KRÉMKERESŐ
(X)

(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

beautifullife

adatok

11345 pontRegisztráció dátuma: 2013. február 14.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

11345 pontRegisztráció dátuma: 2013. február 14.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Túlérzékenység
Korcsoport: 25-34

Krémmániás adás-vétel

Krémmániás eladó: 56 eladás
  (37 vélemény)
Megnézem
Krémmániás vevő: 30 vétel
  (25 vélemény)
Megnézem

390 VÉLEMÉNY

Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice

Dolce & Gabbana 3 L'Impératrice
2017. január 28.

Hujjujujj.
Nem tudom kaptam-e valaha ekkora hányingert parfümtől, de ebben legalább biztosan dobogós lesz a kicsike. Az egyetlen probléma vele az, hogy kifújáskor valóban annyira fűszeres, gyümölcsös fehérboros, hogy konkrétan cefreszagú. Nem gyakran rovom egy illat hátrányára, hogy túlságosan hiteles, de neki ez már visszájára fordul szerintem. Annyi gyümölcsösség szorult belé, hogy amikor kifújjuk, szinte kirobbannak, mint Dzsinn a palackból. Ne olyan zamatos, harapnivaló gyümölcsöt képzeljetek el, mint egy lédús barack, hanem a vizes, fanyar gyümölcsöket, mint a dinnye, kiwi.
Nos, miután ez az alkoholos zönge eltűnt és a hányingeremet is csillapítottuk, nyugodtan beszélhetünk a többi részéről. Valóban vidám és lenge, fűben mezítláb futkosó, szélkergette illat, viszont rajtam ez nem az aktív cselekvő, hanem a passzív megfigyelő oldaláról mutatkozik. Mondom mire gondolok: nem egy vidám, bohókás, ugrabugra lány illatát kelti, hanem azét, aki elkapja a pillanatot teregetés közben, amikor is a cserfes lány és cserfes fiú kergetőzik a szabadban. Ugyanis rajtam frissen mosott fehér, kemény lepedő és sampon szaga van, de abból is az olcsóbb, retro fajtából. Még ezek is egy kicsit gyomorforgatóak, de elviselhetőbb. A vége az lett, hogy levakartam magamról, s anyukámnak adtam. Neki nagyon tetszik, rajta működik, abban az aktív, cselekvő formájában.

A végső pontszám úgy adódik össze, hogy nem egy végzetesen rossz illat, meglehetősen kellemes és finom tud lenni, de a
- kezdeti agyzsibbasztó cefreszagot semmi sem viszi el
- kicsit összepancsolt hatása van
- a márkanévhez nem hű.

Sajnos igen, ha olcsóbb árkategóriában lenne vagy egy kevésbé neves divatcégtől jött volna, bizony többet kapna, de nem méltó a dolcsékhoz sajnos.

Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria
2017. január 25.

Szóval a három és fél évvel ezelőtti véleményemet alássan kitöröltem. Akkor nagyon nagy ámulattal és magasztalással beszéltem az illatról, de tudjuk be ezt annak, hogy bakfis voltam. Vagyis őszintén remélem, hogy ennyi idő alatt olfactorikus szinten fejlődtem, ha másképp nem is, mert most 180 fokban elfordult a véleményem.

Ahogy érzékelem, az életemnek egy "kritikus" pontja van most. Jellem- és lélekbeli fejlődéseket igényel. Tudjátok, amikor szétcsúszik alattad a talaj marhára, de mégis érzed, hogy ez valamire jó lesz egyszer, csak már rohadtul szeretnéd látni, hogy mire. És rohadtul szeretnél könnyíteni az érzéseiden.

És tessék, legyenek érzelmeid. - mondta a Sátán.

Az ilyen időszakaimra egyébként még az is egy elég erőteljes jel, hogy "aromaterápiát" alkalmazok magamnál és mivel fejlődést igényelnek ezek a korszakok, azok az illatok, amik nem adnak hozzám semmit, útjukra bocsájtom, az újakat, az új lélek-darabjaimat pedig megkeresem. Elég sok időt vesz ez igénybe, hiszen vallom, hogy az illatok alapján önmagunkat is meghatározzuk.

