bivienn
Bőrtípus: | Zsíros |
Bőrprobléma: | Pirosság (rozacea) |
Korcsoport: | 25-34 |
95 VÉLEMÉNY
Hivatalosan a kedvenc tusfürdőm lett. Nemrég akadtam rá a DM-ben, csak próbaként vásároltam meg. Gondoltam, tesztelem, valóban olyan jó-e, mint ahogyan mondják. És kiderült, hogy igen. Az illata annyira málnás, hogy kedvem lenne megenni. A tenyérbe nyomva a színe a milka krémjére emlékeztet. Az illat és a látvány egyszerre csodálatos, nagyon krémes. :)
Isana Med Kézfertőtlenítő Aloe Verával
2016. február 5.
Travel size méretű kis kézfertőtlenítő gél. Már-már érzem, ahogy megöli a baktériumokat a kezeimen. Olyan apró, hogy akár a zsebemben is elférne, ennek ellenére viszont sokáig elég, hiszen nem kell sokat nyomni a tenyérre. Egy nagyon pici adag bőven fertőtlenít, tisztít és nem szárít úgy, mint az eddig kipróbáltak.
Biztos vagyok benne, hogy amint kifogy, visszamegyek a rossmanba egy újabb darabért. Már most imádom. És ebben a piszkos világban szükség is van rá.
7 KRÉM
1 ÖSSZETEVŐ
Avon Hidratáló Gélkrém Arcra Uborkával és Zöld Teával
Rendkívül megörültem, mikor megláttam a katalógusban ezt a krémet. A nutra sajnos kicsit drága a pénztárcámnak, így hát megrendeltem ezt. Nem bánom azóta sem. Az arcbőröm faggyútermelését tökéletesen szabályozza, miközben frissít is. Az illata pedig nagyon finom. Én is újra fogom rendelni. :)