berill99

adatok

1245 pont

Regisztráció dátuma: 2014. július 15.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

1245 pont

Regisztráció dátuma: 2014. július 15.
Bőrtípus: Normál
Bőrprobléma: Pattanások (acne)
Korcsoport: 25-34

96 VÉLEMÉNY

Prada Candy Gloss EDT

Prada Candy Gloss EDT
2021. július 12.

Nem értem a sok lepontozást..Rajtam kifujaskor nagyon edes ,megis friss meggy illat , legjobban a csersznyes gumicukorra hasonlit,nyoma sincs a rohadt gyumolcsnek vagy a cefrenek, bar ha tesztert probal az ember belefuthat romlottba ,illetve papiron sem mukodik ugy mint a boron,kesobb atvalt egy mandulas vanilias kremes edes illatba, majd a nap vegere mar csak egy musky vanilias illat marad a boron, en tartossagara kb 5-6orat mondanek, bar az alapillat kesobb is erzodik de mar csak borkozeli lesz. 🥰🍒Szerintem edt-hez kepest ez teljesen rendben van:D Az egyik kedvenc nyari cukorkas edes illatom, viszont mar nem nagyon lehet megtalalni sok helyen...valoszinuleg kivonjak:( szerintem 10/10, a candy kollekcio legjobb darabja🍒🥰

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette

Catrice Sand Nudes Eyeshadow Palette
2020. május 26.

nem értem a sok jó értékelést... ez konkrétan szörnyű a két sötét színen kívül alig látszik bármelyik is, a shimmerek nem elégge fényések, alig látszódnak.a matt baracknak szintén kb semmi szine

Alverde It's Cold Outside Ajakápoló

Alverde It's Cold Outside Ajakápoló
2020. március 5.

Nekem mindig nagyon szarazak az ajkaim illetve natha miatt mindig kipirosodik a szam feletti resz, ezert vasaroltam meg a termeket, hat a kipirosodott reszeknel nem igazan segitett, apolni az ajkaimat apolja de vannak sokkal jobb lip balmok is ennel. Az arahoz kepest nem rossz, ennyiert ne varjon az ember nagy durranast. Az illata edeskes, szamomra kellemes, viszont nagyon zavaronak talalom ,azt ,hogy televan kicsi csillamokkal illetve ,hogy szinezett (vagyis valami olyasmi) ami nagyon csunyan nez ki felkenve, es ezt nem tuntettek fel a csomagolason. Nem szeretnem kidobni ugyhogy probalom elhasznalni de semmikeppen sem vennem ujra