cattitude

adatok

19860 pont

Regisztráció dátuma: 2015. március 27.
Bőrtípus: Kombinált
Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
Korcsoport: 25-34

19860 pont

Regisztráció dátuma: 2015. március 27.
Bőrtípus: Kombinált

1064 VÉLEMÉNY

Laneige Lip Sleeping Mask

Laneige Lip Sleeping Mask
2023. november 30.

szerintem ez egy szuper cucc, nekem nagyon tetszik. az illata mű, ízét nem érzem. nagyon finom állaga van, jó érzés kenegetni lefekvés előtt, igazi kényeztetést nyújt. én mondjuk mindig aláhidratálok azért, meg az ajkaim se voltak már egészen régóta nagyon kiszáradva. kellemes érzete van az ajkakon, használat után nagyon sima, nagyon puha lesz az ajak bőre. biztos újraveszem!

update: a kis kiszerelésem elég sokáig megvolt, aztán jódarabig nem használtam, az ajkamnak nem annyira hiányzott, de nekem igen, úgyhogy ősszel vettem egy nagy kiszerelést névnapomra a klasszikus berry ízben. szinte minden este használom, az ajkaim továbbra is nagyon ritkán száradnak ki, de jólesik használni. a hozzá adott spatulát nem szeretem, a feje nyeklik-nyaklik és nem tudom vele értelmesen felvenni a terméket. reggelre mindig puha és sima a szám, úgyhogy szeretem. nappal is fel szoktam kenni egyébként, egy darabig szájfényként is megállja a helyét. szerintem legalább egy évig elég lesz ez a nagy kiszerelés.

Canmake Mermaid Skin Gel UV SPF50+ / PA++++

Canmake Mermaid Skin Gel UV SPF50+ / PA++++
2023. november 25.

primernek tényleg csodás, kivéve nyáron, mert nem vízálló és lefolyik az arcodról sminkkel együtt. szépen simítja az arcbőrt smink előtt és nem szárítja a bőrt. fényvédőként szerintem nem kifejezetten gazdaságos.
(Japánban ezt amúgy senki nem használja rendes fényvédőként, csak primerként, tetszőleges drogériában is a sminkek között csücsül a polcon)

Essence Cranberry Lip Oil

Essence Cranberry Lip Oil
2023. november 25.

tök jó kis szájfény, nem tapad, nem ragad. tartósnak nem tartós és nem is érzem hidratálónak, de nem szárít. íze nincs, az illata ilyen szokásos kozmetikum vanilin, én elbírtam volna bogyóillatúan is. a színe szerintem visszafogott, éppen, hogy csak kiemeli az ajkak természetes színét, ez a ph-s cucc a leírásban nemtom tényleg működik-e.

update: nagyon jó volt az elején használni, tartalékot is vettem belőle, de sajnos ki kellett őket vágnom, mint kiscicát a kifestőkönyvből, mert sebesre marták a szám egy idő után.

6 ÖSSZETEVŐ