bernadettu
Krémmániás vevő: 101 vétel |
Megnézem |
636 VÉLEMÉNY
L'Oreal Paris Hyaluron Specialist Jelly
2023. január 17.Valami boxban jutottam hozzá, a márkája miatt nem fűztem hozzá nagy reményeket, de poziítv csalódás volt. Az illata enyhe és kellmes, elillan, könnyen kezelhető a pumpa, hamar beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet. Viszont számomra kb 1,5-2 hónap használatra elég pedig kizárólag reggeli rutinban használom. Emiatt és a koreai alternatívák miatt nem fogom újravenni.
Organic Shop Kenyai Mangó Cukros Testradír
2023. január 17.
Még krémmánia boxban jutottam hozzá, de csak tavaly nyár végén kezdtem el használni, most fogok a végére érni. Szépen hámlaszt de nem sérti fel a bőrt, az illata nekem mondjuk túl natur volt, de ki lehet bírni.
Viszont nekem kevésbé volt kellemes nyitott tégely miatt ügyelni hogy ne folyjon bele a víz használat közben.
A hatása tetszett, de legközelebb inkább maradok a tubusos testradíroknál, persze nem tartom kizártnak, hogy újra veszem más illatban.
60 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
It's Skin Power 10 Formula Ve Effector
Kiárusításon vettem, így nem sok elvárásom volt felé, de azon kívül, hogy hidratált, nem láttam semmi változást. Szerencsére nem irritált, de elég hamar elfogyott. Nem fogom újravenni.