a sampon, talán a drogérias termékekkel egy szinten van. Nem venném újra.
La Roche-Posay Anthelios XL Spf 50+ Színezett Napvédő Krém Arcra
2020. november 9.
Szepen fed. Kissé tényleg sárgás színű, de könnyen lehet az árnyalatot a végén egy kis púderrel korrigálni.
Nos fényvédelem nagyon szuper magas, 50 SPF tartalom amiért imádom. Nyaron nagyon hasznos.
Viszont elég vastag. Finom, kellemes, nem tolakodó illat.
Hidratálni viszont nem hidratálja a bőröm.
A felvitelnél gondot okoz a suru és könnyen beszívódó állaga. Kis mennyiségben el lehet dolgozni, de nem javasolt előre felhelyezni az arcra több kisebb adagot.
Alapvetően nagyon zsíros a borom. Valamilyen szinten az atfenylést kordában tudja tartani. De maga a krém olyan, hogy amint felkenem egy pici fénylő réteget von már alapból a boromre, amit én nem díjazok.
Semmiképpen nem szidni szerettem volna a termeket. Mivel nem álszentkedem én elhasználtam egy egész tubussal belőle.
De újra egész biztos nem venném meg.
CeraVe Moisturizing Cream
Meglepve olvasom a rossz véleményeket erről a krémről. Nem akarom elkiabálni kb. 2-3 hete használom ezt a krémet. Nekem nagyon szuperul hidratál. Alapvetően reggeli rutinomba építettem az arcomra kenek egy jó vastag réteget megvárom amíg beszívja a borom utána leszoktam mosni, de nekem ennyi bőven elég puha előkészített lesz az arcom ezután szoktam a napi szerumokat felkenni és rá sminkelni.
Nem komedogén, szerencsére ezt igazolta. Nekem nem okozott pattanásokat.
Ha nagyon kiszárad a kezem azt is be szoktam vele kenni, testemre használom a világoskék verzióját. Az is remekül helyt áll.