Szó, mi szó, megrendeltem impulzusvásárlásként a parfümöt, hiszen, ha ilyen erőteljes érzelmeket váltott anno ki belőlem, akkor biztos most se lehet más.
De igen. :( És én ettől nagyon tartottam és féltem, és ezek sajnos be is igazolódtak.
Az illat rajtam barátságtalan, ellenszenves, bántó. Igazából számomra a külseje is ezt sugallja a hideg ezüst üvegével, de ez maradjon egyéni probléma. A kifújástól a leszáradásig iszonyat szúrós, bántó, erős, rideg. Egy flegma nő illata ez rajtam, aki elnyomja az érzéseit, "don't give a f*ck" attitűdöt, meg független képet AKAR magáról sugallni. Ugyanakkor vannak ám kedves érzései, de arra, hogy ezt ki is fejezze, csak akkor jut el, amikor mindenki magára hagyta már és végső elkeseredettségében szeretne azért legalább egyetlen egy embert maga mellett tartani. Ez a leszáradása. Egy bőrközeli, mondhatni különlegesebb édes illat, de annyira bánt a megelőző órákban, hogy én erre sem tartok igényt. Megjátszott, erőltetett, őszintétlen illatként viselkedik velem.

Én nem ilyen vagyok. Én érzékenyebbnek, kedvesebbnek, barátságosabbnak tartom magam. Lehet, hogy akkoriban valóban próbáltam egy már-már agresszív független álarcot felvenni, de szerencsére megtaláltam magam ahhoz, hogy ne kelljen álarc.. Például felfedezni, hogy ciki vagy sem, de én igenis szeretem az édes illatok. Még a gejl édes illatokat is. Ha meg még rózsaszín is mellette, akkor megvett kilóra. Ez van no, attól még nem fogok butuskább lenni. Szóval, a több évvel ezelőtti véleményeimre nem vállalok felelősséget. Fokozottan kiforratlan személyiségem volt még és úgy látom, pár esetben szélsőséges és felszínes voltam, ezeket próbálom javítani.

A konzekvencia: ne legyél impulzusvásárló, pláne ne évekkel ezelőtti véleményeid alapján. Az első fújás után már megpecsételődött a kapcsolatunk, így feltettem eladásra egy vadi új darabot.
Az illat maga három csillag. A maga módján különleges, de a turbó ereje szerintem csak rosszat tesz neki, mert nem hagyja felfedeztetni magát és nem tudnak kibontakozni az illatjegyek, csak harcot vívnak egymással. Ugyanakkor tudom, hogy valakin tud működni szépen is, de akkor is van benne valami csípősen agresszív, ami nekem nem tetszik és nem szimpi. Nem alapvetően az erősséggel és a hatósugárral van a problémám, kedvelek nagyon sok ilyetén parfümöt, de ő gonosz számomra.

Valaki írta, hogy a reklámarca egy durcás szájú modell volt és ez tökéletes kép rá. Azért a marketing az esetek nagy részében jól megszemélyesíti a terméket. :)

Magnificora Intense Pour Mint Women Parfüm

Magnificora Intense Pour Mint Women Parfüm
2016. június 16.

Kiakaszt, de az illat rajtam 5*.

Nekem is Anyukám hozta haza jó két éve nagy örömmel, hogy milyen jutányos áron adtak neki márkás parfümöket, amik még nem is kerültek piacra. :))) Természetesen már ezen a ponton sejtettem, hogy valami átverés van a dologban és Anyukámat azóta is folyamatosan kiképzem az ilyenek ellen.
Történt, hogy ketten találkoztunk két fiatal ügynökkel az utcán, s be kell vallanom még én is megálltam nekik, mert kommunikáció- és médiaszakos egyetemistának vallották magukat, akik gyakorlatoznak, vagy mi. Én szintén gyötrődő egyetemistaként empatikus voltam velük és stoppot mondtam, brah. Mondjuk vicces volt, mert mihelyst válaszoltam nekik, hogy mit tanulok, kicsit az arcukra fagyott a mosolyt. Valahogy így: ó, PSZICHOLÓGIÁT? O_O
Amikor kezdték a népmeséiket, összenéztünk Anyával és összemosolyogtunk.
1. pont: ezt megszívtuk engem
2 pont: soha nem lehetett még ilyenekbe behúzni, annál talpraesettebb vagyok.
3. pont: kicsit konyítok is a parfümökhöz.
4 pont: ezt ők is megszívták.
Kicsit huncut kedvünkben voltuk és ottmaradtunk velük, kitudja mennyire borítom ki őket. Tolták az alap dumákat az alap sorrendben: szép a mosolya, mondjon francia nevezetességeket. Aztán jött a parfümös pont. Ön romantikus vagy vadabb? A romantikus Anyura, a másik rám jött, s őszintén konstatáltam nekik, hogy ezek büdösek. Jó-jó, de olaj alapú parfüm. Igen? Kérdeztem. Akkor miért alkohol és víz az összetevők 95%? Hááát, elvihetjük őket olcsón. :))) A kezébe nyomtam a darabokat és mondtam neki, hogy én biztos nem adok ezért pénzt, de még akkor se viszem el, ha ő fizet nekem. És itt jött az a pont, amikor elborult az agyam úgy istenigazából. DE ITT VAN A DÉL, SZERETNÉNEK KÁVÉZNI ÉS EGÉSZ NAP A MELEGEN ROHADTAK, FIZESSÜNK MÁR VALAMIT. Na itt már nem a legkedvesebb hangnemben közöltem velük, hogy én is sok mindent szeretnék és a munkát őt választották, mentek volna máshova levegőt rontani. Egy mogorva "ok, akkor szép napot"-al pedig elhúztak.
Ez már idestova egy éve volt, de azóta aranyosan kerülnek, pedig én megállnék megint. :)
Őszintén szólva én azon is gondolkodtam, hogy a városi vezetőségnél jelzem, hogy tegyenek valamit, mert amikor a belvárosban négyen-öten állnak és nem tudsz elmenni közöttük, kikerülni meg pláne, az kicsit frusztráló, révén, hogy megkárosítják az embereket. És mindez hónapokig gazdagítja a városképet..

De hogy az illatról is szó essen, nem ezt büdösöztem le, nem ezt mutatták nekünk, ez valami korábbi verzió lehet, amit rásóztak Édesanyámra. A rózsaszín változat iszonyat olcsó és közönséges, de ez Istenemre mondom, hogy működik rajtam. Az üvege masszív és a Versace Versense-re hajaz, az illata pedig boszorkányosan maszkulinosan mély-friss. Wut. o.O A gyógynövényes vonalak elég jól működnek rajtam és csípem is őket. Kicsit olyan érzésem van tőlük, mintha a fortyogó üst felett kevergetném az afrodiziákumot. Ha Ő rajtam van, egész nap a csuklómba dugom az orrom, mert annyira rafinált. Erősnek és határozottnak tűnik,de mélyről érezni a puhaságot és a jázmint, a fuvallata meg citrusos. Boszorkányosság ez, s azért nem is nagyon tudom széleskörűbben jellemezni, mert még magam sem tudtam megfejteni, de rajta vagyok a témán. :)
Minden laikustól elnézést kérek a szívrohamért, de a színvonala a bőrömön egy divatház parfümjével ér fel. Meredek állítás, de volt dolgom annyi parfümmel, hogy ezt merjem állítani és meglépni. A tartóssága szintén hihetetlen, egy egész napot kibír frissítés nélkül. Újabb wut.
Szerencsémre nekem nem okozott irritációt, így örömmel fogom használni, s picit talán félteni is fogom, hogy elfogy, mert nem nagyon tudom máshoz hasonlítani. Ha eltekintünk a körítésétől, az illat maga abszolút 5 csillag részemről. Valószínűleg csak szerencsés vele a kémiám, de szépen kérem, hogy ne álljon meg nekik senki, igyekszem rá találni valami alternatívát inkább, ami ezt az illatélményt visszahozza. :)

2 MÁRKA

NEKED AJÁNLJUK
;
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.